Olka.P 0 Napisano Listopad 4, 2009 Hej dziewczyny! Marta gratulacje!!!! Super !!! U mnie @ nadal brak, cycki dalej bolą a brzuch pobolewa :) Zachęcona sukcesem Marty i odrobinę przez brak cierpliwości postanowiłam że chyba jutro rano zrobie test ;) albo jednak w piatek, cholerka sama nie wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1982 0 Napisano Listopad 4, 2009 Cześć dziewczyny. Gratuluje tym którym się udało :) A nam czyli tym które ciągle próbują życzę dalej powodzenia !!! By w końcu się udało !!! dzisiaj byłam na zakupach i widziałam tyle mam z małymi dziećmi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka_s 0 Napisano Listopad 4, 2009 joasia masz racje...ja jak ide droga to co chwilke ale wozeczki jada albo brzuszki ida...:) ale nas tez to nie dlugo czeka:) trzeba byc dobrej mysli... ja dzis sie dowiedzialam ze zona mojego kuzyna jest w 5 miesiacu...a tez mieli chyba 5 lat problemy z zaciazeniem...ale udalo sie wiec moral z tego taki ze na kazdego przychodzi odpowiednia pora... Ja rozmawialam z takim lekarzem ktory mi powiedzial ze nawet miesiac po zabiegu moge juz zajsc w ciaze-wiec...na co czekac;D hehe...mam tylko nadzieje ze nie bedzie z tym problemu,bo dzis co mi skladaja zyczonka urodzinowe to zycza ponownego zaciazenia-moze sie spelni:) Kurde taka pogoda ze goscie poszli a ja non stop w lozku i ciagle spac mi sie chce...a jutro na 6 do pracy mam nadzieje ze nie zaspie bo dawno nie musialam tak wczesnie wstawac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka_s 0 Napisano Listopad 4, 2009 nic...ide wylezec sie w wannie i wskakuje do lozka...:) buziaki dla was;*;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Listopad 4, 2009 Marzenka masz urodzinki :) to wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń :) zwlaszcza tego największego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Listopad 4, 2009 Marzenka STO LAT!!! Spełnienia marzeń :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Listopad 5, 2009 DWIE !!! DWIE !!! DWIE !!! Zobaczyłam dwie kreski, co prawda druga znacznie jaśniejsza niż pierwsza ale dosyć wyraźna! Cieszę się jak głupek ! Dzisiaj w pracy banan na twarzy cały dzień! Właśnie trzeba iść do pracy.... pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagus83 0 Napisano Listopad 5, 2009 No proszę i mamy następną :D Ola GRATULUJE!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Listopad 5, 2009 Ola gratuluje!!! :D Ciesze się bardzo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Listopad 5, 2009 Ola :-D gratuluje Dziewczyny jak wy to robicie, jakiś dobry miesiąc byl :) Marta ja też zawsze tak mysle niestety ze coś będzie nie tak bo za dużo razy oberwalam po nosie :) Ale fajnie tabelka się zwiększa :) ja zostanę w górnej sama chyba bo zaczynam starania dopiero w kwietniu najwcześniej i chyba mnie skreci do tego czasu :-o Ostatnio znalazłam na necie chińskie tablice planowania płci sprawdźcie sobie na co macie szanse, wszystkim moim znajomym się to sprawdziło. Matra Ola jeszcze raz gratuluje :) Ola ciekawa jestem co ci powie lekarz tu w Uk, będziesz w przyszłości mi doradzać jak i co :) Czekam na ten dzień kiedy wam napisze ze mam taki znaczek na teście II Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Listopad 5, 2009 Olka - wielkie gratulacje :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Listopad 5, 2009 Hope chyba masz racje ze to byl dobry miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Listopad 5, 2009 No bardzo dobry miesiąc :) ciekawe co u Banmon... HopeU według tych tablic wychodzi mi chłopczyk ;) ciekawe czy się sprawdzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Listopad 5, 2009 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN Olka.P................28............5................... ..ok.02.11 Marta82.............26............5..................... ....02 .11 banmon...............26...........5..................... . ...04.11 agnes19.............19...........dużo!!! ...............ok.11.11 HopeU................27.........przerwa...............o k .13.11 stokrotka987.......30...........6 /przerwa/ ........ok .17.11 Joasia1982..........27..........5....................... .ok. 22.11 CIĘŻARNE nick................cykl.....tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię xkalanderka22.................16...........24 .04.2010.........?..........? -=Goga=-.............2.........11...........28.05.2010. .........?. .......? Dagus83........................10............26.05.2010. .........? ........? Natalya123.......2.............7............07.05.2010.. .........?........? SmileEveryday....4...........?.............?............ ............?........? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Listopad 5, 2009 Wkleiłam tabelkę żeby nie trzeba było daleko szukać :) dziewczyny wpiszcie się na dół tabelki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Listopad 5, 2009 Chyba jeszcze za wczesnie? ja za tydzien z srode ide do gina na potwierdzenie takie na 100%, to sie wtedy wpiszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 5, 2009 NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN malagosia............29............1.................... ok.29.09 Magda8080..........29............3....................o k 02.10 Olka.P................28............5................... ..ok.02.11 Marta82.............26............5..................... ....02 .11 banmon...............26...........5..................... . ...04.11 HopeU................27.........przerwa...............o k .13.11 Joasia1982..........27..........5....................... .ok. 22.11 stokrotka987.......30...........6 /przerwa/ ........ok .17.11 agnes19...............19.........duzo....................2.12 CIĘŻARNE nick................cykl.....tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię xkalanderka22.................16...........24 .04.2010.........?..........? -=Goga=-.............2.........10...........28.05.2010. .........?. .......? Dagus83.........................8............26.05.2010. .........? ........? Natalya123.......2.............7............07.05.2010.. .........?........? SmileEveryday....4...........?.............?............ ............?........? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 5, 2009 ja dziewczyny jak narazie sie od was wyprowadzam.... mam depresje i nie umiem sobie poradzic.. napisze jak sie pozbieram... sorry... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Listopad 5, 2009 Agnes- nie depresje tylko co najwyżej dołka ;/ Wychodz z tego dołka jak najszybciej i wracaj do nas ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Listopad 5, 2009 Agnes po dupce chcesz??? My tutaj jesteśmy po to żeby się wspierać i nie wolno Ci nas opuszczać! Ola GRATULUJE!!! Jednak kotek się nie mylił;) Marzenka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Spóznione ale szczere:* Z moich obliczeń od ost. wczoraj zaczęłam 6 tydz. i jak dotąd obyło się bez przytulania kibelka:) Ale czasem mi tak nie dobrze,że mam ochotę tylko zasnąć żeby nie czuć się tak okropnie. Wczoraj się tak zle czułam. A praktycznie cały dzień byłam w trasie. Szukaliśmy działki jakiejś,ale nic z tego nie wyszło. Cały dzień chodziła wczoraj za mną rybka i w końcu na obiadek jedliśmy łososia:) R. mówi,że jak nic bedzie chłopak:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Listopad 5, 2009 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN Olka.P................28............5................... ..ok.02.11 Marta82.............26............5..................... ....02 .11 banmon...............26...........5..................... . ...04.11 HopeU................27.........przerwa...............o k .13.11 stokrotka987.......30...........6 /przerwa/ ........ok .17.11 Joasia1982..........27..........5....................... .ok. 22.11 agnes19...............19.........duzo..................... .2.12 CIĘŻARNE nick................cykl.....tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię xkalanderka22.................16...........24 .04.2010.........?..........? -=Goga=-.............2.........11...........28.05.2010. .........?. .......? Dagus83........................10............26.05.2010. .........? ........? Natalya123.......2.............7............07.05.2010.. .........?........? SmileEveryday....4...........?.............?............ ............?........? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Listopad 5, 2009 Agnes jak masz dołka to tym bardziej nie możesz być sama. A tak w ogóle to nie wolno mieć takich dołów! Wyłaź stamtąd i wracaj do nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Listopad 5, 2009 Smile sprawdź sobie jaka Ci płeć wychodzi na tych tablicach co HupeU pisała :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Listopad 5, 2009 Goga a gdzie takie znajdę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Listopad 5, 2009 Już znalazłam. Wychodzi chłopczyk:) Bardzo bym chciała:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Listopad 5, 2009 Smile wpisz w googlach: chińskie tablice planowania płci :) Slyszalam jeszcze ze jak są wymioty to bardziej na dziewczynkę a jak nie ma to chłopak. Dlatego obstawialam Dagus że będzie dziewczynka bo biedna przytulala sie do kibelka. Dagus sprawdź jak ci tablice wychodzą :) nie jest to oczywiście 100% ale na moje oko z 95 bo naprawdę sie sprawdza. Coś w tym musi być bo to wg chińczyków zależy od gaz księżyca. Kto to wie? :-o Agnes nie doluj sie Amerie napisz coś :-o 3 majcie sie laski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Listopad 5, 2009 Mialo być faz księżyca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Listopad 5, 2009 Smile znalazłaś fajnie :) mi też wychodzi chłopczyk ;) HupeU i by sie może zgadzało bo nie mam wymiotów ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagus83 0 Napisano Listopad 5, 2009 Dziewuszki, wg kalendarza to wychodzi dziewczynka :D Super, bo tak chcę i tak czuję, że będzie baba :P Mój biedny mąż, jak on wytrzyma z dwoma kobietami w domu :P hehe Już mysłałam ostatnio, że mi pomału przechodzi, bo miałam w miarę spokojny tydzień, ale po wczorajszym dniu już sama niewiem. Wymiotowałam dalej jak widziałam, do tego huśtawka nastrojów, co chwilę ryczałam, głowa mi pękała, normalnie masakra :( Dzisiaj juz jest lepiej i oby tak zostało, bo normalnie boję się cokolwiek jeść :( Agnes, wracaj tu natentychmiast. Przypuszczam, że masz @ no i przez to ten dół. @ se pójdzie i będzie Ci lżej :) Ale nie opuszczaj nas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka_s 0 Napisano Listopad 5, 2009 dzieki za zyczonka:* ja wlasnie wpadlam na chwile do domu rybki nakarmic i jade z powroem do mamy. Znalazlam dla nie i dla mojego K fajne tanie mieszkanie blizej mojeje pracy czekam tylko az zadzwoni do mnie to zdecydujemy czy sie przeprowadzimy,bardziej sie oplaca niz to co teraz mamy i wiecej pokoi:) ciekawe co na to powie...hmmm...dla mnie lepiej bo nie wisialabym mamie na glowie i jak bedzie dzidzia to bedzie mogl miec swoj pokoik:) brrr ale zimno nic lece na autobus wracam do mamuski:) Olka gratulacje:):):):):*:*:*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach