Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kołowrotek na wodzie

czy na kafeterii są piękne kobiety?

Polecane posty

ja paniom sami i ike proponuje osobny topik zeby nie zasmiecaly obecnego swoimi 'wartosciowymi' refleksjami na temat pedagogiki :)

ps. mozna boki zrywac czytajac wasze zwady przynajmniej jest wesoło:P

Gość zacznijmy od tego
ze ciebie ike uzytkownicy znaja z czegos innego. Ale mozesz dalej sobie wmawiac ,ze jestes super i naj na tym forum :D

depeche za propozycję bardzo dziękujemy ale ustaw się w kolejce bo wszelkiego rodzaju propozycji od różnych pań na tym forum mamy sporo kto wie- może twoją rozpatrzymy za rok:)

ze ciebie ike uzytkownicy znaja z czegos innego. Ale mozesz dalej sobie wmawiac ,ze jestes super i naj na tym forum ale to ty mi to cały czas powtarzasz:P ja o sobie nie piszę nic :P

Depeche temat jest o kobietach z kafe jak możesz sie wypowiadać skoro NIBY żadnej nie widziałaś?:)

'lasia ma problemy' a ty nie masz czasem jakis problemow uczuciowych? bo mi sie tak zdawalo... a poza tym- kto ich nie ma? i tak, masz racje, nie mam co robic , ale to tylko kwestia czasu.

Gość samica wszyscy widzą
czepiłas się depeche i tyle. zal ci dupe ściska że nie masz 16 lat ?

Depecje miałaś iść do pracy miałaś robić wiele rzeczy a tkwisz tutaj mam dziecko młodsze od Ciebie o 5 lat,mam przepraszać ze widzę w Tobie tylko dzieicaka które jest samotne?

bo lubie rozmawiac o pieknie. a poza tym opuszcze was , poczekam az to wszystko ochlonie.

W odpowiedzi na pytanie z tematu: Po pierwsze zadawanie tego typu pytan wydaje mi sie dosyc idiotyczne, a to ze wzgledu na to, ze piekno dla kazdego czlowieka znaczy zupelnie co innego. Dla jednej osoby jest o piekno zewnetrzne, dla drugiej odwrotnie, ale pomijam i odpowiadam wszyscy sa tu piekni bo kazdy czlowiek ma cos w sobie pieknego nawet jesli o tym, nie wie. No chyba, ze chodzi Ci o piekno lansowane przez debilne amerykanskie \"SZOŁY\" w rownie debilnej telewizji. PS: na forum wracam za jakis czas bo musze wyjsc :P

Gość ale to jest jej zycie
nie twoje nie jestes na forum od dawania rad tylko od wypowiadania sie. A usilnie pokazujesz ,ze jestes najmadrzejsza i najbardziej doswiadczona przez zycie :O zal

Gość samica wszyscy widzą
depeche jedynym problemem trapiacym samice jest to , czy potencjalny kandydat na faceta jak zobaczy jej cyca będzie skutkowało wzwodem u niego :D tak tak 30 -lakka jęcząca za kutasem szeroko opisywała ten temat na kafe

no tak ciągle zapominam ze Tylko po mnie można jezdzic na kafe i wyzywać:D sorki juz nie bede sie wymądrzać i udzielać rad

nie przesadzaj pomarańczo nikt tu nikomu nie daje niewiadomo jakich rad każdy jest tu na swoją odpowiedzialność trudno żeby dorośli kryli się po kątach bo przy szesnastce nie wypada rozmawiać o seksie lub innych sprawach to już jest problem depeche nikt tu jej krzywdy nie robi i nikt o niej źle się nie wypowiada

Depeche ja tez lubie o pieknie gadac, ale napewno, nie o tym ksztaltowanym przez mass media, bo to marnowanie czasu bede za 15 min. ;)

Mi mała o co Ci znowu chodzi? pisała o swoich problemach na kafe,wiec mmam udawać ze ich nie widzę? spokojnie nie napiszę do Niej żadnego postu macie moje słowo ;)

Gość a to dobre..doprawdy
[nikt tu jej krzywdy nie robi i nikt o niej źle się nie wypowiada] [najwyraźniej wargi wielbi depeche no ale ona jest młoda i głupia przyjdzie czas- doceni penisa] Tak sadzisz? ale oczywiscie ty jestes nietykalna bo siedzisz tu od x lat piszac w kolko to samo :D

ogolnie jest inteligentna dziewczyna jak na swoj wiek ogolnie to inteligencja jest wrodzona, ale jesli wiek podaje prawdziwy to nie mozna zarzucic braku dojrzalosci (na wiek) i rozsadku popartego poprawnymi konstrukcjami zdan :-)

Depusia nie ma najbanane w głowie jak dzisiejsze małolaty!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a tu jak
zwykle kafeteryjny cyrk i kafeteryjne małpy -ciągle te same ile można siedzieć przed kompem ? wsadzcie swoje geby w lustro , bo tyle juz zmarszczek wam sie zrobiło , ze nawet nie wiecie o tym