Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sabide

tak czytam te topiki i nie potrafie pojac

Polecane posty

no i??? ja tam żadnej szmaty nie widzę :)

bylo cos o mnie jako o szmacie ale nie chce mi sie wertowac tych wszystkich stron. jak bede miala czas to sobie poczytam :) teraz nie :)

acha było coś tam coś o szmacie a zdążyłaś bezczelnie publicznie oskarżyć mnie o to , że nazwałam cię głupia szmata i jeszcze zdecydowanie to powtórzyć brawo depeche

wiec na tej zasadzie twierdzę, że depeche nazwała mnie popierdolonym starym paszczurem, bo gdzieś coś tam było o starości :)

acha było coś tam coś o szmacie a zdążyłaś bezczelnie publicznie oskarżyć mnie o to , że nazwałam cię głupia szmata i jeszcze zdecydowanie to powtórzyć brawo depeche takie slowa zapadaj w pamieci, nawet wirtualnie . powiedzialam ze jak bede miala czas to topik przefiltruje :) ty za to oskarzylas mnie o nazwanie ciebie 'wiesz-jak' co jest notabene kompletna bzdura, ale o tym cisza. typowo kobiece.

i żeby było jasne dziewczynko nie przebieram w słowach na kafe- ale też nie głoszę idiotycznych teorii bez poparcia swoją forumową koleżankę nazwałam zawziętą suką- bo tak właśnie czułam ale umiem się do tego przyznać nie przebieram w słowach na kafe- ale też nie głoszę idiotycznych teorii bez poparcia ( to odnośnie twojej wygłoszonej tu teorii, którą zakwestionowałam) nie jestem hipokrytką

oj depeche przecież tu toczy się dyskusja na argumenty:) przyjmij do wiadomości, że nie będziesz mi mówić gdzie mam pisać a nawet jak będziesz- to nie zamierzam się dostosować tu na kafe każdy pisze gdzie chce i o czym chce

cos mi przekopiowalo:) powinno byc : swoją forumową koleżankę nazwałam zawziętą suką- bo tak właśnie czułam ale umiem się do tego przyznać nie przebieram w słowach na kafe- ale też nie głoszę idiotycznych teorii bez poparcia ( to odnośnie twojej wygłoszonej tu teorii, którą zakwestionowałam) nie jestem hipokrytką

ok, cokolwiek nie powiesz madame. kolejny racjonalny argument??:D najpierw mnie obraziłaś pomówieniami potem w to brnęłaś teraz próbujesz ośmieszyć ty moja dyskutantko :)

nie ma tam żadnej szmaty i znowu Depeche zrobiła z siebie ofiarę i uciekła:) a ja pierwsza odkryłam jaka ona jest --ciągnie za kucyki a potem ucieka:O:D

a co ma zrobić? sami??? jeszcze się wyda , że do dojrzałości i inteligencji jednak jej nieco brakuje :)

inteligentna to jest,ale cfffana i dziecinna też--i ma do tego prawo przecież znikam ;)

inteligentny człowiek wie co go czeka jeśli bezczelnie skłamie :)

Gość Ike TY stara Trolico
i Sami Ty Karlico odwalcie się od Depeche

i Sami Ty Karlico odwalcie się od Depeche depeche powinna staranniej dobierać sobie adwokatów:)

jestescie bezwzgledne" ja bym dodał jeszcze ze jestescie "czasoumilaczami" :P

regres a wy - mimo wszystko- całkiem wdzięczna publiką :P

odezwal sie klakier" :D bardziej obserwator ;) stronka www.dowcipy.pl strasznie mi sie tnie:) wiec szukam alternatywy

ike kibice :) stawiam na depeche to niezły beniaminek ;)

regres czyżby liczył na to , że i ona ci coś postawi ??:P

Gość IKE JESTEŚ PIEKNA

IKE JESTEŚ PIEKNA oj- ta wypowiedź nie wymaga kontrargumentu:D:P