Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan mlodosci

Kto lubi depeche15 ?

Polecane posty

a zcemu mialbym być pzreciw Tobie;P masz swoje zdanie i tyle, osobiście cię nie znam nie zrobiłas mi z serca sieczki więc luz;)

Gość a tu jak
tak sami jest doswiadczona przez zycie szczegolnie przez rzniecie w dupe analnie i nie dziwcie sie , ze tyle siedzi przed kompem dziewczyna boi sie tylka podniesc zeby jej tam co nie wypadlo

ZS czyli nie zaszkodzi jej pisanie na forum?Będzie mądrzejsza i bardziej dośw? tego nikt nie wie i nie ma co na ten temat sie zastanawiac ech tak mało wiem o zyciu jednak mysle, ze wiesz sporo, ale tutaj na forum co sama przyznalas brakuje dystansu :-)

Nie chce byście mnie żałowali nie jestem nieszczęsliwa :P

a zcy ja kogoś karze głaskać?! kafe to miejsce gdzie każdy może się wygadać i tyle;)

Gość Kamilka i Emilka
ona nie ma 16 lat, tylko 40.

skonczcie juz to pie**olenie" Tamari musisz chyba zmienić nick :) na zawsze szczera :P

Ech nigdy nie nauczę sie tego dystansu do netu Vampirku ja Cie nie skrzywdzę nigdy bedziemy dobrymi kumplami:O:P:D

cream za to ciebie wszyscy uwielbiają :) zwłaszcza za posty typu .... "czy ja jestem bałamłutny" :P

Cóz ja na brak szczęścia też nie narzekam;) choć zawsze mogło by być lepiej;)

no juz tyle razy odchodził żegnał się itp.:P a Tu ciągle aktywny:P

Gość tak cream
zaloz topic " Czy spedze samotnie ostatnie lata zycia?????" :D i luv it

cream musi pomyslec z kilka dni nad tematyka swojego nowego problemu który jeszcze sie nie narodził :P

sami i depeche 15 - czyżby konflikt pokoleń?:P sami, odpuść jej, młoda jest, uczy się dopiero :D depeche - nie zaczepiaj starszych koleżanek, zle sie to dla Ciebie skonczy, wyraz czasem swoje prawdziwe zdanie, a nie liż dupy co za duzo to nie zdrowo:D

angelika026, ale co ty chcesz od depeche, przeciez to madra dziewczyna, to ze jest mlodsza no to co z tego... wiek jeszcze nie decyduje o niczym... sa starsi i glupsi...

nie moge tego o tobie powiedziec bo cie nie znam:) tzn rzadko sie natykam na twoje wypowiedzi:)

ladyeees Racja wiek wcale nie mowi o tym,, ze ktos jest czlowiekiem inteligentnym czy godnym zaufania. Sam znam pare starszych osob bedacych kompletymi oszolomami. Depeche jest osoba bardzo inteligentna moim zdaniem. Mozna z nia pogadac na naprawde powazne tematy. Jej przemyslenia sa ciekawe, a argumenty merytoryczne. CZego wiec sie czepiac?