banmon 0 Napisano Listopad 15, 2009 doskonale cię rozumiem agnes, ja dostaje alergii na widok niektórych zdjęc na nk albo nawet słysząc o ciąży czy przypominając sobie że ktoś tam w niej jest..... najdziwniejsze tylko jest to że nie na każdą osobe tak reaguje... tylko mam takich paru 'wybranych' , czasami jest mi z tym głupio ale jakos nie potrafie zapanować nad emocjami..... mam nadzieje agnes że jednak uda nam się byc na święta już w powiększonym składzie :) chociaż jeśli mam byc szczera to jakoś nie mam przekonania co do mojej osoby..... wydaje mi się że się nie uda, nawet już sobie wyliczyłam że na Sylwka będę miała @, w ogóle nie podchodzę do sprawy z nadzieją na udane rozwiązanie tylko jestem przekonana że @ mnie nie opuści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 15, 2009 Uwierz Banmon ze ja rowniez mam przeczucie ze mnie ta koszmarna @ nie minie!!!! Ale może to lepiej że tak myślimy???? Ja zawsze wołałam miec niespodzianke niż po raz kolejny rozczarowac sie!!! Więc za każdym razem wmawiałam sobie, że i tak.. coś tam:P... sie nie uda.... No i wiele razy się nie udawało, ale w momencie, gdy "jednak:)" udało się to byłam przeszczęśliwa!!!! I o wiele bardziej cieszyłam sie tym "sukcesem" niż gdybym była przekonana czy nawet miala jakies tam przeczucie!!!! Przy Was oduczyłam sie tego, ale chyba do tego wracam, bowiem ostatnie przyjście @ byla dla mnie katastrofa!!!! Naprawde!!! No gdyby Twoja cicha przepowiednia o powiekszaniu skladow sie spelniła to napewno nie chcialybysmy zadnego innego prezentu na swieta:p Ale to sie okaze!!!! A co do tych wybranych zaciazonych to ja mam tylk Magde!!!! zawsze mnie denerwowala i stwarzala problemy!!! Jak jeszcze nie byla zona mojego Andrzeja (czyt. wujka) to dopiero dzialy sie rzeczy, bowiem Andrzej lubil jezdzic wieczorem gdzies, na piwo, do kolegow itd, no i nie bral raczej Magdy, z ia jezdzil sam i porzebywali tylko we dwoje!.Jakbys ja poznala to zrozumialabys dlaczego! no i andrzej takimi wlasnie wieczorami jak bylam u babci to bral mnie:p kiedys nawet byla afera bo pojechalismy do jego znajomego z ktorym kiedys bylam na weselu.. szkoda o nim gadac.. dupek jeden!!! To zaczal sie do mnie dobierac jak sie odwinelam to nie patrzyla gdzie bije!!! A potem andrzej dal mu.. tez.... alw wracajac do magdy ona zawsze mila ale jak andrzej bral mne!!! nie o to ze ona jedzie tylko ze Andrzej bierze wlasnie mnie!!! Wkoncu przestalam tak czesto jezdzic z wujkiem bo kiedys magda przegiela i wydarla na mnie morde jak zazdrosna zona do kochanki meza.. powiedzialam "dziekuje" i dalam siana1!!!! a potem magda zaciazyla i slub.... wtedy dopiero byla jazda.. do 5 m-ca ciazy nie moza bylo sie odezwac do niej na temat dziecka bo ryja darla... dobrze wiedzial ze andrzej da jej byt ale ona ciagle narzekala i narzekala ze jak ona da rade.. nie ma kasy.. it brednie!!! Ale przy andrzeju to calkiem inna, jak do nas przyjezdzali to godzinami moglam nawijac bo "brzuchola" i macac moja Karolincie:) Po jej narodzinach od razu wparadowalam do szpitala i codziennie \tam bylam od rana do wieczora:) Ale juz koniec o niej.. Ksiazke mozna napisac na ten temat!!! AS ja oczywiscie nie spie... posprztalam calutki dom:P tylko nie odkurzalam bo wszystkich bym pobudzila!!! A kochani sasiedzi zaraz by po policje zadzwonili!!!! Janusz smacznie spi..:p Juz chyba ze dwdziescia razy zmienial pozycje!!! Ehhh:P Ale kochany bo spi i o jesc nie woła:p hahahahahhahahahhaha:0;););):0:0:):):) Moje kroliczki jedza!!! One niogdy nie przestaja jesc:P kupilam jakies zarłoki, ktorych nie można napaśc:) ...w radiu Combi leci:P Już niedługo święta::P:P:P:P:PPPPP Wy sobie smacznie śpicie dziewuszki:P mnie już na jakiś sen bierze, ale juz nie ide spac bo na 8 mamy do Kościółka jechac:) mam nadzieje ze j dobudze bo on ok pierwszej poszedl spac a z niego mega spioch:):):):):): A1!!!! Banmon jednego jestem pewna.. nikt nam nie zabierze radosci z naszych dwoch kreseczek, kiedy przyjdzie na to czas:P nawet te brzuchole ze strefy "wybranych"!!!!!!! To bedzie nasza chwila.. Wiec warto czekac:) A doczekamy sie- mowie Ci:))P) Ciekawe jak tam Ola?????? Trzym sie Kochana bo dzielna jestes:P i niedlugo doczekasz sie Twojego szczescia:) nikt nie wie co czujesz ale jewstesmy z Toba:P nawet te ktore to przeszly.. kada inaczej to przezywa.... bedzie dobrze.. wszystko w swoim czasie:P O moj Janosłam sie pokazał:) znaczy sie moj chomik kochany:P myslalam ze skonal bo daralam sie i darlam i nic:( a on zawsze na komende "janek" i zaraz przed domkiem stoi:0 ale spoal pewnioe.. glebokim snem:0 O rambo sie z niego robi- juz sie popisuje:0 to moje pierwsze zwierzatko w domu było:) gryzie mnie oid czasu do czasu ale i tak go kocham:0 dobra bo sie rozpisalam:0 i tak pewnie zaraz cos dobazgrole:):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 15, 2009 O zgrozo!!!!! Tyle napisac:p to chyba tylko mi sie tak buzia nie zamyka:) Troche cchlodno bo sie w piecu juz nie pali a drewno mam w szopie i sama zas chiny ludowe nie pojde tam o tej godz!!!!!!! dzisiaj.. znaczy sie wczoraj zywilam sie tylko ciaste bo jakos nie mialam weny na obiad a j mial bigos od swojej mamy.. ale nie probowalam... bez komentarza:0 Ale chcialabym na sylwka gdszies pojechac:) moze w gory????? do domku- chetki:) i we trojke bomame bym wziela bo nigdy w gorach nie byla:( jakies dobre winko, szampan- amaretto of course:0 i balanga do bialego rana.. a potem wyjsc o 23.55 na powietrze i odliczac :) ale raczej w tym roku nie da tak rady bo kasa, kasa, a raczej jej brak:( no ale mozna pomarzyc:P teskno mi za nauka, szkola i ludzmi:( nie moge sie doczekac pazdziernika..:) tylko ciekawe jak bede mowila jak dzidzia bedzie;) ale to przyszłosc:0 mam nadziej ze sie dostane na kul:) jak nie to nie wiem gdzie bede studiowala..... nie ma dla nie innej uczelni.. a napewnoi nie w kielcach!!!!! mam zle wspomnienia z pierwszej klasy liceum gdzie to przez pol roku mielismy lekcje ze studentami 4 roku fizyki... ble.... na ich miejscu po takich wpadkach na naszych lekcjach gdzie licealista poprawial studenta, ja rowniez mialam ten zaszczyt:) bym zmieniala kierunek!!! zenada.. trylko nadal mam dylemat czy najpierw prawo czy psychologia:( ale raczej to drugie::) no ale jeszcvze tyle do pazdziernika:0 ale mi sie ziewa...:9 wlacze jeszcze laptopa:0 bede ogladala jakiegos filmoja i bede pisala:0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 15, 2009 Widze ze pustki:( moj j sie rozchorowal.... wymiotowali spi.. nie budzilam go... jak wstanie to zjemy i jadim:P to czekam az ktos zajrzy:P ogladam babylon:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 15, 2009 hej dziewczyny Agnes kobitko jak ty sobie dzień przestawiłaś !!! musisz chyba powoli postarać się go naprawić ;) bo się wykończysz wenę do pisania to ty masz :) wiecie co dziewczyny, ja potrzebuję jakiegoś tygodniu urlopu, chciałabym gdzieś sobie pojechać i nie myśleć o niczym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1982 0 Napisano Listopad 15, 2009 Hej dziewczynki :) Faktycznie ktoś tu spać, nie może:) Jak tam weekend mija ?? Ja wczoraj byłam z mężem na zakupach i co...same kobitki z brzuszkami, a ja kiedy...od piątku ( 2 dni ) biorę tą luteinę i nie wiem na co czekać bo ten pseudo okres ciągle mam, razem z brudami i krwawieniem już 9 dni. Mam ją brać przez 10 dni na wyrównanie cyklu, ale ile ten okres będę miała..chcę się poprzytulać ;), a tak serio to martwię się czy kiedykolwiek no wiecie..uda się... I co ja mam wpisać do tabelki.. kiedy następny okres, nigdy nie miałam takich problemów, może organizm dochodzi do siebie po tabletkach, po antybiotykach( w zeszłym m-cu byłam chora), stres nie wiem. Niedługo idziemy do moich rodziców na obiadek :), a jutro...do pracy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 15, 2009 Joasia miejmy nadzieję, że się po luteinie wszystko wyrówna, w sumie to wydaje mi się, że gin powinna cie skierować na jakieś badanie hormonów ale to tylko moje zdanie.... mi weekend mija leniwie, też wczoraj byliśmy na zakupach, zaopatrzyłam się w nową sukienkę taką do noszenia codziennie ;) dziś chyba się wybierzemy do tej nowo otwartej kawiarni na jakąś dobrą kawkę ;) i może jeszcze do kina skoczymy, bo grają rosyjskie kino przez chyba cały miesiąc..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1982 0 Napisano Listopad 15, 2009 W sumie to zastanawiam się, czy nie wybrać się do innego lekarza, czy może poczekać te już 7 dni i zobaczyć co się stanie...? Na poprawę humoru...nowy zakup wskazany:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 15, 2009 Joasia wydaje mi się, że pójście do innego lekarza to dobry pomysł, warto konsultować diagnozę u różnych lekarzy, ta twoja gin chyba bardzo taśmowo podeszła do problemu.... ale to może mi się tylko tak wydaje, w każdym razie warto byłoby się chyba jeszcze skonsultować z jakimś innym dobrym lekarzem..... bo w zasadzie dała ci tą luteinę tak w ciemno a nie zleciła badań żeby sprawdzić czy problem rzeczywiście tkwi w jakiś zaburzeniach 'luteinowych' a mnie czeka dziś robienie prezentacji nie chce mi się w ogóle nie chce mi się zasuwać do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka_s 0 Napisano Listopad 15, 2009 czesc! banmon nie mam juz miesiaczki miesiac-wiec nie wiem...mama mowi ze to tak moze byc a znowu tesciowa mowi ze moglam zajsc juz w ciaze wiec sama nie w3iem...poczekam do 25 bo mam wizyte u gina wiec jak zrobi usg to sie okaze:). ja dzis ostatni dzien wolnego i potem maraton do konca miesiaca w sumie do 27 bo od 28 do 30 mam wolne -fajnie bo bede mogla spedzic ten czas z moim K bo przyjezdza 25 z delegacji...juz sie tak stesknilam,nie widzialam go od miesiaca-masakra... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 15, 2009 no hej wszystkim:p ja po tym niespaniu zapadlam w sen po dziesiatej i oto jestem:) ale mi sie glupoty snily:(' Banmon no urlop Twoj od pracy moj od zycia..:P gdzies na bezludnej wyspie:) ach!!!!! dobra zmykam na obiadek do babci i do kosciolka:) napisze jak wroce:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 15, 2009 marzenka może rzeczywiście już @ nie przyjdzie :) a nie korci cię żeby test zrobić? ja to bym musiała miec tak co tydzien jeden dzień wolnego :) agnes ale żeś sobie poprzestawiała te godziny snu !!! napraw to sobie ;) a ja z zakupów wróciłam i w końcu kupiłam zestaw obiadowy :) trzy tygodnie prawie szukałam odpowiedniego a w między czasie zastanawiałam się nad takim jednym który mi w oko wpadł no i dziś się okazało że jest w promocji więc trzeba było kupić, samo się prosiło :) generalnie jakaś taka zadowolona jestem ;) tylko ta cholerna PREZENTACJA oczywiście nie ruszyłam jej jeszcze..... a teraz idę sałatkę grecką wciągnąć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 15, 2009 A ja wrocilam i niegdzie nie bylam:( znaczy sie w koncu nie trafilam tam gdzie chcialam bo najpierw mama sie wlokla a potem ja dostawszy buziaka od chrzesnika nie moglam wyjsc od niegfo:) ale obiadek mialam od mamy a od tesciowej dzis babke piaskowa dostalam;) janusz chory..... a mialam sie pytac Banmon gdzie ta nowa kawiarnia sie znajduje i jak sie nazywa? i czy cvos ciekawego tam serwuja???????? Ach Banmon szoda ze nie masz kogos kto moglby za Ciebie zrobic ta prezentacje:( bys miala z glowy:P a jaki ten serwis?????? jakis taki fikusny?????? z tym roznoksztaltnych??? ja takie uwielbiam ale jak narazie nie stac mnie:0 ale mam upatrzony taki fajny za 350zl i kupie sobie w polowie przyszlego roku:) tylko chcialabyym z tego fasonu ale zolte..:0 mam bzika na punkcie zoltych talerzy, polmiskow otd.. mam kilka ale marzy mi sie ten komplecik:) to mozesz smialo gosci przyjmowac:) nowy serweisik:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 15, 2009 Magda mialas dzisiaj wiecej napisac;) odzywaj sie tu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 15, 2009 A Ty HopeU mial;as w piatek miec @?????? Wiec jak tam???????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 15, 2009 ja też jestem ciekawa co u Hope :) no i Amerie niech się w końcu do nas odezwie, może jakaś dobra wiadomość się od niej szykuje i nie chce zapeszać ;) do tej kawiarni się w końcu nie udaliśmy za to poszliśmy do sprawdzonej Wesołej Kawki ;) serwis jest taki kwadratowy, białe i czarne talerze :) strasznie mi się spodobał a że teraz zrobili promocję to samo się prosiło ;) a tą nowa kawiarnia co mielismy ją odwiedzić jest na ulicy Bodzentyńskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 15, 2009 a prezentację już zrobiłam :) tylko kopiuj-wklej :D nie mam zamiaru się nad nią spuszczać-że się tak wyrażę bo i tak nikogo to na dobrą sprawę nie interesuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 15, 2009 nikogo nie ma :( szkoda :( ja jak tak dzisiaj pospałam to teraz wcale mi się nie chce spać a jutro rano pewnie będę płakać :( dziewczyny jak mi się nie chce do roboty chodzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 15, 2009 ja jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 15, 2009 tylko internet mi sie rozlaczyl tyle sie rozpisalam do Cioebie Banmom a tu dupa!!!! wiec zaczynam od nowa:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 15, 2009 ja dzis chyba kolejna noicke bede miala nieprzespana:( jeszcze jadac samochodem bylam na wpol przytomna:) spalaam snem samochodowym:p co wybuj to pobudka:) hahahah!!!! a jaksie nazywa ta kawiarnia Banmon?????? my chodzimy czesto do tesco ale tam pala wiec jak jest duzo osob palacych to jadim do cremowej:) maja tam super lokal. lody i kawy:) ostatnio pilam to z tym alkoholem niebieskim:) cur.. costam czy jakos takos:) a to fajny ten zestaw;) kwadratrowe sa fajowskie::) no to jak po prezentacji to supcio:0 a ja bym chciala do szkoly:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 15, 2009 HopeU wiem ze Ty nasz forumowy pracus jestes:p ale dalabys znak bo trzynasty w piatek byl:):):) a w ten piatek z innego topiku kobitka sie wreszcie rozpakowala:) wiec trza jej miejsce zajac:) moze sie cos tam u Ciebie wyfluidkowalo??? Co HopeU???? gadaj!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 15, 2009 Apeluje!!!!! Amerie!!!! Zalozycielko tegoz forum:) powroc na to lono..:) bo teskno nam..!!!! Choc napisz ze zyjesz i sie masz dobrze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 15, 2009 Banmon se poszła.... a gdyby ten moj zasrany net podzialal w pore to bysmy pisaly..... ehhhh!!!! No to bede gadala ze soba:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 15, 2009 kawiarnia nazywa się Beeba Cafe ale nie wiem dokładnie jaki numer w Cremowej byliśmy na deserze kiedys bo tak nam zachwalaly osoby z pracy mojego M, zasłodziłam się chyba za wszystkie czasy ;) prawda że mają bardzo duży wybór deserów tylko za bardzo klimat mi się tak nie podobał, tzn wolę takie bardziej przytulne miejsca Agnes a ty skończyłaś już liceum ? i od przyszłego roku na studia idziesz? czy znowu coś pomieszało mi się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 15, 2009 Marta Ty nie mysl ze Tobie sie nie oberwie!!!!! Piszcie, fluidkujcie:) xkalanderka22 a co tam u Ciebie???? najstarsza z zaciazonych????? jak tam Dzidzia????:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 15, 2009 pisalam juz mature ale tylko dlatego zeby w tym roku nie pisac matmy bo ja to ostatni rocznik bez obowiazkowej:0 a w pazdzierniku przyszlego roku dopiero na studia i maturka do poprawy bo na ta w tym roku poszlam bez nauki:( nie mialam weny ale juz za tydzien biore sie za siebie i trza powtorzyc wszystko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 15, 2009 zdawalam to aby zdac a nie dostac sie na studia:0 od poczatku planowalam rok przerwy dlatego poprawa matury:0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 15, 2009 to w takim razie będę trzymała kciuki za kolejne podejście, ale to jeszcze sporo czasu zostało więc nie ma się co zaczynac uczyć ;) kurde w ogóle mi się nie chce spać :( jutro chyba nie wstanę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 15, 2009 bardzo mi przykro Amerie:( przytulam!!! Ale przynajmniej pisz co u Ciebie nie musimy rozmawiac o staraniach.... wiem ze latwo mowic bedzie dobrze.. ale kiedys musi byc.. zycie jest okrutne!!!! straty bola najbardziej.... ale kiedys dla kazdej z nas zaswieci slonce:) Dla Ciebie i Twojej siostry takze:) badz z nami:) potrzebujemy Cie:) inne fora to inne.. tu jestesmy my i dzieki Tobie:) pisz o sobie o pracy o samopoczuciu:0 jak nie masz weny to nawet o pogodzie byle sie odzywaj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach