Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sabide

tak czytam te topiki i nie potrafie pojac

Polecane posty

widze powstaje jestem pod wrażeniem silnego składu, normalnie się spierdziałam z wrażenia przeciwwaga dla starego TWA ;-)

sami nikt nie kaze ci czytac nie jest obowiazkowe :) niektore osoby maja takie zdanie jak ja :)

bez sensu... potem czlowiek nie moze sie spokojnie wypowiadac bo nie jest z tego obozu albo kogos nie lubi albo cokolwiek. i takie forum DYSKUSYJNE nie ma sensu pozniej.

bez sensu... potem czlowiek nie moze sie spokojnie wypowiadac bo nie jest z tego obozu albo kogos nie lubi albo cokolwiek. i takie forum DYSKUSYJNE nie ma sensu pozniej. podobno nie narzekasz

sabide- pisz co ci sie podoba,masz takie zdanie to masz prawo je wypowiedziec- mamy demokracje. jak sie komus nie podoba to niech nawet napisze o tym, ale niech to bedzie fajna retotyczna dyskusja na racjonalne argumenty.

depeche ale czy ja kogos nie lubie??:) za to mnie nie lubia :D czyt. to tylko zdanie osob na ktorym mi nie zalezy :)

sabide- pisz co ci sie podoba,masz takie zdanie to masz prawo je wypowiedziec- mamy demokracje. jak sie komus nie podoba to niech nawet napisze o tym, ale niech to bedzie fajna retotyczna dyskusja na racjonalne argumenty. racja. sabide.poszlo:)

bez sensu... potem czlowiek nie moze sie spokojnie wypowiadac bo nie jest z tego obozu albo kogos nie lubi albo cokolwiek. i takie forum DYSKUSYJNE nie ma sensu pozniej. podobno nie narzekasz ja nie narzekam, ja DOSTERZEGAM PROBLEM :P

Gość depeszka pisała że
jest wielka estetka i obawiam się że jakby zobaczyła Twoje nieciekawe oblicze z oczyskami głeboko w czaszce, to mogłoby ją to zniechęcić do prowadzenia retorycznych dyskusji z Toba

Gość Ssusie
A ja tam wszystko i PRAWIE wszystkie nieszczęśliwe zrozumiem... cieszę się że sama nie musiałam zakładać żadnego topi ,po prostu pewnego dnia przypadkowo natrafiłam na odpowiedź pana...:) i tylko potwierdziłam swoją myśl Są tu jeszcze mądrzejsi panowie(paru),to chyba taka ich misja;),ale niektórym dziewczynkom tylko współczuć...eeech

a ja sadze ze liczba inteligentnych panow jest procentowo proporcjonalna do inteligentnych pan, tylko ze kobiety zawsze maja taka sklonnosc do faworyzowania rodzynkow i stad takie wnioski.

depeche15 a ja sadze ze liczba inteligentnych panow jest procentowo proporcjonalna do inteligentnych pan, tylko ze kobiety zawsze maja taka sklonnosc do faworyzowania rodzynkow i stad takie wnioski. ja tez tak mysle ...wlasnie kobiety :P

sabide- pisz co ci sie podoba,masz takie zdanie to masz prawo je wypowiedziec- mamy demokracje. jak sie komus nie podoba to niech nawet napisze o tym, ale niech to bedzie fajna retotyczna dyskusja na racjonalne argumenty. :D:D depeche to jeszcze TY swoją własną teorię wprowadź w życie :D

Gość Ssusie
Nie zaprzeczam,ale często potrzebna jest typowo męska odp.PROSTO Z MOSTU bez owijania w bawełnę,nie będę cytować :)

depche sama się nad tym zastanów, ostatecznie pisało ci to już sporo osób w twoim towarzystwie większość osób woli nie pisać demokratycznie swojego zdania ja na szczęście do nich nie należę :D