Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sabide

tak czytam te topiki i nie potrafie pojac

Polecane posty

a ja sadze ze liczba inteligentnych panow jest procentowo proporcjonalna do inteligentnych pan ta hipoteza jest wzglednie relatywna

a ja sadze ze liczba inteligentnych panow jest procentowo proporcjonalna do inteligentnych pan ta hipoteza jest wzglednie relatywna :)

depeche bardziej mi chodziło o gówniarskie zagrywki typu : wypad

a ja sadze ze liczba inteligentnych panow jest procentowo proporcjonalna do inteligentnych pan ta hipoteza jest wzglednie relatywna na jakiej podstawie tak sadzisz? bo ja smiem twierdzic ze wiekszosc kobiet na kafe jest bardzo inteligentnych tylko ze nie sa takie glosne jak te mniej madre.

ike do ludzi typu sedes nie mowi sie 'prosze wyjsc' tylko wynocha. primo. a po drugie..ja nie pisalam o tobie ze jestes glupia szmata. :) przyganial kociol garnkowi

ja smiem twierdzic ze wiekszosc kobiet na kafe jest bardzo inteligentnych tylko ze nie sa takie glosne jak te mniej madre. kawal tygodnia :-)

z s - nowy typ ludzi? nie- raczej typ ludzi ktorzy obrazaja bez powodu, przeklinaja , zakladaja bzdurne topiki i nasmiewaja sie z problemow innych. masz problem zeby podac chociaz jeden powod dla ktoego sadzisz ze mezczyzni na kafe sa bardziej inteligetni od kobiet? :P

masz problem zeby podac chociaz jeden powod dla ktoego sadzisz ze mezczyzni na kafe sa bardziej inteligetni od kobiet? bynajmniej, mam problem,zeby napisac to tak, by miec pewnosc ze to zrozumiesz :-)

bynajmniej, mam problem,zeby napisac to tak, by miec pewnosc ze to zrozumiesz daruj sobie facet ten protekcjonalny ton, nie przybedzie ci przez to autorytetu. do rzeczy.

kurde nie każdy ma takie durne problemy jak wy. co mnie obchodzą jakieś porody, zgony, mężowie i diety . a takie prowokacje...gdzieżby było dla nich lepsze miejsce niż tu. i te zmyślone problemy są czasem całkiem ciekawe.tak tu groteskowo :>

depeche a ja gdzieś nazwałam cię głupią szmata ??? to są te twoje merytoryczne, racjonalne argumenty??:D

brawo depeszka brawo powtarza sie schemat :-) do rzeczy: po pierwsze nie zrozumialas ironii w poscie o relatywnie wzglednej hipotezie po drugie nie zrozumialas mojego komentarza o kawale, bo w zadnej mierze nie odnosil sie on do relacji pomiedzy odsetkiem inteligentnych kobiet a odsetkiem inteligentnych mezczyzn slowem, nie chodzi o protekcjonalnosc tylko racjonalne obawy do zrozumienia przekazu pisanego

depeche a ja gdzieś nazwałam cię głupią szmata ??? to są te twoje merytoryczne, racjonalne argumenty?? topik czy na Kafeterii sa piekne kobiety. pamiec cie zawodzi? nic dziwnego w twoim wieku... :P masz jak chcesz ike- chicalm byc mila, kiedys ci nie przeszkadzlam, zaczelas sie nagle czepiac mojego wieku wiec jest jak jest. wiec nieniejszym koncze ten bzdurny spor kafeteryjny. z s - okay, zrozumialam co masz na mysli i przyznaje sie do bledu.

nazwałam cię tam głupią szmatą ????? :D:D depeche w takim razie- pamiętasz jak nazwałaś mnie popierdolonym starym paszczurem??

depeche a ja gdzieś nazwałam cię głupią szmata ??? to są te twoje merytoryczne, racjonalne argumenty?? topik czy na Kafeterii sa piekne kobiety. pamiec cie zawodzi? nic dziwnego w twoim wieku... i w tym miejscu depeche sama zaprzeczas swojej teorii co slusznie ci wytknela ike, choc ona tez moze poszczycic sie wieloma bardzo piaskownicowymi "dyskusjami" :-) masz jak chcesz ike- chicalm byc mila, kiedys ci nie przeszkadzlam, zaczelas sie nagle czepiac mojego wieku wiec jest jak jest. wiec nieniejszym koncze ten bzdurny spor kafeteryjny. w jednym poscie piszesz jak gowniara i w tym samym konczysz jak dojrzala osoba -interesujace :-) z s - okay, zrozumialam co masz na mysli i przyznaje sie do bledu. nie ma sprawy:-)

czasem mnie nerwy ponosza, przepraszam ike nie chcialm cie urazic z tym wiekiem. z s- dziekuje za twoje wybaczenie.

depeche no jak nie napisałaś:)? taka młoda pamięć i też zawodzi ???:)

nie wypieram sie,po prostu wiem ze to nieprawda :D ike, daj spokoj. jakas pomarancza ci naublizala a teraz myslisz ze to ja. niedorzeczne :)

eee depeche przecież pamiętam:) tak jak ty "głupią szmatę " :) a ponieważ rzeczywiście moja pamięć ze względu na wiek juz zawodzi- bądź tak dobra miłe dziecko i przytocz mi moje własne słowa- najlepiej cytatem:)