Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartas

Wystrzałowa dziewczyna poszukiwana!!!

Polecane posty

Gość Bartas
Prawda jest taka, że jakbym nie ujął tematu byłoby żle! Skąd w was tyle ironii? Szukam kogoś z kim mógłbym sensownie pogadać! I tyle!!!

Gość a skad piszesz
Bartas nie bulwersuj sie w nas jest tylko kapeczka pomysl ile jest na całym swiecie tej Ironii?:P wrzuc na luz ..... kazdy tu chce sensownie pogadac tyle ze nie kazdemu wychodzi:P..a to juz inna bajka To skad Bartasie jestes??? i czego oczekujesz od dziewczyny??

Gość miss piss
chłopie, to nie pisz w pierwszym poscie, ze szukasz na maxa wystrzalowej, bo to wywoluje zgoła inne skojarzenia. trzeba bylo napisac na pocastku, to co teraz napisales. z zwariowane dziewczyny są ironiczne:P

Gość ziumuea
do "a skad piszesz" kozdemu podoba się inna, no mówią o gustach się nie dyskutuje, ale co do tego ma pozytywne myslenie bo nie rozumiem?:) no i własnie bartas "jakiej" tak naprawde tutaj szukasz, czy ty sam wiesz?

Gość a skad piszesz
ziumuea=> heheh no pozytywne myslenie w sensie a nóz sie uda :P

Gość ziumuea
pogadać mozna z kazdą której IQ nie jest ponizej normy, wystrzałowe kobitki maja sto pomysłow na minute z taka raczej nei ma czasu na gadanie:D:P nie sądzicie?

Gość ziumuea
a skąd piszesz-kurcze zazdroszcze optymizmu jestli mozna to tym nazwać:D:D:D

Gość a skad piszesz
ziumuea zgadzam sie z Toba!! przy takiej nie da sie nudzic ...ja np na wszelakie wypady imprezki spontaniczne robie smiesznych i dziwnych rzeczy jestem na TAK hahahaha zycia nie trzeba brac za powaznie przyda sie zrobic cos co jest zabawne cos zeby nie wiało nuda.....

Gość a skad piszesz
ziumuea => dzieki po co sie dołowac kiedy mozna radowac;P?

Gość Bartas
Z Trójmiasta. Szukam ciekawej dziewczyny, mającej dużo pomysłów i szerokie zainteresowania. To dla mnie oznacza wystrzałowa! Taką z którą będę mógł wiele wspólnie przeżyć. Prawdziwego przyjaciela!!!

Gość ziumuea
no dokłądnie:D:!! zycie trzeba sobie urozmaicać:D nudna to ja bede jak mi 50-siątka stuknie:D puki co korzystajmy ile wlezie:D

Gość a skad piszesz
Bartas tak szuka jak Głuchy woła Slepego......Tyle tu dziewczyn do Ciebie sie odzywa a Ty ani gadulcem nie rzucisz ze o e-mailu nie wspomne;P.a ile liczysz sobie lat???????????

Gość ziumuea
bartas wiesz ze jak bys zatytuował topik tak jak powyzej opisałeś "to czego szukasz" kogos z kim mozesz duzo przezyći prawdziwego przyjaciela to odezwało by się 10x wiecej chetnych:D?

Może Bartas jest nieśmiały:P BARTAS wstydzisz się czy juz znalazles tą wystrzalowa dziewczyne??

Gość Bartas
Dokładnie! Ja nie mam na myśli zwariowanych imprezek non stop, chociaż lubie się dobrze pobawić. Oprócz imprezek są też podróże, wspólne zainteresowania, wspólne wieczory przy TV itd... Ja chcę przeżyć z kimś fajne, pełne uśmiechu życie! Bo ono jest jedno!

Gość Bartas
Napisaliby, że jestem naiwnym, idealistą! Wierz mi!

Gość a skad piszesz
Bartas kazdy z Nas jest nawet taki Zryty Wstrzas:D tylko nie kazdy sie głosno przyznaje dajmy na to Kto nie chciałby idac ulica znalezsc walizke pełna forsy o nominale 200 zł???:D

Gość Bartas
I o tym właśnie piszę! Żenada!

Gość ziumuea
naiwny idealista ale za to szczery moze nawet romantyk a wiesz mi na słowo kotku są babki które leca na takich:D

Gość ziumuea
ja bym chciała:D nawet bardzo:D poprosze o taka walizke:D nie bede musiała łazic,szukac po ulicach :]

Gość ziumuea
no w sumie stówki tez dobre ale z 200 mozesz sobie nawet przedłzyć te wakacje:D nie lepiej?

Gość Bartas
A Wy tylko o kasie hehehe