Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudomanka

Faceci nie potrafia zauwazyc urody kobiety bez opakowania

Polecane posty

Gość Kathrina ...
pseudomanka - fana Sapkowskiego to szukaj w bibliotece ... itd. na ulicy za dużo jest ludzi, aby wszystko zauważyć .... Co ładne wpada w oko ... i mimo, że to Cię dziwi widzisz tak samo, jak inni .. (tylko jesteś tego nieświadoma) nie przyglądasz się każdemu facetowi w ramach szukania ciekawych rysów twarzy ... a tym bardziej fana niezbyt wysokiej literatury, jaką reprezentuje Sapkowski ...

Gość mnnjknjn
może i zaczepiało cię tylu facetów, ale z pewnością dałaś im na to przyzwolenie. Tzn.reagowalaś na ich oznaki zainteresowania, choćby nie olewając ich w momencie kontaktu wzrokowego. Gdybyś pokazała, że głęboko masz ich zainteresowanie, to mało który by się odważył zaczepić.

Gość pseudomanka
mnnjknjn, mylisz sie, bowiem olalam ich. Kathrina ..., zle oceniasz Sapkowskiego. Czytajac jego ksiazki widze, ze facet mial duza wiedze z roznych dziedzin. Poza tym to naprawde niezle czytadlo. Oczywiscie jest to literatura "lekka latwa i przyjemna", ale czy z tego powodu zla? Oczywiscie, zwracam uwage na urode... ale takze na ubior, usmiech, to, co ktos czyta. Po ptostu lubie obserwowac ludzi :)

Gość Kathrina ...
Hmm... różnie z tym zaczepianiem .. Bywało np. że dzień pośpiechu ... spieszysz się, a tu po kolei Cię zaczepiają ... Czasami miało się ochotę z torebki jednemu, czy drugiemu zanim otworzył usta i nie sądzę, abym miała w tym czasie minę zachęcającą ... Choć zapewne uśmiech, wzrok jest istotny ... Choć paru mówiło, że "sprawiam wrażenie takiej niedostępnej" a mimo to ryzykowali ... Hmm ... mój ostatni (przed obecnym :P) przymierzał się do zaczepienia mnie parokrotnie ... Ujął mnie tym, że pamiętał kiedy pierwszy raz mnie zobaczył, co miałam na sobie i z kim byłam (pół roku wcześniej)... A póżniej to wiadomo tytułem dr, oczytaniem, elokwencją i motorem ... :P

Gość Kathrina ...
pseudomanka- ja nie twierdzę, że Sapkowski nie może się podobać (wiem, że ma liczne grono fanów) ... tylko, że to nie jest literatura wysoka, co sama potwierdzasz ...

Gość pseudomanka
kathrina... mnie tez jeden pan ujal tytulem dr... i to byl najwiekszy dupek jakiego w zyciu znalam :) ale na szczescie nie uprzedzilam sie do wszytskich doktorow

Gość konstanty tymon truć
bez przesady potrafimy zauważyć natomiast podkreślenie erotyzmu, cech płciowych zwraca uwagę ja na przykład wolę wytapetowaną sucz w szpilkach no ale ja jestem zboczony

Gość normal woman
pokaz kawalek cycka i lecą phii stare jak swiat faceci patrza tylko na: mini szpilki nogi dekolt..mozesz byc paskudna ale jak masz to na sobie zalozone to i tak jestes super nie raz tak bylo..stroj jedank wiele znaczy dla nich :P ale jak powinien byc ubrany facet zeby nas tak podniecal jak my gdy ubeirzemy mini?

smieszne, ze tu sie tylko dwoch mezczyzn wypowiedzialo :D ja tez uwazam, ze jak sie mocniej umaluje i ubior bluzke z dekoltem albo dopasowane dzinsy, to od razu sie odwracaja, komentuja i flirtuja. a jak ide zakryta - w kurtce, i plaskich butach, to jzu nie to samo. :P

normal woman facet powinien byc przede wszystkich czysty i pachnacy w fajnych modnych ciuchach :P a jesli nie ma modnych, to takich, ktore na nim swietnie leza :P

Gość Kathrina ...
pseudomanka - hmm no ja swojego też ostatecznie rzuciłam ... Ale będzie miał dla mnie znaczenie jeszcze długo ... Był wyjątkowy ... On mnie tak dobrze nie będzie wspominał, bo go rzuciłam ... :P

Gość marionetkaaaa
Kathrina tak sobie czytam i czytam, ale... jesteś taka piękna i ynteligentna. To co Ty tu robisz? To forum nie ma zbyt dobrej opinii.

Gość Kathrina ...
Mnie kręcą panowie w garniturach ... najlepiej sportowych ... W dresie nie ma najmniejszych szans ... niestety ... nikt normalny nie chodzi po mieście w dresie (jeśli nie idzie na siłownie - ale to widać - ma torbę) Fajne dzinsy na fajnej pupie też mogą ostatecznie być ... :P

Gość Kathrina ...
Owszem nie ma dobrej opinii ... Ale gdy jestem zmęczona i kompletnie nic mi się nie chce ... to to dobre odprężenie ... Oglądam też jednocześnie tv .. :)

Gość Kathrina ...
Zmarł dzisiaj Leszek Kołakowski ... filozof, który robił na mnie ogromne wrażenie ... Oglądałam jego wykłady w tv, oraz uwielbiałam szczególnie jego mini wykłady o maksi sprawach ... całą serię ...

Gość pseudomanka
WIem :( Ja czytalam jego ksiazki. W ogole wielu interesujacych ludzi ostatnio odeszlo

Gość Kathrina ...
Właśnie ... :(

się wypowiadam jakiś taki skrzywiony byłem od dziecka, że podobały mi się panie umalowane i jak się to mówi nieprecyzyjnie: zadbane kiedyś poznałem gdzieś tam dziewczynę bardzo sympatyczną, dobrze nam się rozmawiało, podobne zainteresowania była świetnie ubrana, bardzo sexy ale nie wulgarnie, ładne szpilki chociaż trochę niskie umówiliśmy się przychodzę i co widzę..? ładna dziewczyna ale szara jak lakier mojego starego gti, bez makijażu, w jakichś workowatych ciuchach, buty sportowe :O mina mi zrzedła od razu ale myślę, że to tak przypadkiem, może taka prowokacja? 2, 3, 4, 5 spotkanie bez zmian (fajna, widzę, że się jej podobam i ona mi się też podoba ale brak jej tego błysku) i wreszcie wspólne wyjście na imprezę z jej znajomymi myślę sobie, zobaczymy teraz przyszła znów świetnie "zrobiona", mniam gadam z ludźmi, jej przyjaciółką i się dowiaduję, że ona jest zmuszana przez mamę :D żeby się ubierać "po kobiecemu" i że tego nie lubi jak cholera i że się cieszy, że ja ją akceptuję taką w powyciąganych swetrzyskach itp itd :O wyciągnąłem wnioski jeśli dziewczyna na co dzień nie maluje się, nie nosi szpilek itp itd (wykluczam styl a la Doda :O) to nie ma co sobie głowy zawracać...

Gość marionetkaaaa
kiedyś też miałam czas na to wszystko co Wy dziewczyny, teraz niestety nie mam już czasu:( Zazdroszczę...

a wczoraj, czy przedwczoraj mistrz Zapasiewicz :(

Gość pseudomanka
Hehe, ja wlasnie jestem taka jak ta w swetrzyskach :D bardzo rzadko zakladam sukienke, buty na obcasie czy sie maluje :)

Gość marionetkaaaa
A ja ostatnio bardzo dbam o wygląd i czuję się z tym bardzo sexy. Jedyne co chciałabym zmienić to tą swoją nerwowość, czasami konfliktowośc. To chyba to uczucie ciągłego braku czasu....

Gość marionetkaaaa
dbam na co dzień

Gość pseudomanka
ja tez dbam. To sa bardzo oryginalne, wrecz artstyczne swetrzyszka :D

19:14 [zgłoś do usunięcia] pseudomanka Jednak nie prowokacja. Sama sie zdziwilam. Po prawdzie jade przez cale miasto (spore), wiec zanim dotre do domu, spotykam mnostwo osob. Moze polowa z tych propozycji byla rzucona zartem - cos jednak sprowokowalo tych ludzi do odezwania sie do mnie wlasnie dzis. Normalnie mnie na ogol nie zaczepiaja. Zdziwiłaś się, czyli pierwszy raz doświadczyłaś tak dużego zainteresowania ze strony mężczyzn ? Widocznie za rzadko nosisz sukienki.... Jednak co do pięknych kobiet, jesteś w błędzie. Nieprzeciętnej urody dziewczyna nawet nieciekawie ubrana, bez makijażu wygląda interesująco i mężczyźni i tak nie są w stanie od takiej oderwać wzroku. Z twojego opisu wynika, że jesteś przeciętną dziewczyną. Gdybyś czuła się naprawdę kobieco wyrażałabyś swój stan emocjonalny ubiorem. Może to był właśnie jeden z twoich lepszych dni, co ewidentnie mężczyźni wyczuli. Mało istotne jest, co masz na sobie, bardziej, kim w tym jesteś. Odkrywając ciało udowadniasz, że je akceptujesz, że nie masz nic do ukrycia, że jesteś zdrowa i to wystarczy, by przyciągnąć wiele spojrzeń. I ja ci wierzę, że mogłaś wzbudzać takie zainteresowanie, bo to nie jest żaden cud. Tylko złośliwe osoby od razu zakładają, że to prowokacja. Spróbuj ubierać się bardziej kobieco/dziewczęco a zobaczysz, że takich zaskakujących zachowań będziesz doświadczać częściej. Oczywiście jakieś głupie zaczepki, czasem propozycje umówienia się nie są wygodne, ale ustąpienie miejsca, podanie czegoś, zatrzymanie się samochodu, gdy chcesz przejść w miejscu, w którym nawet nie ma pasów, autobusu, który nawet dwie minuty będzie czekał aż dobiegniesz i wiele podobnych, są miłe.

Jak dziewczyna może chcieć podobać się mężczyznom, kiedy nie zależy jej na podobaniu się sobie ? (na imprezę warto się dobrze ubrać, bo można kogoś ciekawego spotkać, w zwykły dzień - nie warto, bo nie wygodnie i w ogóle nie ma po co..)

Gość lallamido
właściwe to ja też miałam powodzenie w jeansach:) Choć nie piorunujące. W szpilach nie chodzę, ale ostatnio w ładnych drewniaczkach na obcasie tak:) i bluzeczki ładniusie, kobiece kupuję też

pseudomanka moze i ladniej, ale dziwne, ze nie potraficie zauwazyc, ze ktos ma ladne rysy i bez makijazu i ladne cialo nawet w ubraniu a nie potraficie spostrzec, ze ktos umalowany tak naprawde nie jest zbyt piekny z twarzy Oj, potrafią, obrażasz w tym momencie mężczyzn, bo masz ich za głupich. O atrakcyjności decyduje: twarz, figura, wzrost, stan zdrowia, ogólnie aparycja i posiadanie tego czegoś... Ktoś niebyt piękny z twarzy może mieć pozostała lepszą resztę a do tego emanować tym, czego w ładniejszej dziewczynie nie ma więc i tak ma prawo wydawać się ładniejszy. Sama stanowisz dobry przykład, twój m zauważył w tobie coś, czego być może np. jakaś jego ładniejsza od ciebie koleżanka nigdy by nie dostrzegła. Na szczęście dla każdego piękno oznacza coś innego.