Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sabide

tak czytam te topiki i nie potrafie pojac

Polecane posty

Sabide - jak na osobę silną psychicznie oraz nieułomną, 25-letnią kobietę, która wuie, czego chce od życia, to masz cholernie żenującą i infantylną stopkę, której nie powstydziłaby się zbuntowana 16-latka emo:)

no...to ja teraz powinnam założyc temat pt: " ohhh co mam zrobic, mój facet zadzwonił do mnie zanim skonczył pracę,15 minut za wcześnie.Co mam o tym myslec?Czy on mnie zdradza?" :o

Gość
bedac na czarnym mam ochote napisac co chce i nie boje sie linczu i krytyki bo mam to gdzies jak napisalas to wirtual... - nooo, i w czym ta roznica kolorow? pomarancza to nie to samo???:D:D a jakby byly jeszcze nicki sraczkowate to co, tylko te od prowokacji czy moze tylko takie, ktore wszystkich jebia (bo wtedy czarne i orencz nie moga bo beda falszywe:P) :D:D:D depesz - 🖐️ buhaha, drag queen:classic_cool:

ale zgadzam sie z sabide- ja tez nigdy nie pisze jako pomarancza, po co? dla opinii na kafe? przeciez ja tych ludzi nigdy w zyciu nie spotkam.

Gość tak na chwilkę
ale po to chyba jest to forum. Jeśli widzę jakiś durny topik typu: "nie zadzwonił..." to nie wchodzę w niego. To wszystko. Po co te wywody?

Gość lalineczka
"no...to ja teraz powinnam założyc temat pt: " ohhh co mam zrobic, mój facet zadzwonił do mnie zanim skonczył pracę,15 minut za wcześnie.Co mam o tym myslec?Czy on mnie zdradza?"' ----. a zakładaj sobie, kogo to obchodzi?

jesli to nie moj temat nie bede go zglaszac do usuniecia...rozhisteryzowane dziewczynki w wieku 16-18 musza gdzies wyzalic... lalineczka jak ci sie nie podoba to nie czytaj ... to nie obowiazek wypowiadac sie w kazdym temacie:)

nowa fala wkrotce zrozumie, ze tematy, w ktorych objawiana jest prawda oczywista z gory sa skazane na porazke na forum, ktore z forum dyskusyjnym ma tyle wspolnego co mrowka ze sloniem :-)

Gość
jesli to nie moj temat nie bede go zglaszac do usuniecia...rozhisteryzowane dziewczynki w wieku 16-18 musza gdzies wyzalic... i wszystko w temacie, ze szczegolnym uwzglednieniem czesci: dziewczynki w wieku 16-18 musza gdzies wyzalic... to skoro to wiesz, to o co ci kaman kobieto?? nie masz powazniejszych problemow?? no tak, wrzesien dopiero za miesiac:classic_cool:

depeche ... :D co tam u Ciebie?? juz ok polaczenie z netem?

Gość lalineczka
".rozhisteryzowane dziewczynki w wieku 16-18 musza gdzies wyzalic...' ---> i o to chodzi! więc daj sobie spokój, bo twoje święte oburzenie na durnowatość topików nic tu ani nie pomoże ani nikogo nie obejdzie.

Gość
a mnie smieszy twoj brak argumentow:D:D:D milego wkurwiania sie, ja pasuje:D 🖐️ mysys intelidżent&smart:classic_cool:

napiszę pod czarnym masz smieszną infantylną stopkę ,topik jest tylko po to by pokazać Twoją dojrzałość. Zrób to co ja --nie wchodzę na głupie topiki --dziś dla Ciebie zrobiłam wyjątek. Bardziej mnie śmieszy podejście kobiet do nicka Sedes,On wyzywa was od kurew,wkleja obrzydliwe foty,a Wy sie rozpływacie,byleby tylko na Was zrwócił uwagę. Bo....to tylko net? pozdro pani dojrzała

Gość tak na chwilkę
czemu- sama zakładasz topik, który niczego nie wnosi:) choć nie powiem, że wiele jest tak głupich jak ten :D

".rozhisteryzowane dziewczynki w wieku 16-18 musza gdzies wyzalic...' ---> i o to chodzi! więc daj sobie spokój, bo twoje święte oburzenie na durnowatość topików nic tu ani nie pomoże ani nikogo nie obejdzie. a znajdz mi prosze wers gdzie napisalam ze jestem oburzona?? bawie sie slowem.. a wy sie wkurzacie..

Bardziej mnie śmieszy podejście kobiet do nicka Sedes,On wyzywa was od k**ew,wkleja obrzydliwe foty,a Wy sie rozpływacie,byleby tylko na Was zrwócił uwagę. sami, co by o tobie nie mowic masz calkiem sluszne poklady spostrzegawczosci ;-)

ludzie prawda jest taka ze to forum jest po to zeby odreagowac stresy... pogadac o tym o czym sie chce... dla niektorych poflirtowac... wiadomo ze na tym forum zaden intelektualny topik nie prztrwa bo po prostu ludzie nie sa tym zainteresowani. dlatego tyle tu bzdur i nic sie nie zmieni :) ale ja nie narzekam... gdyby mi sie tu nie podobalo to bym nie wchodzila :P

w pracy jeszcze godzine bede,potem jade do domu ,na kolacje i wroce okolo 10.30 :)

zawsze szczery po prostu bawią mnie pewne panienki pozdr;)

[zgłoś do usunięcia] *Sami* zawsze szczery po prostu bawią mnie pewne panienki pozdr Sami w druga strone tez...----zawsze szczery wie o twoim istnieniu...

prawde..? hmm.. mysle ze w wiekszosci przypadkow tak. ludzie w okrutny sposob daja ci do zrozumienia ze zyjesz w swiecie wyobrazni i daja nowe spojrzenie na problem. ale osobiscie nie kierowalabym sie kafeteryjnymi radami...

no widzisz Sabide jestem znana a nie zakładam takich mądrych topików jak Ty 👄

Gość nowy kolektyw
widze powstaje :D jestem pod wrażeniem silnego składu, normalnie się spierdziałam z wrażenia :classic_cool: