Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sabide

tak czytam te topiki i nie potrafie pojac

Polecane posty

Gość lalineczka
i nawzajem; nie zakładaj topików o durnocie problemów kobiet tylko idż na inne forum i rozmawiaj tam o kwestiach metafizycznych. Nikt cię nie prosił o krytykę kafe-nie podoba się to spad.

i nawzajem; nie zakładaj topików o durnocie problemów kobiet tylko idż na inne forum i rozmawiaj tam o kwestiach metafizycznych. Nikt cię nie prosił o krytykę kafe-nie podoba się to spad. ...brawo... dlugo nad tym myslalas... Ja nie twierdze ze kobiety nie maja powaznych problemow ale 90% to glupot i prowokacje.. Nie dziwie sie ze pozniej komentarze facetow do kazdego topiku sa w stylu glupie baby iedza w domu i nie maja innego zajecia same stwarzaja sobie problemy,idiotki,kur...,dziwki itp...

musztarda No dobra, jedno mamy ustalone, bystra nie Jesteś. Teraz porozmawiajmy o tym, co niewidoczne. czy ja powiedzialam ze bede z toba rozmawiac?

Gość lalineczka
faceci moga się pocałowac ze swoimi opiniami-to babskie forum i tylko przegrańcy męscy i psychole tu zaglądaja.

widze jakas nowa fale na kafe, nie bede wymienial nickow hmm? ;)

Gość
sabide, cos za bardzo sie angazujesz:o

lalineczka faceci moga się pocałowac ze swoimi opiniami-to babskie forum i tylko przegrańcy męscy i psychole tu zaglądaja. bardzo sie mylisz...ale tkwij w tym przekonaniu

[zgłoś do usunięcia] psychiczna kafezdzira sabide, cos za bardzo sie angazujesz bawie sie slowem i mam z tego ubaw...

Gość
no ,faktycznie, ubaw po pachy, ła ha ha :o

bo ostatnio na topie jest bardzo obrażanie czarnych przez pomarańczków :o wczoraj JA dzis Sabide...bo przeciez tutaj wszystko jest takie proste i można tak bezpośrednio :o 😡 opanujcie sie troche ludzie:o jak wchodzicie na kafe tylko po to by poobrazac innych to nie rozumiem waszego celu wizyty w tym miejscu. 🖐️

Gość lalineczka
jeśli ci wstyd za swoją płeć to przypraw sobie penisa i idż na męskie forum. Znalazła się oburzona obrończyni zgnębionych facetów na tym forum, którzy musza pisac takie durne komentarze i to przez kogo? prez te głupie kafeterianki!

bo ostatnio na topie jest bardzo obrażanie czarnych przez pomarańczków wczoraj JA dzis Sabide...bo przeciez tutaj wszystko jest takie proste i można tak bezpośrednio opanujcie sie troche ludzie jak wchodzicie na kafe tylko po to by poobrazac innych to nie rozumiem waszego celu wizyty w tym miejscu. ladyeees pomarancze..co zrobisz ja kazda z tym pomaranczek za kazdym razem wchodzi na innym nicku.. nie sa na tyle odwazni by sie zarejestrowac :P Moni Slonko czym sie przejmowac.. zobacz otworzylam nowy topik i zobacz jak prawda w oczy kole :):P

Gość lalineczka
i nie tobie decydowac , co dla kogoś jest głupie i błahe

Gość na pewno nie prowo
Sabide---hmmm jakoś parę dni temu jak pisałać ,o tym jak Ci żle ponieważ nie masz zaufania do facetów mgdyż Cie Twój zranił .....nikt sie z Ciebie nie śmiał a więc powtórz głośno---czuje sie lepiej gdy nabijam sie z kogoś innego

a bystra jest jak woda w klozecie, a nie górski potok. a ty sie wypowiadasz jakbys byla alfą i omegą tutaj... także nie udawaj mądrej i wszystkiego wiedzącej. Ale dobrze powiedziane, prawda w oczy kole... PS. Ja tez mam swoje problemy w zyciu...ale nie ide z kazdym \"jego niezadzwonieniem do mnie\" na kafe...:o

Gość lalineczka
"Prawda w oczy kole'.....i znowu nic nie zrozumiałaś....życzę ci, żeby twoje problemy innym wisiały i żebyś została obśmiana, za każdym razem gdy będziesz sie zwijac z rozpaczy i niemocy.

Gość czasem jest syf
przez takich jak sedes czy wstrząs czy oni mają zryty beret?

na pewno nie prowo Sabide---hmmm jakoś parę dni temu jak pisałać ,o tym jak Ci żle ponieważ nie masz zaufania do facetów mgdyż Cie Twój zranił .....nikt sie z Ciebie nie śmiał a więc powtórz głośno---czuje sie lepiej gdy nabijam sie z kogoś innego czyt tytul a zrozumiesz o czym pisze...

Gość na pewno nie prowo
rozumiem ze chcesz zaistnieć

Gość
hahah, a mnie to rozpierdala jak komus robi roznice czy to pomarancza czy czarny (ze niby pomaranczki sa falszywe bo sie nie chca zarejestrowac) :D:D:D ludzie, kurwa, to jest NET i FORUM internetowe:o:o:o:o oł czizas:o

Gość lalineczka
"PS. Ja tez mam swoje problemy w zyciu...ale nie ide z kazdym "jego niezadzwonieniem do mnie" na kafe...' ---. no ale w czym masz problem, że ktoś o tym pisze??? a niech sobie pisze, jeśli chce i musi. Więcej tolerancji i życzliwości.

czasem jest syf przez takich jak sedes czy wstrząs czy oni mają zryty beret? poprostu smieca, nudza sie albo chca wkurzyc ludzi... chodzi mi o kobiety.. teraz mimo wszystko zaloza ten temat mniejsza z tym o czym niech to bedzie na temat pisania smsow z bylym, ktos cos doradza...du..pa wiekszosc wypowiadajacych mowi jedno ze on ma cie gleboko gdzies ...ale nie panienka i tak swoje.. po co to .. nudzisz sie w domu wez sie za sprzatanie..

napewno nie prowo ja juz zaistnialam... roznica jest taka ze bedac na czarnym mam ochote napisac co chce i nie boje sie linczu i krytyki bo mam to gdzies jak napisalas to wirtual... widocznie inni tego nie rozumieja..

ale przeciez pomaranczki to nizszy rodzaj egzystencji! nie to co my- Czarne Krolowe :classic_cool:

Gość
sabide - jak ci sie nie podoba, masz mietnik i opcje ''zglos do usuniecia'':o co ty masz za problem? zmien forum.

Gość lalineczka
"nudzisz sie w domu wez sie za sprzatanie..' ---> i to tobie polecam, bo i ty założyłaś niepotrzebny topik, a swoje przemyślenia zostaw dla siebie i nie lataj z każdą myslą na kafe:P