Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnnnnna 28

KTÓRA z Was zdradziła będąc w związku i dlaczego? JA TAK....

Polecane posty

Kużwa i Taki Vampire uważa sie za cool bo nazywa kobiety szmatami:O zal pl

a co najfajniejsze potem pyta, skąd ja mogę wiedzieć jaki on jest:D

Gość o w morde
"ok lece pa dziubaski" :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

i po 216 postach nauczyles sie mojego nicka!!!" no nie do końca sie nauczył ;)

Gość jogobella 19
o Matko,brzmi to jak jakis popaprany niekonczący sie serial rodem z Brazylii....

Gość widze ze ciekawa dyskusja
mnie ominęła ;) vampire chłopie zaczynasz mnie przerażać :D z komisiem dzisiaj (niestety;) ) muszę się zgodzić :)

jak kobieta sobie zasluguje to ma jak ma, zresztą nie jestem dżentelmenem, ktoś odpierdziela to dostaje zarówno facet jak i kobitka i tyle:P

\"i w tym momencie dowiodlas, ze nic nie zrozumialas, z tego co pisalem\" ale za to Vampire, człowiek ktoremu nieobca jest sztuka erystyki, elokwnentny krasomówca zrozumiał Cie doskonale... pojecia nie mam czy zrozumial czy nie, natomiast uwazam, ze problemy w pisaniu nie zawsze przekladaja sie na problemy w rozumieniu :-)

dżentelmenem, ktoś odpierdziela to dostaje zarówno facet jak i kobitka i tyle mam się bać ???:D

proste;) niech sucze znaja gdzie ich miejsce, zachowujesz sie jak sucz cóz ja ne bede Cię glaskal po główce i mówil ajka z ciebie dobra dziewczynka będzie odpierdzilał sadze i bawil sie innymi kobitkami jak złamany kutas, ja nie będe glaskał Cę i mówil ajkiś Ty dobry chłopak Trudno poprostu nazywam rzeczy po imieniu:P

Vampire opanuj sie do cholery,penis Ci rośne od tego męskiego zachowania na forum?

proste niech sucze znaja gdzie ich miejsce, zachowujesz sie jak sucz cóz ja ne bede Cię glaskal po główce i mówil ajka z ciebie dobra dziewczynka będzie odpierdzilał sadze i bawil sie innymi kobitkami jak złamany kutas, ja nie będe glaskał Cę i mówil ajkiś Ty dobry chłopak :D:D:D ale fantazję to chłopiec ma :D

swoją drogą komik mógłby tłumaczyć i z vampirowego na nasze:)

Gość labrusia
zdradziłam przez kilka miesięcy robiłam na dwa fronty. obydwaj mieszkali daleko od siebie 100 km wiec trudno nie było. spotykałam się raz z jednym raz z drugim . raz chodziłam z jednym raz z drugim. gdy jeden zerwał zawsze był następny, wracaliśmy do s9ebie po kilka razy nie wiedziałam co zrobić, z którym chce być. Teraz nie jestem z żadnych z nich. mam chłopaka którego kocham i nigdy więcęj na dwa fronty robić nie będę.

\"Która z Was zdradziła będąc w związku?\" ???? ;/ A można zdradzić nie będąc w związku? Głupta nie boli!

Gość chujzmasłem
hmmmmm......komiczne prawi z sensem,zaczynam się bać:O co oni ci zrobili w tych ciepłych krajach?😭

Gość czytając po łebkach.....
ten pan vampir to i swoją logikę ma,ale prostak z niego straszny; jeśli w realu też tak bluzga i nosi go od ściany do ściany,jak się z kimś nie zgadza-to współczuję otoczeniu; a to nie ma kar na kafe za używanie wulgarnego słownictwa w natężeniu ponadprzeciętnym?

Gość cxfsvfdbfg
fbggfbgfbgf

Gość dyskusja niewiadomejop.pl
Zatsanwaiam się dlaczego "onnnnna 28" rozpoczęła dyskusję tesktem nie swojego autorstwa lecz tekstem skopiowanym z dyskusji zapoczątkowanej dn.13.12.2005r.(?), tzn.: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3161630

JA ZDRADZIŁAM MĘŻA BĘDĄC W ZWIĄZKU PO 9 LATACH MAŁUŻEŃSTWA(mój mąż pił miał wszystko gdzieś). NIESTETY MOJA ZDRADA DOPROWADZIŁA DO ROZWODU. ROZWÓD TRWAŁ 3 LATA. DZIEWCZYNY JEŻELI ZAMIERZAĆIE ZDRADZAĆ SWOICH MĘŻÓW TO NGDY W ŻYCIU SIĘ DO TEGO NIE RZYZNAJCIE IM BO SKUTKI MOGĄ BYĆ TRAGICZNE. NIESTETY JA SIĘ PRZYZNAŁAM UCZCIWE MU POWIEDZIAŁAM I CO Z TEGO. TERAZ Z PERSPEKTYWY CZASU PATRZE NA TO WSZYSTKO I BYŁO TO NIEPOTRZEBE. TERAZ JESTEM Z FACETEM 4 LATA I CO NIEUDANY ZWIĄZEK GORSZY OD POPRZEDNIEGO. TAKŻE MOJE DROGIE PROSZE SIĘ ZASTANOWIĆ. MOŻECIE TEGO ZAŁOWAC.NIESTETY MAM PECHA PRZYCIĄGAM SAMYCH NIEODPOWIEDNICH FACETÓW.