Joasia1982 0 Napisano Grudzień 5, 2009 ALE MIKOŁAJ CI PREZENT PRZYNIÓSŁ ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Grudzień 5, 2009 Agnes gratulacje :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Grudzień 5, 2009 Agnes kochana tak się ciesze że normalnie aż się wzruszyłam jak to przeczytałam :) :) :) gratuluje!!! Robiłaś jeden test czy np. dwa różne? :) Ale sie ciesze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 5, 2009 Agnes gratulacje :) zrób jeszcze jeden teścik :) i dawaj zdjęcie :) na fotosika wrzuć ;) ale akcja :) GRATULACJE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka987 0 Napisano Grudzień 5, 2009 Agnes tak czułam nawet wczoraj z Martą pisałyśmy że jest ok!!! GRATULUJĘ, tyle m-cy strań i taki prezent mikołajkowy, będziesz miała piękne święta. Całuski i pozdrawiam wszystkie dziewczyny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Grudzień 5, 2009 Ekhh ekhh ja nic nie mówię ale z Banmon powinnyśmy być ciotki numer jeden :) , było nie było jesteśmy współtwórcami tego agnesowego sukcesu (w części teoretycznej oczywiście) :P W kocu to Banmon tłumaczyła że nie warto tracić cyklu na kłótnie z mężem a ja dodałam kiedy trzeba się przytulać :D I tak przy pełnej współpracy powstał oto mały cud :D Agnes przed Tobą cudowne Święta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 5, 2009 no racja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagus83 0 Napisano Grudzień 5, 2009 Kochana Agnes :) GRATULACJE!!! Ja tak coś czułam w kościach, te Twoje objawy, ta senność, itp. :D Ale fajny prezent na Mikołaja :D Jeszcze raz gratuluję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 5, 2009 Dziekuje wszystkim:P a szczegolnie cioci Oli i Banmon za czesc teoretyczna:P ja sama nie moge w to uwierzyc, powtorze test za dwa dni, bo jakby nie bylo to ta kreseczka bladziutka;) ale najwazniejsze ze jest;P ile sie naplakalam przed wynikiem tego testu to j sam sie dziwil:( najpierw nawet jej nie zauwazylam ale potem patrze a tu bladzina taka, i bardziej w bek:p Mikolaj mnie zadziwil:) hojny jest:) trzymam kciuki za nastepne zaciazone:) mam nadzieje ze gin potwierdzi wszystko:) poczekam dwa tygodni bo jakby nie bylo to dopiero dwa tygodnie nie wiecej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 5, 2009 chcialam napisac hojny nie wiem skad to sie c wzielo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 5, 2009 hojny!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 5, 2009 dobra!!!! nerwa mnie lapie kafe mnie poprawia.. nie uzywam juz tego slowa... szczodry niech bedzie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 5, 2009 widze ze jak narzaie pustki:( zmykam sprzatc;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 5, 2009 Marzenka mieszka u przyszlych tesciow:P niema jak wchodzic na neta:P kupili mieszkanko ok lutego sie wprowadza, termin @ ma na 17 i okaze sie czy sie udalo w ty, cyklu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 5, 2009 agnes pozdrów marzenkę i pogratuluj jej zakupu mieszkanka, niech się dzielnie trzyma mieszkając z teściami ;) trzymam kciuki za dwie kreski :) informuj nas jak będziesz coś wiedziała :) piękny prezent Agnes na Świeta dostałaś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 5, 2009 Wiem i tego samego Wam zycze:) a to dzieki Tobie i Oli:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 5, 2009 u mnie to juz za późno :) ale coś czuję że Ola się załapie ;) i kto to gadał ze nie chce mieć dziecka :) oj oj a nie mówiłam że ci przejdzie :) świetna nowina :) no i czekam na zdjątko pazurków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 5, 2009 nr tel podałam wysłałam na nk :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 5, 2009 To ide po Twojego nr i wysylam:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 5, 2009 no i gdzie zdjątko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 5, 2009 tabelka rzeczywiście imponujących rozmiarów, część dziewczyn pewnie doczekała się dwóch kreseczek i przestały pisać albo przeniosły się na inne topiki, może niektóre postanowiły nie wchodzić na takie strony i nie mysleć tyle o staraniach..... ale zamiast tylu staraczek mamy tabelkę zafasolkowanych która też ciągle rośnie.... ;) a ja dziś rano powiedziałam swojemu M, że chcę się znowu zacząć zabezpieczać bo mam dość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 6, 2009 Wysłalam Ci Banmon ale nie wiem czemu nie doszlo:( porabany ten moj tel:( sprobuje cos wykombinowac i wysle Ci wieczorem:) dzieki Amerie!!!!!!! Ja tez myslalam o zanezpieczeniu nawet gadalam o tym z J.. Ale nie warto potem wiekszy dol:(* i gorzej sie doczegokolwiek zebrac.. mowie Ci Banmon... Ja chora na maksa chyba wczesniej pojde do gina bo zeby ta choroba nioc nie narobila... wiecie ze pijac sok malinowy w ciazy mozna poronic????? nie wiedzialam o tym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Grudzień 6, 2009 Agnes wielkie gratulacje! Kuruj się domowymi sposobami, wiem ze w ciąży nie wolno wit A. Banmon co ci do głowy przyszło z tym zabezpieczaniem się. Po prostu pomysł sobie ze przerywasz starania i róbcie dalej swoje i może zaskoczysz. Kochaj się bez zabezp ale nie myśl o staraniach, zaprzestaj ich w głowie :) Ciekawe kto będzie następny w dolnej tabelce? Amerie a może moderator zmieniłby tytuł naszego watku , np szalone staraczki :-p :-D Miłej niedzieli dziewczyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka987 0 Napisano Grudzień 6, 2009 Banmon nie myśl tak, Ty też w końcu zajdziesz w ciążę. Ja też miewam chwile zwątpienia, jeszcze mojego M nie ma. Wiecznie tylko czekanie i czekanie.... Ale cóż takie jest życie i takie trzeba je brać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 6, 2009 udanych Mikołajek wam dziewczeta życzę :) mój M nie chce się zgodzić na mój pomysł, ja wiem że nie powinno się myśleć ale jak tylko dostaje @ to zaraz sobie dni płodne wyliczam i później o tym pamietam no ale mniejsza o większość jakie plany Mikołajkowe macie?ja dziś raczej nigdzie nie wybywam bo wczoraj byłam na zakupkach :) musiałam sobie jakąś szmatkę kupić :) a dziś wypróbowuje nowy przepis na obiad :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 6, 2009 no i zapomniałabym, Agnes idź do lekarza przepisze ci może jakieś ziołowe specyfiki :) sok z malin rzeczywiście może powodować poronienia ale musiałabyś go hektolitrami pić ;) wszystko wolno tylko z umiarem, nie ma co przesadzać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 6, 2009 Dzieki HopeU:) Na dniach smigne do gina:0 ale tego sprzatania mam to szok!!!!!!!! A gdzie jeszcze do swiat:) moze sie wszystkie wyrobimy????? a szczegolnie Wy pracusie:( dom, praca.. ehh... jeszcze niedawno wiedzialam jak to jest!! Teskno mi za nia:0 Mam nadzieje ze gin potwierdzi ciaze... Nie daje sobie do zrozumienia ze bedzie inaczej:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 6, 2009 Agnes a cycki cię bolą? miałaś jakieś oznaki na te dwie kreseczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 6, 2009 sutki bola i mam uplawy.. takie biale gluty:(* a poza tym bardzo czesto wstaje siku w nocy nawet 7 razy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 6, 2009 no i brzuch czasami.. tak jak na @, ale delikatnie, tak jak na ostatni dzien:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach