-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 No nawet tak nie mów :o nic złego się nie stanie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 Wi8dze ze dzis pisanie idzie jak kreqw z nosas;))))))) Ja wlasnie zakonczylam bardzo dluga kapiel;)))) Ale bylo mi tego trzeba no i musialam o siebie troche zadbac jutro albo dzis ide do fryzjera;) trza sie odchamic;D Amerie ja Ci mowie ze jak pojedziesz do Polski to juz zobaczysz fasoleczke;p Goga.. tego bylo mi trzeba;) trylko ostatnio jak pisalam robimy to caly czas ale po dzi8siejszych zabawach naprawde czuje sie souper;p Marzenka normalne ze panikujesz bo kochasz swoje malenstwo;) my- ciocie z topiku tez je kochamy;pppp ale dzisiaj fajnmy dzien... a;( jutro mam pogrzeb i slub w jednym dniu.. na pogrzeb mam zamiar isc na wesele nie... a umarl mamy kolezanki maz.. raka mial.. biedna.. zostala sama z dwiema corkami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 Wreszcie mam weekend!!! :D :D :D Amarie dobrze że nie dostałaś :) i nie dostaniesz ;) Agnes dawno nie byłaś taka wesolutka :) ale to dobrze tak trzymaj :D i nie puszczej męża za wcześnie do pracy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 Poszedl juz kawalek temu;) musial bo dwa dni chorowal a dzis na dodatek bylismy z babcia u lekarza i spoznil sie.. a spoznil sie jeszcze bardziej bo..;ppp wiecie;))))))))) A Aty co poraboiasz poza tym ze cieszysz sie weekendem? Ja zaraz zabieram sie za robienie plackow ziemniaczanych z pieczarkami i sosem czosnkowym;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagus83 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 Witam Was w ten piękny, słoneczny i ciepły dzień :) Byłam dzisiaj u mojej gin i potwierdziła ciążę, 4-ty tydzień, mam pierwsze zdjęcie mojej kropeczki, a raczej pęcherzyka, bo tylko pęcherzyk narazie widać. Mam skierowanie na badanie krwi, które zrobię w środę, a za 2 tygodnie znów do niej jadę, już pewnie widać bijące serduszko :) Dzisiaj do południa było mi niedobrze, mam nadzieję że jutro tak nie będzie bo to nic miłego :( Poza tym czuję się znakomicie :) Amerie, wiem, że w UK opieka nad ciężarną jest od 12 tygodnia, ale jeśli okresu nie masz a testy są negatywne, to jak pójdziesz to powinni Cię przyjąć i zbadać... Pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 Ojej jakie robisz pyszne placuszki :) daj troche ;) A ja wlaśnie zrobiłam kompot :) i chyba troche posprzątam bo ostatnio nic tylko śpie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 Daguś ja już sie nie moge doczekać kiedy pójde do swojego gina :) ale musze czekać do 5 października :o terminy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 Dam dam Goga;)))))) Tylko je zrobie;) jeszcze troche;) Dagus no niestety ciaza to bylby stan idealny gdyby nie te dogodnosci;) ale co to w porownaniu z tym kiedy zobaczysz swoja kruszynke;) Ja dzisiaj chyba sie nie doczekam na meza bo ma w restauracji wieczor panienski jakis facetek po 60 i bedzie chyba do rana.. szkoda;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 Co najciekawsze pan mlody ma 30.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 Farsz sie dusi..;) jest tu kto???Goga?> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka_s 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 mmm no to bedziesz miala pyszna kolacyjke...szkoda ze tak daleko bo bym wpadla na jednego placuszka z nadzieniem;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka_s 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 ty sobie pichcisz a ja staram sie wstac od kompa i zabrac sie za sprzatanie bo jutro chce jechac do mamy na weekend wiec jakis porzadek musze zostawic w tym moim zamczysku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 Nie wstawaj;) popiszemy;) a tam sprzatanie;p jakby bylo blizej to sama bym Ci go podrzucila;) nawet dwa;p dla Was! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka_s 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 wiesz co ja caly dzien sie zaieram za to sprzatanie ale jakos mi nie wyszlo...totalny len... ja dzis na kolacje bardzo zdrowo=> bialy serek ze swierzm szczypiorkiem;) Ale takimi placuszkami nie pogardzilabym:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 tak nie moglam sie doczekac kolacji ze uleglam..;( wcinam kanapiore zv pomidorasem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 Bardzo zdrowo, potwierdzam;) wszystko co ma pieczarki w sobie jest ukojeniem mych ust;) ubostwiam;) a jako kobieta przy badzieji masz prawo do lenia!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka_s 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 amerie jak moj facet jest to tez tylko jak cos tam robi w domu to zerkne na forum i nie pisze...taka mala sekunda...a jak go nie ma to ciagle siedze na tym forum.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 To powiedz mezowi ze masz zachcianke;) niech przyjedzie dam mu i Ci zaniesie;p pokarmi Cie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka_s 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 ja tez uwielbiam pieczarki....a najlepiej mi wchodza takie od mej mamusi...jak robi pieczarki w sosie smietanowym....mmm... ale ja nawet potrafie zjesc pieczarke na surowo...wiem ze tak nie mozna ale ja je lubie...mi smakuja...haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka_s 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 nie no musze sie ruszyc...ide lazienke uprzatnac i kurze poscierac no i umyc podlogi ale jak tylko to zrobie to wpadne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 Nie no dobra jestes!! Ja na surowo nie probowalam;) Ale ja to tez mam takie wydziwianki.. ser z czekolada czy wedlina z ciastem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 Ok poczekam;) tylko Ty Amerie nioe uciekaj bo ja sama zxnow zostane;((((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 U mnie w tym miesiacu to za duzo tych przytulanek;) wiec dzi8dzi raczej nie bedzie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 Uwielbiam kawe 3w1;) pychota.. niestety mam tylko 2w1.. i musze to pic:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 Szkoda;( ja nie lubie kawy ale czasami mam przzeblysk i pija tyle ze szok!! a 3w1 to moje uwielbienie.. moglabym ja pic non stop;)))))) Amerie pojdziesz do tego gina jak zawitasz do P[olski??????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 Nie boj sie!! Sakoro do tej pory nie mialas takicvh problemow to jedynie mozye byc ciaza!! JUa nie widze zadnego innego wyjscia;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 Inaczej byc nie moze;) jakim zabiegu???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 Amerie juz pognalas do pracy???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalya123 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 czesc dziewczyny :) troche si enie odzywałam ale miałam ciezki okres za sobą. mam juz za soba 2 wizyty u gina i potwierdzona ciaze :)) to juz 7 tydzien :) musiałam miec dwa razy robione usg bo pierwsze nic nie wykazało i moj gin martwił sie ze to moze pozamaciczna ale po tyg powtórzyłam i juz wszystko jest ok :) mam nawet pierwsze zdjecie;) narazie tylko czarna kuleczka ale juz jest... zreszta ostatnio nie zabardzo sie czułam bo jakies choróbsko mnie dopadło... cały tydzien w łóżeczku.. jeszcze troche mnie zołądek pobolewa ale daje rade ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalya123 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 STARACZKI NICK............WIEK........CYKL STARAŃ.........TERMIN AsiaAaK..............19............duzo................2 5.25.09 malagosia............29...........1..................... ok.29.09 Agawa33.............33.............2...................? ?? Marta82..............26................4................ 01/ 03 .10 Magda8080..........29.............3...................ok 02.10 Olka.P................28................4............... .ok 02.10 banmon..............26................4................. 07.10.09 agnes19.............19.............dużo!!! ............ok.9.10 HopeU................27............2..................ok .16.10 stokrotka987.......30.............6.................. ok .22.10 SmileEveryday......22............4.....................o k.26.10 amerie9.............23.............5.................... ...??????? ZACIĄŻONE nick................cykl.....tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię marzenka_s ....................8............23 kwiecien.........?.........? xkalanderka22.................7............24 .04.2010.........?..........? -=Goga=-.............2..........4............28.05.2010. .........?. .......? Dagus83.........................3............26.05.2010. .........? ...... Natalya123.......2............7.............07.05.2010...........?........? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach