Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaniewiem

Podejrzane- czy tam może być?

Polecane posty

"y naprawde wierzysz w to, ze on dostal smsa na SWOJ TELEFOn, z ktorego ze mna rozmawiał.. i to nie było pikniecie a DZWIEK ze doszedł sms?" a skąd mam wiedzieć jak działa jakiś telefon :O 🖐️ przecież to zależy od konstrukcji danego modelu :O 🖐️ to że komuś coś nie działa to nie znaczy że w innym modelu tak nie ma :O 🖐️ jak nie sprawdzisz to się nie dowiesz :classic_cool: możesz jeszcze poszukać w necie dokładnie z nazwą telefonu :P

Gość aaaaaaniewiem
ok, 16:D też jestem ciekawa:D Tylko boję się, że powie "jakie Ty MASZ JAZDY":O i co ja powiem dalej hahah:D

Gość aaaaaaniewiem
Nokia 5200 , może też ktoś ma?:D:D:D:

Gość maaaam
"...Tylko boję się, że powie "jakie Ty MASZ JAZDY"..." a powie, powie...

Gość aaaaaaniewiem
Up-uje:D Bo zaraz się pojawi:D a nie chcę byc temat spadł;d Bo bede go szukac:D z zakladek musze go usunac, bo jak znajdzie..

Gość mał_żonka
ja mam Nokię 5200. Gdy w czasie rozmowy dostaję sms, słyszę tylko piknięcie.

echh no oczywiste jest to, ze jesli podczas rozmwoy przychodzi wiadomosc sms nie slychac zadnego dzwonka i tyle! jedynie klikniecie i to tylko jest ono slyszane przez osobe do ktorej sms przyszedl... facet albo ma drugi tel albo mial goscia w nocy u siebie albo byl w gosciach:)))

Gość uPuPuP
upup

Gość wszyscy Twoi najbliźsi zgineli
skoro mial sie facet pojawic 2 h temu a utorka ejszcze tu nie przyszla tzn.,ze sie wszytsko dobrze wyjaśnilo i teraz sie sekszą:P

Gość gabrilea kowwnnw
nie nigdy nie slychac jedynie moze byc czuc wibracje pracuje w sklepie z tel to wiem:)

Gość uPuPuP
up

Gość aaniewieeeem
Jestem jestem:D no i zgadnijcie czego się dowiedziałam:D Oczywiscie tak jak radziłyscie, na spokojnie zapytałam, bez nerwów.. a on:O "kochanie nie chciałem ci nic mowic, bo wiem ze bys sie zdenerwowala bo wiem ze go nie lubisz, ale był u mnie kolega [ i tu imię]":D Pozniej powiedzial ze byl ten kolega w pubie blisko niego.. i wpadł go wyciagnąć.. posiedzial chwile ten kumpel (mocno wstawiony) i wyszedł.. no i dzis pzeprosił mnie i pocałował w czółko... :) :*

Gość aaniewieeeem
Boże, a ja tak przeżywałam. same wiecie- chore myśli, że ma drugi numer itd.. ;) a nie przyznał się, bo wiem że akurat tego jego kumpla nie znosze.. Dzisiaj nawet nie próbował kręcic, po chwili się przyznał;) myslę, że mówil prawde.. ;) ufff.. wielkie ufff..

Gość aaniewieeeem
Dzięki Kochane, że tu zaglądałyscie;) :* Wiem, ze powod zakładania tematu był glupi.. ale dzieki temu przez pisanie z Wami mi ulzyło.. no i miałam się komu wygadać :D Dzieki wszytskim 🌼

Gość musztarda
No widzisz... :D

Gość aaniewieeeem
Musztara 😘 Lasiodora Parahybana 😘 i reszta 😘 Boże, jaka ulga... :D