Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sabide

tak czytam te topiki i nie potrafie pojac

Polecane posty

jakie kobiety czasami maja blache problemy i szukaja wsparcia i porady..

Gość dla ciebie blache
a dla nich powazne wiec nie czytaj takich ktore uwazasz za byle jakie-proste

komiczne Kociaku o ile mam jakie kolwiek problemy to nie szukam zrozumienia i wsparcia na forum...:P

dla ciebie blache a dla nich powazne wiec nie czytaj takich ktore uwazasz za byle jakie-proste zwlaszcza ze 80 % jest w stylu moj byly to ,moj byly tamto, zostawil mnie bo zdradzilam jak on mogl...itp 10% to prowokacje

zawsze szczery wreszcie zaczynasz cos rozumiec sabide wlasnie ...:)

Może po prostu nie maja sie komu wygadac, albo to prowokacje, albo rzeczywiście po prostu dla nich to jest WAŻNE, ale rozumiem kochana o co ci chodzi...:*🌼 a jak tam u ciebie?

[zgłoś do usunięcia] dr. Ring-Ding nie mają poważnych kłopotów, więc te błahe urastają do rangi megaproblemów.... slaba psychika i ulomnosc... tak jakby samemu sobie nie mozna bylo pomoc albo wytlumaczyc

Gość Ssusie
Są wakacje ,więc dużo panienek siedzi i rozmyśla jak widać o byłych facetach np. Ale dobrze że są jeszcze "panowie"na kafe w pobliżu którzy doradzają takim dziewczynkom. Sama kiedyś potrzebowałam"porady"i jak przeczytałam paru panów,to coś zrozumiałam...

ladyeees a Sloneczko wszystko ok siedze sobie w biurze i udaje ze pracuje :P

Ssusie Są wakacje ,więc dużo panienek siedzi i rozmyśla jak widać o byłych facetach np. Ale dobrze że są jeszcze "panowie"na kafe w pobliżu którzy doradzają takim dziewczynkom. Sama kiedyś potrzebowałam"porady"i jak przeczytałam paru panów,to coś zrozumiałam... akurat kafe to chyba ostatnie miejsce gdzie dostaniesz porade :P proponuje im wszystkim albo psychologa albo odlaczenie komputera na kilka godzin :)

:D ale rzeczywiscie dzis tematów o BYŁYCH to na pęczki:o jednak wychodzi na to, że ludzie lubią zyc przeszłością:o

ladyeees wlasnie ja nie wiem jesli podejme jakas decyzje to nie ogladam sie za siebie co ma byc to bedzie....

Gość lalineczka
oj, jakie TE KObiety są! No ale ty jesteś ponad to, taka mądra, oświecona, durna suka...

do takich wnioskow juz tu pare osob dawno doszlo.. ale niestety tłum rozhisteryzowanych niewiast w ogromnymi "problemami" buntowal sie okrutnie....:P

Gość Ssusie
Nie zawsze słaba psychika,po prostu taki gorszy okres,gdy np.ktoś je zostawił czy coś w tym stylu,szczególnie gdy mają po 16-22 lat...

lalineczka za to ty jestes bardzo elokwentna i twoj jezyk taki nienaganny...

Gość
sabide - za to jaka twoja stopa powazna:o

Gość lalineczka
tu nawet nie chodzi o podejmowanie decyzji na podstawie porad innych kafeteriuszy-choć niektóre rady są mądre, bo i ludzie je piszący tacy są i maja doświadczenie życiowe. Tu chodzi o wypisanie się, wygadanie...to pomaga!

Predatorka.... racja sussie zwlaszcza jak czytam napisalam smsa do swojego bylego... no poprostu smiech itp... musztarda to co z ta blacha?

Gość damma z fretka
bez sensu to po co tu siedzisz. uwazam ze powazne problemy ttu tez sa poruszane ale czasami jest kwas trzeba przyznac. pozdr od pamaranczowej

Gość ojojoj.j
Mnie tez ciekawi , co z tą blachą :-D Szkoda, bo mogla się wywiązac interesująca dyskusja. Wierszyk w stopce mnie porwal. Bogactwo metafor, zaskakujące zestawienia.Prawie jak roz ze zlotem i bielą.

Gość lalineczka
masz strasznie durna i infantylną stopkę

[zgłoś do usunięcia] psychiczna kafezdzira (kafezdzira@o2.pl) sabide - za to jaka twoja stopa powazna dziekuje :) zawsze szczery ok tu sie zgodze kobiety ale i kilku facetow cream albo romantyk..

lalineczka to nie wchodz i nie czytaj ... to nie obowiazek