Olka.P 0 Napisano Listopad 23, 2009 A tą mozzarelle układam zpomidorami tak samo jak ty, do tego dodaję posiekana bazylię , można też dodaćdrobne piórka czerwonej cebuli, całość skrapiam oliwą, sól , świerzo mielony pieprz i ewentualnie odrobina octu balsamicznego :) a czasem jak mnie najdzie to robię sobie kanapkę z mozzarella, pesto i suszonymi pomidorami mmmmmm pychota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 24, 2009 Ja nie spie!!!!!!!] jak zawsze:( nie mialam czasu pisac bo bylam na zakupach. ponadto wrociwszy zagladnelam do tej ciotki i powiem Wam ze fajnie bylo:p usmialam sie po pachy:) m.in z tekstow coski ciotki. ale najlepsze bylo kopanie dzidziusia- mowie Wam dziewczyny, cudowne uczucie:P ten maluszek wywijal jak najety:p fajny dzionek:p zycze Wam takiego uczucia tylko w sposob bezposredni nie jak ja- posredni:p buziaki...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Listopad 24, 2009 hej:) u mnie @ jeszcze brak... moj M juz powoli cieszy sie ze sie udalo ale ja ciagle czuje ze zaraz dostane okresu...:( tak bylo w zeszlym miesiacu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Listopad 24, 2009 cześć:) Nie miałam wczoraj nawet chwili zeby do Was napisać. Okazało się że wszystko się ,,oczyściło'' samo i nie muszę mieć zabiegu. Szczęście w nieszczęściu. Lekarz kazał wrzucić na luz i nie zabezpieczać się, więc mam nadzieję że wszystko się ułoży. Chociaż ja i tak się boję wiec ten cykl po prostu odpuszczam...Chyba psychicznie jeszcze nie czuję sie na siłach...Chociaż czasem mam dni że znów chcę być w ciąży a za chwilę sobie wszystko przypominam i boję się...Ten strach jest nie do opisania...Strach przed kolejną utratą...Jak sobie to przypominam to łzy same się pojawiają choćbym przed chwilą w głos się śmiała...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Listopad 24, 2009 Asia trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Listopad 24, 2009 Banmon,Ola Wy zazdrośnice jedne:) Ja tam nikomu nie zazdroszczę ciąży, dzidziusiów..Cieszę się szczerze ich szczęściem. Zazdrość jest dla mnie najgorszą rzeczą na świecie. A przez nią można czasem WIELE stracić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Listopad 24, 2009 Wierzę,że mi też się uda i dlatego nie zazdroszczę innym...Na każdą z nas przyjdzie kolej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Listopad 24, 2009 wiecie co dziewczyny? chyba jak dzisiaj wybiore sie z M do miasta to kupimy test i jutro rano zrobie...chociaz szczerze mowiac boje sie rozczarowania i tego ze tdo tej pory to ta wredna @ przylezie...:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Listopad 24, 2009 Smile to dobrze ze wszystko samo sie oczyscilo i nie bedziesz musiala przechodzic przez ten zabieg...zobaczysz nie obejrzysz sie a bedziesz juz z brzudszkiem chodzila:):* zreszta mam nadzieje ze my wszystkie dziewczyny ujrzymy niedlugo te magiczne 2 kreseczki!:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Listopad 24, 2009 Asiak życzę ci dwóch kresek :) Smile zobaczysz będzie dobrze U mnie pogoda okropna ciągle leje i chyba przez to samopoczucie jest okropne :-o Mogłabym spać cały dzień a tu na 14 do pracy. Ja jakos wogóle sie nie cieszę ze świat nie mysle o tym i szczerze nie lubię świat bo wszyscy wtedy są do przesądy sztuczni. Prezenty można dawać cały rok a nie tylko w święta. Ehhhh Trzymajcie się laski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Listopad 24, 2009 Witam Smile fajnie że wszystko w porządku i nie bój sie bo teraz musi być dobrze :) Asia trzymam kciuki ;) który to już Twój dzień cyklu? U mnie po wczorajszej wizycie dobrze. Dopiero wczoraj mój gin się przyznał że na początku sam sie bał co będzie ze mną a raczej z dzieckiem :o ale już wróciło do normy i musze uważać żeby sie nie powtórzyło i następna wizyta za dwa tygodnie. A malucha wczoraj nie widziałam bo usg miałam robione pare dni temu jeszcze w szpitalu :) i wtedy widziałam jak sobie tam fika ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Listopad 24, 2009 HopeU mam nadzieje że u Ciebie szybko słońce wyjdzie i humor Ci sie poprawi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Listopad 24, 2009 Goga u mnie dzisiaj dopiero 29 dc... wiec wczesnie jeszcze jest:( u mnie lalo niezle ale tylko przez jakies 5 min a teraz wyjrzalo sloneczko i mozna powiedziec na pieknie na dworze jest:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Listopad 24, 2009 Asia to może jeszcze poczekaj dzień czy dwa, może akura ta wstrętna @ nie przylezie ;) U mnie dzisiaj czasem słońce a czasem chmury ale jak narazie deszcz nie pada tylko bardzo wieje :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Listopad 24, 2009 niedlugo jedziemy na zakupy wiec przy okazji kupimy test zeby pozniej specjalnie po niego nie leciec...no i jutro bedzie 30 dc to rano moze zrobie test jak okresu nie bedzie dalej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 24, 2009 Hej! ja niedawno wrocilam z kielc:P kupilam piekne bombeczki i jestem zadowolona tylko spac mi sie chce bo zmeczylam sie, no ale sprzatanie:) Brzuch mnie boli- masakra..... ale jest fajnie:P ciagke smieje sie sama do siebie jak wspomimam jak dzieciaczek mnie kopal:P to juz 6 m-ac wiec fajnie widac jego nozki, raczki:P a ciekawe jakie to uczucie jak blizniaki na raz kopia:) zmykam bo j nie ma i musze zdarzyc zanim wroci:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Listopad 24, 2009 Agnes to jest szansa że będziesz spać dzisiaj w nocy wreszcie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 24, 2009 mam taka nadzieje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 24, 2009 NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN Joasia1982..........27..........5....................... .ok. 22.11 AsiaAaK..............19............dużo................. .ok.23.11 agnes19...............19.........duzo................... .. .2.12 banmon...............26...........6..................... . ...01.12 Olka.P.................28...........6................... .......12.12 HopeU.................27........ przerwa................. .ok.13.12 SmileEveryday.......22.........-........................ ....???? CIĘŻARNE nick................cykl.....tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię xkalanderka22.................16...........24 .04.2010.........?..........? -=Goga=-.............2.........12...........28.05.2010. .........?. .......? Dagus83...........4............12............26.05.2010. .........D ........? Natalya123.......2.............7............07.05.2010.. .........?........? Marta82...........5............5.........ok. 11.07.2010..........?.........? Zeby nie szukac:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1982 0 Napisano Listopad 24, 2009 NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN AsiaAaK..............19............dużo................. .ok.23.11 agnes19...............19.........duzo................... .. .2.12 banmon...............26...........6..................... . ...01.12 Olka.P.................28...........6................... .......12.12 HopeU.................27........ przerwa................. .ok.13.12 SmileEveryday.......22.........-........................ ....???? Joasia1982..........27..........5....................... .????? CIĘŻARNE nick................cykl.....tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię xkalanderka22.................16...........24 .04.2010.........?..........? -=Goga=-.............2.........12...........28.05.2010. .........?. .......? Dagus83...........4............12............26.05.2010. .........D ........? Natalya123.......2.............7............07.05.2010.. .........?........? Marta82...........5............5.........ok. 11.07.2010..........?.........? Hej. Wycinam się z góry, nie wiem jak to teraz z moim cyklem, fajnie macie, macie na co czekać....Trzymam kciuki te które czekają na dwie krechy !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 24, 2009 Hope uszy do góry kiedys będzie lepeij :P Asiaaak trzymam kciuki :) 29dc to test powinien dobrze pozakać Ola schabowe są w kawałku takim jak na kotlety nie w kosteczke krojone Joasia zobaczysz po luteinie szybko wszystko ci się unormuje Smile to dobrze, że wszystko gra i nie ma przeciwskazań do kolejnych starań, trzym się Agnes może rzeczywiście tak jak mówi Goga dzis normalnie prześpisz noc :) Goga dużo odpoczywaj :) a Ola pewnie łóżko psuje ze swoim M :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 24, 2009 i znowu jak ja jestem to nikogo nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Listopad 24, 2009 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN AsiaAaK..............19............dużo................. .ok.23.11 agnes19...............19.........duzo................... .. .2.12 banmon...............26...........6..................... . ...01.12 Olka.P.................28...........6................... .......12.12 HopeU.................27........ przerwa................. .ok.13.12 SmileEveryday.......22.........-........................ ....???? Joasia1982..........27..........5....................... .????? CIĘŻARNE nick................cykl.....tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię xkalanderka22.................16...........24 .04.2010.........?..........? -=Goga=-.............2.........14...........28.05.2010. .........?. .......? Dagus83...........4............12............26.05.2010. .........D .......? Natalya123.......2.............7............07.05.2010.. .........?........? Marta82...........5............5.........ok. 11.07.2010..........?.........? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Listopad 24, 2009 Banmon chyba razem wysyłałyśmy :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 24, 2009 chyba tak :) a ja akurat zwiałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Listopad 24, 2009 Hej dziewczyny! Smile trzymaj sie i nic na siłę :) Jeszcze z m nie psujemy łóżka :P Na razie pije sobie kawkę , bo skonana dzisiaj jestem strasznie , a jeszcze trochę wysiłku przede mną ;) Opowiem wam coś. Wczoraj wieczorem leżymy sobie z m łóżku ( tylko lezymy, ponieważ plan rozpłodowy nie zakładał niczego innego :( ) i naszedł mnie taki jakis melancholijny nastrój. Mówię do m : "Zobacz jacy szczęściarze jesteśmy, jesteśmy zdrowi , mamy siebie. Tyle ludzi jest samotnych, nie może znaleźć swojej drugiej połowki..." Na to małżonek , jakby od niechcenia : "No ja dalej szukam swojej..." Ma chłopak szczęście że nic ciężkiego nie miałam pod ręką . Taki mi się dowcipniś trafił, gorzej nawet : sama go sobie wybrałam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 24, 2009 żart mu się wyostrzył ;) dobre, dobre :D kawka o tej porze? ja bym miała problemy ze spaniem. No ale musisz się postawic na nogi przed psuciem łóżka ;) ja dziś znowu prawie ze łzami w oczach wstawałam :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Listopad 24, 2009 no szczerze mówiąc ta kawka tylko w tym celu :) Jakaś dzisiaj padnięta jestem , miałam problem ze spaniem, później cały dzień ziewanie, może ciśnienie niskie? A tobie w końcu ten nerw przeszedł? Już z m zgoda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 24, 2009 No to Ci zazartowal:P ja usnelam na siedzaca bo juz nie dalam rady i dopiero wstalam.. jaka ja jestem wsciekla!!!!! i na dodatek tak mnie muli ze to glowa mala a nie jadlam dzis nic niezdrowego!!!!! zaraz bedziemy sprzedawac auto:P i jak zdarzymy to na ksiezyc w noweiu pojedziemy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 24, 2009 M do mnie zagaduje ale ja nie mam zamiaru tak tego zostawić, on ma taki system,że jak emocje opadną to zaczyna powoli rozmowy zaczynac jak gdyby nigdy nic a ja chcę, że on mi powiedział, że źle zrobił i chcę wiedzieć, że on czuje, że popełnił błąd nerwa jako takiego nie mam, chodze tylko jakas przygaszona, i coraz mocniej czuję, że się nam nie udało w tym cyklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach