Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaniewiem

Podejrzane- czy tam może być?

Polecane posty

Gość aaaaaaniewiem
można, można.. A jakby miał drugi telefon, powiedzmy:( to bardzo zle, prawda?:(:(:( W dodatku NIGDY go przy sobie nie nosi.. Zauwazylabym...

Gość aaaaaaniewiem
a byłam taka szczesliwa, ze jedziemy na wakacje, do Egiptu, razem:O a tu dup.. najchetniej bym z wyjazdu zrezygnowała;( ale strace wtedy 75 % zaplaconej kwoty ( 2,5 tysiaca) :( wiec szkoda!!! Nawet mysle czy zamiast niego nie zabrac innej osoby na te wakacje (bo zmiana osoby to tylko 100zł doplaty):O

Gość Kaddarka
Czytam i nie wierze...masz swietego chlopaka, ze przeprasza a nie rzuca cie w pieruny!!! Wraca z pracy, melduje sie zaraz na gg i dzwoni, a ty robisz u jazde, chociaz sama dobrze nie wiesz o co. Tez mam telefon w Erze i dostaje sms-y, jakies idiotyczne reklamy, nawet o 2.00 w nocy!!! Wielokrotnie sie o to wkurzalam, ale tak niestety sie dzieje. Gdyby u niego ktos byl, to by z toba tyle czasu nie gadal, a potem nie wydzwanial. Bardzo wspolczuje twojemu chlopakowi. Gdyby moj partner robil mi jazdy przez sms-a, to juz by moim partnerem nie byl. Czy ty w ogole wiesz, co w zyciu moze byc wazne?????

Gość aaaaaaniewiem
Ludzie, zawiodłam się strasznie.. Teraz musze jakos to rozegrac popoludniu, jak się zobaczymy:O tak aby sie przyznał.. itd.. Tylko co powiedzieć. OK, powiem- zróbmy eksperyment.. ;) jesli wyjdzie po mojej mysli, to co dalej?

Gość fgyuhijok
a co tobie intuicja mowi? www.myspace.com/angellafilm

Gość musztarda
Poczekaj, spokojnie. No skłamał, owszem, ale może to była "wyższa konieczność". :) Nie usprawiedliwiam, ale już naprawdę wiele dziwnych sytuacji w życiu doświadczyłam. Poczekaj na jego tłumaczenia. Może wolał nie mówić, że jakiś kumpel do niego wpadł, żebyś nie myślała, że zaraz też wpadną jakieś laski na przykład. :) Nie wiem jakie macie układy, jaka Jesteś Ty, jaki masz charakter. Niektóre panny są tak zaborcze, że bywają zazdrosne nawet o wizyty kolegów. Przepytaj go dokładnie i zaznacz wcześniej, że bajki Cię nie interesują. Albo powie prawdę, albo będzie źle...

Gość aaaaaaniewiem
Kaddarka ale czy Ty rozumiesz? ROZMAWIALISMY przez tel a tu wyraznie slyszalam DZWONEK przychodzacego SMSA! również mam ere, i jesli ktoś do mnie 1. dzwoni (a ja rozmawiam przez tel) . 2. dostaje SMSa- to słysze pikniecie, nie raz pytałam czy moj facet to pikniecie slyszal- a on, że NIE! I to, co slyszalam to nie było pikniecie!!! TYlko glosny dzwonek przychodzącego smsa.. przez chwile sie nawet zastanowilam czy to aby nie z tv? z radia? komputera? Ale to raczej nie możliwe nie?:O Nie slyszalam zadnego dzwieku procz SMSA:O Wiec albo: 1. ktos u niego był/ kąpał się/ siedział w drugim pokoju- a on w tym czasie dzwonił albo 2. ma drugi telefon, z powiedzmy karta ORANGE/ play i sobie gada z jakimis lafiryndami:]

Gość musztarda
Kaddarka Czytam i nie wierze... To przeczytaj jeszcze raz, może zrozumiesz o co chodzi.

Gość aaaaaaniewiem
Wydawało mi się, że mam wspaniałego faceta, raz na pol roku idzie na piwo z kolegami po pracy, nie wkurzam sie o takie coś:O tylko kto wie, moze on caly czas mnie kłamał, a wczoraj WPADŁ? Zreszta najpiew chciałam Was spytać, czy ejst to możliwe.. Aby miec jakies pojecie o tym, czy tak być może i bezpodstawnie nie robić mu jazd.. A byłam taka szczesliwa, jedna "głupota" popsuła mi całkowicie humor:O

Gość Kaddarka
Oj, dziewczyny, nie ma to jak wybujala wyobraznia:):):) Widac nie macie powazniejszych problemow. I zycze wam oczywiscie, aby tak bylo dalej.

Gość aaaaaaniewiem
Także, pierwsze co zrobię, to powiem" Kochanie ale cos wczoraj mnie chyba oklamywales? powiesz jak to bylo? :) Był ktos u Ciebie czy masz drugi telefon". on powie- "dostałem SMSA z ery" a ja powiem"no to skoro wtedy slychac dzwiek, to moze zrobimy eksperyment":D Powiem mu zeby zadzownil na saldo konta:) a ja w tym czasie wysle smsa;) do niego;) i zobaczymy jak to będzie:D:D:D:D Jak myslicie?:P

Gość aaaaaaniewiem
Kaddarka- wiesz, nie sadze ze wybujała, raczej to ze nie jestem naiwna i nie dam sobie wcisnąć kitu. Brzydzę się kłamstwem.

tez sie sklaniam ku opcji, ze ktos u niego byl, natomiast nie podejrzewalabym od razu kochanki :P biorac pod uwage jakie jazdy robisz teraz, smiem twierdzic, ze kiedys nie bylas lepsza. I chlopak wiedzial, ze jesli powie \"kumpel jest u mnie\", to Ty wpadniesz w ton \"taa kumpel, na pewno to lafirynda\"

Gość musztarda
Myślimy, że tak musisz zrobić, choć z góry wiadomo, że eksperyment się nie uda, bo to jest niemożliwe. :) Zresztą myślę, że nie dopuści do tego doświadczenia, będzie wolał wywołać kolejną awanturę pod tytułem "Twoje paranoje". :) Musisz być spokojna i rzeczowa. A do Kaddarki>>> może i wybujała wyobraźnia, może brak problemów i inne takie, ale.. dla mnie to też byłoby dziwne, że facet jest sam, rozmawia i na ten sam numer dostaje głośne powiadomienie. Ale... może i tak... TAKIE RZECZY TO TYLKO W ERZE...

Gość aaaaaaniewiem
Kochani, a nie skłaniacie się bardziej przy opcji że ma drugi telefon?:O A najlepsze było to, rozłaczylam sie (po pozegnaniu), i za chwile on znowu dzowni rozmawiamy a ja "no i od kogo sms?-> smiejacym sie glosem a on" aaa od ery, ale mam duuzo do zaplacenia:O:O:O:O:O ciekawe skad tyle;O" hahaha ta jasne , sms od ery;p buehehe

Gość aaaaaaniewiem
haha, tak dokładnie, tez tak mysle ze wywola "awanture" pt. "TWOJE PARANOJE":D haha choc ja naprawdę rzadko kiedy na niego mam powod aby sie zloscic;) Nie robie mu jazd itd. Po protu nie jestem glupia i naiwna.

Gość musztarda
aaaaaaniewiem Kochani, a nie skłaniacie się bardziej przy opcji że ma drugi telefon? Nie dorabiaj sobie ideologii do faktów. :) Najpierw wyjaśnij sytuację, postaraj się przynajmniej. Gdyby miał drugi telefon, to miałaby zapewne drugie życie.

Gość aaaaaaniewiem
wydaje mi się ze drugiego "zycia" nie prowadzi:P Bo albo jest u mnie, albo w pracy.. Przynajmniej tak mi się zdawało do wczoraj:D może faktycznie wykorzystal to że ma wolna chate.. i zaprosił KOLEGĘ:P po pracy... aż ciekawa jestem co mi dziś powie;D

Gość Kaddarka
aaaaaaniewiem jezeli twoj 3-letni zwiazek moze zostac rozbity przez 1-go sms-a, co do ktorego zreszta nie masz zadnej pewnosci, bo jak sama piszesz, nie wiesz skad dochodzil sygnal, to co to za zwiazek? Nie, nie jestes naiwna. Ale z cala pewnoscia jestes nadpobudliwa emocjonalnie i masz tendencje do nadinterpretacji faktow.

Gość musztarda
Kaddarka>>> sorry, może przeczytaj jeszcze raz topik. :) Wiadomo skąd sygnał pochodził, bo facet sam powiedział, że dostał eska od ery. Nie powiedział, że to sygnał u sąsiada za ścianą, z radia, telewizora, z zaświatów, tylko jego telefon.

Gość aaaaaaniewiem
własnie-więc ewidentnie kłamał:O

Gość musztarda
I nie chodzi o rozbijanie związku przez 1 eska, tylko wyjaśnienie sytuacji. Skoro dziewczyna ma wątpliwości, uzasadnione zresztą, to nic dziwnego, że szuka rozwiązania.

"i godzina o której ten sms doszedł.. niech Ci pokaże tego smsa - " w tym momencie powinien kopnąć jąw dupę jak jest niewinny bo z chorą paranoiczką o zerowej samoocenie nie ma się co zadawać :P a tak pomijając to........ przecież można zrobić prosty eksperyment zadzwonić do faceta i z nim gadać a z drugieg telefonu, + kupna karata z 5 zł, wysłać jakiegoś pomyłkowego smsma wtedy. ty zaspokoisz swoją paranoję i mu nie popsujesz nią samopoczucia :P

Gość aaaaaaniewiem
ale gdyby ktos u niego był to by dzwonił i rozmawial przez 30min:O i chciał jeszcze na GG rozmawiac;O

Gość aaaaaaniewiem
Brzydki Niski Beznadziejny-> Ty naprawde wierzysz w to, ze on dostal smsa na SWOJ TELEFOn, z ktorego ze mna rozmawiał.. i to nie było pikniecie a DZWIEK ze doszedł sms?:O

Gość musztarda
aaaaaaniewiem ale gdyby ktos u niego był to by dzwonił i rozmawial przez 30min i chciał jeszcze na GG rozmawiac;O No to ma drugi telefon i kochankę. Teraz Ci lepiej? :D Weź już nie analizuj sytuacji, poczekaj na niego i jego tłumaczenia. Btw. O której będzie, bo jestem ciekawa co powie? :D