Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama córci ale załamana

pomóżcie, bo zwariuje

Polecane posty

Gość mama córci ale załamana

Kochane, pomocy! Jestem mamą 5 miesięcznej córeczki, kocham ją ponad wszystko. Kiedyś pieknie zasypiała wg metody Tracy Hogg, po jedzonku aktywność, ziewanie do łóżeczka - troszke pomarudziła i usnęła, ale ostatnio to co się dzieje z dziennym spaniem to horror - wrzeszczy na całe osedle - aż mi wstyd przed sąsiadami, spanie w łóżeczku nie wchodzi w grę, jedynie przy cycu uśnie i wtedy mogę ja przełożyć albo w wózku na dworze. Dodam, ze wieczorem usypia po jedzonku i nie ma problemu. Myślalam, ze moze juz nie potrzebuje jednej porannej drzemki ale dzis obudzila sie o 7.45 i dopiero teraz usnęła po wrzaskach przy cycu. Co robię nie tak??? Pomóżcie.

Gość podnoszeeep

Gość niktttttttt
???????????//

Gość u nas wieczorem jest ok

Miałam podobnie, bez wrzasku nie usnęła. Jak się porządnie zmęczyła płaczem, to padała jak kawka. Teraz też nie każda drzemka dzienna jest, że tak powiem normalna :) Wytłumaczyłam to sobie tak, że dziecko zaczyna dostrzegać coraz lepiej otaczający świat i tyle jest ciekawych rzeczy dookoła, że nie można usnąć z wrażenia :) A oczka zmęczone nie chcą patrzeć ;) Teraz jak widzę, że jest zmęczona a nie może usnąć, kładę ją do łóżeczka i zaczynam odkurzać. 2 min. I śpi, a kudły psa znikają w międzyczasie. Przyjemne z pożytecznym ;)

Myślę , że nic na to nie poradzisz , po prostu trzeba przeczekać . Mój mały miał tak na przełomie 4 i 5 miesiąca , teraz jest ok . Dziecko się rozwija i ma lepsze i gorsze okresy . Przejdzie kochana , zobaczysz . Ale niestety trzeba się pomęczyć . Pisałaś , że mała obudziła się o 7 : 45 , chciałabym zeby mój synuś spał tak długo ; ) dzień w dzień budzi się o 6 , nawet w niedzielę , więc nie jesteś w takim złym położeniu

Gość podnoszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość do góryyyyyy