Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arista

SZUKAM KOLEZANKI, KTORA TEZ SIE STARA O DZIDZIE !

Polecane posty

CZARNA ONA bardzo dziekuje za mił słowo. ty równiez wygladasz bardzo młodziutko. Fajnie takie młode mamusie będą

kurde no cały czas mnie kłuje w dole brzucha a wczesniej po obu stronach jajników

wiesz co mnie tez klulo a terazsie@ spuznia wiec masz duze szanse ze jestes w ciazy...:) i jeszcze zaczynam mies jais kremowo bioly sluz w prawdzie jest go malo ale zawsze cos :P a tobie agnys kibicuje bo cos mi sie wydaje ze zaszlas:P

LOLCIA BARDZO CI DZIEKUJE i mam nadzieje ze sie nie mylisz. czemu tak sądzisz ze jestem?

bo masz podobne objawy do moich ...a ja mam nadzije ze ja jestem:) jeestemm pewna na 80 % :)

lolcia ja tez mam nadzieje ze ty równiez zaszłas, byłoby super. a co do tego sluzu to tez cos takiego zauwarzyłam tylko u mnie bardziej biały

no dziewczyny mowily ze jak jeszcze nie wiedzialy ze sa w ciazy to tez mialy taki sluz:) kurde ale by bylo fajnie:) rodzilybysm w podobnym czasie:)

ale zobaczymy co bedzie to bedzie juz bym chciala zeby był piatek i zebym nie dostała @

masz racje rodziłybysmy chuba nawet w tym samym miesiącu. ale fajnie by było.Może będzie....

oj kochana bardzo bym chciala umnie jak nie przyjdzie do piatku to juz bede pewna i sie do lekarza umowie:)

moje 2 marzenia w tym miesiącu zdać 12 sierpnia prawko i być zafasolkowanym...

Dziewczyny, ja jak zaszłam w 1 ciażę, to czułam kłócie w macicę, mniej więcej nad wzgórkiem łonowym- tak jakby mi ktoś szpilę wbijał.....jakieś 2-3 dni po zapłodnieniu :) BUziaki

lolcia bedziesz zobaczysz bede trzymała kciuki zebyś nie dostala@ i miala fasolinke

napewno sie spelnia:) 12 sierpnia bede trzymac kciuki:) a moje marzenia to miec juz fasolke i aby 19 wrzesnia byl dniem pieknym i by byl szczesliwy i udany:)

12 sierpnia, nasza rocznica i co ja mam mężowi zrobić z tej okazji, coś kupić, czy zorganizować???

monika ja tez cos takiego czulam a teraz czasem mnie kluje w jajnikach a szczegulnie z tegop co mialam jajeczko :P

ja bym zrobila romantyczna kolacje dzieci z domu gdzies wyslala i szalal calo noc w jakies fikusnej bieliznie:P

ja kiedys w walentynki wysyłałam mojemu kochanemu seksowna fotę z dopiskiem jakims seksownym tak sie najarał ze zwolnił sie z pracy iprzyjechał do domu zeby mnie napaść.

:):) oj muj misio nie jest tak spontaniczny a szkoda:) bo ja jestem dosc spontaniczna:) dzisiaj jak mu powiedzialam ze jest duze prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy to powiedzial ze musi sie z ta mysla oswoic... ale sie wtedy wkurzylam......