asiaAaK 0 Napisano Listopad 22, 2009 tez tak mysle;) u nas napewno nie obedzie sie bez fotografa:) uwielbiam takie slubne fotki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka987 0 Napisano Listopad 22, 2009 jeśli mowa o weselach ja też nie chciałam dużego ale w sumie wyszło na 160 osób i podobnie jak u Oli kilka dni odczuwałam to wesele bo jeszcze z poprawinami. Nam rodzice wszystko sponsorowali chcieliśmy sami ale taki zwyczaj i koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka987 0 Napisano Listopad 22, 2009 oczywiście takie sparwy jak kamerzysta fotograf i inne szczególy sami opłacalismy, sami też wybraliśmy salę dekoracje i inne pierd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 My to planowalismy slub nad baltykiem:p taki szalony pomysl:p wziac samochod, suknie, garnitur i mame i jechac nad morze a tam wejsc do Kosciola i poprosic o udzielenie sakramentu slubu:p no ale to nie las vegas:p i wszystko trza zalatwiac, placic i CZEKAC!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 aLE MAM SWOJA SUKNIE SLUBNA I W PRZYSZLYM ROKU NAPEWNO ZROBIMY COS SZALONEGO:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka987 0 Napisano Listopad 22, 2009 Agnes z tym to masz rację, biurokracja, nauki przedmałżeńskie ale miło powspominać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Listopad 22, 2009 no dokladnie...teraz to praktycznie na wszystko trzeba czekac i za wszystko trzeba placic...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka987 0 Napisano Listopad 22, 2009 mów szybciutko o planach z tą suknią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 Widze Stokrotko ze nie spisz:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Listopad 22, 2009 dobra dziewczynki ja spadam odzwiedze Was jutro dopiero...milej niedzieli zycze:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka987 0 Napisano Listopad 22, 2009 troche mi się humor poprawił to dzięki Tobie Agnes.. dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 22, 2009 trzymam kciuki Asiaaak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 albo morze albo gory i prawdziwa podroz poslubna:P w sukni slubnej a j w garniturze bedzieny przenierzac droge a na miejscu delektowac sie cisza, spokojem, podziwiac uroki i pielegnowac nasze uczucie:P i of course bawic sie w meza i zone:P:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 A czemu dzieki mnie???? i dziekuje:P ciesze sie ze na cos sie przydalam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 Trzyn sie Asia::P i napisz jutro co i jak:) tylko za wczesnie nie rob testow Kochana:( to cierpliwa trza byc:p albo przynajmniej sie starac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 Nie uciekajcie Kochane:) moj m spi, a ja siedze 12 godzine przed kompem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Listopad 22, 2009 test to ja najwczesneij zrobie w 30 dc czyli w srode:P jak @ nie przyjdzie... dobra teraz to juz naprawde lece;) papapa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 22, 2009 Agnes przed kompem to ty długo nie wytrzymasz bo oczy cię zaczą boleć, lepiej wybierz się na jakiś spacer jak twój M wstanie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 .... , . - . - , _ , ....... ......... ) ` - . .> ' `( ....... ........ / . . . .`\ . . \ ........ ........ |. . . . . |. . .| ........ ......... \ . . . ./ . ./ ......... ........... `=(\ /.=` ......... ............. `-;`.-' ............ ............... `)| ... , ........ ................ || _.-'| ........ .............. ,_|| \_,/ ........ ....... , ..... \|| .' ............. ....... |\ |\ ,. ||/ ............. .... ,..\` | /|.,|Y\, ............ .... '-...'-._..\||/ ............. .......... >_.-`Y||.............. .............. ,_|| ............... ............... \|| ........... ................ || .......... ................ || ........... ................ |/ ........... To dla Was dziewczynki:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 22, 2009 wiecie co dziewczyny dziś nocy obudził mie bardzo silny ból podbrzusza trochę zaczyna mnie to niepokoić bo w ostatnim cyklu też miałam cos takiego właśnie tak na 3-5 po owulce, to jest taki ból jak miewam w tych bardziej dokuczliwych @, boli jak cholera i nie wiadomo nawet jak się położyć.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 22, 2009 może powinnam to ginowi powiedzieć jak w końcu się do niego wybiorę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 22, 2009 śliczna różyczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 Podaj mi Banmon te strone gdzie sa te kwiatuszki, raczki i inne buzki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 22, 2009 http://www.forum.o2.pl/emotikony.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 Moze powiedz ginowi, niech sprawdzi tym bardzej ze Ty tez masz miesniaka, prawda?????? A widzisz jak to cholerstwo moze sie powiekszyc..:( lepiej sprawdzic:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 Kochana jestes:P dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 22, 2009 Ola wracaj od tych garów ;) chyba powiem ginowi o tych bólach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2009 No bedzie tak najlepiej:P i sama nie bedziesz sie zastanawiala co to jest;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Listopad 22, 2009 Strzeliłaś w 10 he he Bułeczki smarowałam i wstawiałam do piekarnika :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach