Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnnnnna 28

KTÓRA z Was zdradziła będąc w związku i dlaczego? JA TAK....

Polecane posty

Gość kleo99
Pomyslalas chociaz troche o mezu? Skoro jest tak dobrym czlowiekiem, to chyba zasluguje na nie bycie oszukiwanym. Jesli go nie kochasz, to daj mu szanse na rozpoczecie nowego zycia i poznanie kogos, kto bedzie go szczerze kochal. Przestan myslec tylko o swojej cipie i swojej sytuacji. Jak bys sie czula, gdybys dowiedziala sie 15 lat po slubie, ze twoj maz juz 3 miesiace po puscil sie z inna i tak naprawde nigdy cie nie kochal?:O Dlaczego wartosciowi, porzadni faceci zakochuja sie w takich dupodajkach?:O

"koniecznie moej dziewczyny nkt poza mna ne popycha" a świstak siedzi ... :D Pewnie laska jest wreszcie dobrze spenetrowana... dobrze, bo taki furiat i napinacz pewnie ma problemy z erekcją :D Ale jedno co powiem - Vampire wybrał sobie mądrą kobiete... Skoro go olała, musi miec głowe na karku...

"Pomyslalas chociaz troche o mezu? Skoro jest tak dobrym czlowiekiem, to chyba zasluguje na nie bycie oszukiwanym. Jesli go nie kochasz, to daj mu szanse na rozpoczecie nowego zycia i poznanie kogos, kto bedzie go szczerze kochal." no to fakt - powinna mu powiedziec i jak najszybciej skonczyc te farse

lustro to ze ty masz kurewska naturę bo Ci takie muysli jak w poście wyzej przychodzę do łba to Twoja sprawa a tego ze jestem pewien, nazwij mnie Bogiem, ale jestem pewien,a jak kiedyś nie będe albo sie nadzieję to urządze jej coś ala ten topik - proste a nie kurwa uusprawiedliwianie jakieś "bo takie jest życie" kurwa pytam sie gdzie tu jakas moralność odpowiedzialność, gdzie tu jakieś zasady, ja jestem prymitywny ok luz ale postepowanie autorki jest kurwa inteligentne i dojrzałe, moze kurwa jeszcze brac przykłąd - pojeby z was tyle

Gość kleo99
Osoba , dla ktorej chce porzucic meza jest bardzo bogata w wartosci osoba Zartujesz sobie?? Facet dupczy czyjaj zone i jest "bogaty w wartosci":D:D:D?

"a dlaczego wartościowe dziewczyny zakoch*ją sie w dupkach?" poza skrajmymi przypadkami mozna powiedziec, ze wiemy o sobie tyle na ile nas sprawdzono.. nie ma ludzi bezwzgednie wiernych, sa tylko tacy, ktorzy nie mieli odpowiedniego klimatu/okazji do zdrady

ja bym szczerze powiedziała męzowi że czuje do iego tylko sentyment i wdzicznosc za te wszystkie lata, a sama ułozyla sobie zycie z tym ktorego kocham.....bez milości i zdrowia nie ma niczego a męczyc sie w malżenstwie nie ma sensu...popelilas kardynalny bląd wychodzą za niego za mąż powinnas rozwiac swoje watpliowosc zanim stanelam przed oltarze i myslec realnie a nie kierowac sie tylko dobrymi chwilami

konecznie cóz za dużo spermy ma w mózgu, lec sobie na kurwy jak sobie żysz to moze Ci sie coś przestawi, kurwa zajebiście by było aby ce tak laska po 3 miesiacach załatwiła frajerze, ciekawe co byz nawca życia koniecznie wtedy zrobił, no tak ta ciotunia machnęlaby ręką i tyle:P tak kurwiszonek do bicia

"błąd błędem ale za ten błąd płaci teraz jakiś bogu ducha winny leszcz a to już jest sk**wysyństwo więc nie ma jej co tak usprawiedliwiać." tak to juz jest w zyciu, ze na niektore rzeczy nie mamy wpływu... niektorzy urodzili sie brzydcy, niscy i pomimo sej inteligencji są zbyt mili i przyjacielscy dla kobiet, by je zdobyć... inni spotkali nie tę kobiete... a rodzice Vampia podczas ciąży odbyli wycieczkę do Czarnobyla... taki los

komiczne zgadzam się z twoja opinią, ja nigdy nie zdradziłam zadnego partnera zyciowego to ja bylam zdradzana, a to ból jest nieziemski , powtarzam w zyciu sa pewne tylko smierc i podatki, a ty wamiprku kochany nie strzep palcow na klawiaturze bo jak pozniej bedziesz trzepal gruche pod redtube, zakwasow dostaniesz, po za tym jstes wyrosniety jak slonecznik na gnoju

i pozatym taki kurwa taktowny i inteligentny jest że musi sie czepiac mej dziewczyny a nie mnie, cóz koniecznie frajer i ciota bez jaj jestes masz tez zadati na geja, naogląda sie klanu i pajacuje jaki on to nowoczesny usprawiedliwiając akt Kurstwa

"konecznie cóz za dużo spermy ma w mózgu, lec sobie na k**wy jak sobie żysz to moze Ci sie coś przestawi, k**wa zaj**iście by było aby ce tak laska po 3 miesiacach załatwiła frajerze, ciekawe co byz nawca życia koniecznie wtedy zrobił, no tak ta ciotunia machnęlaby ręką i tyle tak k**wiszonek do bicia" on ma jakis swoj własny język :D:D i cały czas jest przekonany, że moj nick w jego języku to "koniecznie" :D:D

Gość a dlaczego zaraz
Muszę się tu podzielić z wami zdaniem, które usłyszałam od księdza gdy ostatnio byłam na ślubie kogoś z rodziny. To zdanie powinni sobie szczególnie zapamiętac naiwniacy typu Vampire. Otóż, ten ksiądz, składając życzenia młodej parze powiedział tak: "... i życzę wam, moi kochani, aby życie pozwoliło wam dotrzymać tych ślubów". Mądry ksiądz ..........

Gość ty vampir
widzę , że tobie ktoś szkła złe dobrał w binoklach że popełniasz śmieszne błędy , to już wszyscy zdążyli zauważyć ale , że do tego jeszcze czytać nie potrafisz ? oj ta nasza polska edukacja - zeszła napsy vampir jako przykład - informatyk od siedmiu boleści a teraz pluj , pluj , pluj w monitor ile wlezie i jeszcze nie zapomnij 3 razy przez prawe ramię

sami poprostu mnei wkurwiają gdy usprawiedliwiaja mi jakąs tam sucz co zdadza mężę i tyle, mam zgoa inne zdanie niż reszta bo dla mnei ich podejście jest chore i pojebane

regres nie wk**wiaj" ale to nie ja wkurwiam lecz ktoś sie wkur...:D a na marginesie to nie poznaje kolegi :P procetowo to przekleństwa wykorzystałes na roczny limit :P jakos ci to nie pasuje za bardzo do"vampirowskiego " wizerunku :D

"i pozatym taki k**wa taktowny i inteligentny jest że musi sie czepiac mej dziewczyny" o Twojej BYŁEJ dziewczynie wypowiadam sie w samych superlatywach (sprawdz w google co to znaczy :P ) jest mądra, bo odeszła od palanta dba o wlasne potrzeby sexualne, bo wreszcie ktoś ją dobrze przeleci spełniła jednak misje spoleczną - przez troche zajmowala sie uposledzonym umysłowo :D

tak tylko ze są jeszcze na tym świecie małżęństwa gzdie sie kurwa nie ZDRADZA, a ne kurwa.... ehhhh

Małżeństwa z rozsądku są jak widać pozbawione nie tylko uczuć, szacunku ale i zdrowego rozsądku - ja bym powiedziała - małżeństwo z desperacji.... Jesteś autorko dla mnie osoba pozbawioną wyobraźni, więc dalsze wywody na temat Twojego topiku nie mają sensu bo i tak Twój egoizm nie pozwoli Ci na zrozumienie pewnych rzeczy... Myślałam że z uczuciami to tylko faceci oszukują - a tu proszę... rodzynka :O

regres bo ja juz taki jestem pół duszy romantyka pół skurwiela a jak czytam takie topiki cóz... nie będe sie w tańcu pierdolił i chuj ze przeklinam inaczej sie z tymi socjologicznymi palantami nie da , co kurwa myśla ze bedzie dyskusja przy kawce, za dobrze by i było:P

Gość a dlaczego zaraz
Dokładnie.

EEj Vampirku skupiłeś sie na tym że zdradziła,a przecież jesteś romantykiem Pokochała innego więc musi opuścić tego ,którego nie kocha Sam twierdzisz ze dla love zrobisz wszystko :P:D

Vampire czytaj stopke moja tylko dlugo i uwaznie by wypowiadac sie na moj temat