Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arista

SZUKAM KOLEZANKI, KTORA TEZ SIE STARA O DZIDZIE !

Polecane posty

Arct nie martw sie i nie stresuj a mleko napewno wróci skoro mialaś tak dużo to napewno kryzys laktacyjny tak jak mówila moniakat. u mnie od początku było slabo z pokarmem i z biegiem czasu go troche napedzalam i przybywało troszkę wiecej ale i tak mało dla malego wiec najpierw dawalam mu butle raz dziennie potem dwa i mały tak sie wycwanił ze nie chciał sie meczyć przy cycku az doszło do tego ze musialam sciągac i dawać smokiem potem tez mialam stresy i nerwy i mleka coraz mniej ze dawalam na zmiane raz moje raz sztuczne no i odciaganie co 2 godziny. potem jeszce mniej i mniej ze doszło do tego ze niwiele sciagalam, moze dalej bym to ciagnela ale mam straszne problemy z zatwardzeniem i nadodatek hemoroidy i straszny ból przy załatwianiu i krew całe noce nie spalam tak mnie bolało, zażywalam Lactulosum i laxinat ale nic na ,mie nie dzialają, wiec musialam przestac karmić zeby zażyc cos mocniejszego i nareszcie pomogło, pierwszy raz od porodu zalatwilam sie bezboleśnie!!! Ewellast śliczna ta twoja mala i tak wysoko głowkę trzyma na brzuszku mój mały leń nie zabardzo chce tak lezeć czarna ślicznie wygladasz, promieniejesz normalnie...

agnes jake długie włoski ma twój bąbel, super. Oliwka tez jaka fajna i jaka silna, jak ładnie główke trzyma :) A ja niedługo idę do lekaża, @ znowu nie przychodzi,niech po raz kolejny wypisuje tabletki na wywołanie i niestety ale zdecydowałam się na antykoncepcje.

Kochane zapomniałam napisać. Zaklęta się do mnei ostatnio odezwał. Powoli u niej leci, nei wiem nic więcej musze jej odpisąc, ostatnio jakoś czasu nei miałam.

Dziewczyny, to jednak byl kryzys laktacyjny, dzisiaj mam duo wiecej mleka (przy sciaganiu) mala w nocy ladnie ssala cycka, ale jeszcze jej dzisiaj niebprzyatawialam, poniewaz nie czuje ze mam za duzo co 3 godIny, sciagalam o 7 mialam w miare okay, potem o 12.30 I bylo po 120 ml z kazdego cycucha... Takzejak tak dalej, jest Tera 14.50, czuje jak mabieraja ale nie ma za duzo.... Jestem dobrej mysli, smutek poszedl w kat, Bo szczesnie mojej niunki jest najwarzniejsze.... Pozatym moja mala dzisiaj mine zaskoczyla! Poszla space o 20.30 pila sztuczne, poswiercilaa sie okolo 1 ale noenplakala takze nie stawalam do mniej, bylaw sqiecie przekonana ze jak zaczela marudic to bylo pare minut po tym jak sie kokosila ale na zwgarku bylaw 3.40... Po tax p ierwszy tyle mi spala bez jedzenia, podjadla cyca poszla spac I spala do 7, jak sie obudzila to do 7.30 gadala do karuzeli, bez placzu.... Kochamy szkrabek

Everlast - twoja niunka juz taka duza, I tak lad oe glowe w gorze !!!! Agnes, twoj maly to ma czuprynke!!!

Czarna masz bardzo piękny brzuszek, i ogólnie jak tak patrze na twoje zdjęcia to wydaje mi się że będzie następny synuś na forum.

Arct super ze ci mleczko wróciło. Karm mała jak najdłużej. czarna ja mam wózek ROAN MARITA i jestem zadowolona,jest leciutki, i do tego buja sie na boki co jest ważne gdy chcesz uspić maleństwo mi akurat to sie bardzo przydało bo mój mały uwielbia byc kołysany w wózku, poza tym ma duze koła i dobrze sie sprawdza na spacerze np. po lesie wtedy zadne korzenie ii dołki nie sa przeszkoda. mi podobaly sie inne wózki z bajerami i wogule ale wlasnie szukalam takiego na przegłubach zeby sie kołysał.

Czesc dziewczyny, bylam w poniedzialek w gina na USG, widzialam jak bije serduszko, niesamowity widok! Teraz zaczynam 7 tydzien i wlasnie dzis o 11.30 przed poludniem zaliczylam pierwsze haftowanie :( prawde mowiac myslalam ze mnie to ominie bo czulam sie dotad dobrze :( licze ze to byl tylko incydent...

Ja tylko na chwilke! Chce sie podzielic nowinka, mala coagnie cyca spowrotem ;) wooohooo! Fakt ze nie ciagnela az sie najadla, Bo potty jak skonczyla cognac dal jej butle (chciala sie upewnc ze wystrczajaco mam pokarmu I ze ona najedzona) z butli wycignela okolo 30ml... Zonaczymu jak bedzie pry nastepnym karmieniu, jak narazie spi, ale to chyba po dZisiekszych wrazeniach, miala wizyte u lekaza, szczepionki byly, chcielo mi wcisnac wsYstkie na ra ale sie nie zgodzilam, zrobilam jedna w ktorej byly 3.... Wracam za poltprej tygodnia na nastepna ture, tym raEm bedZie podwujna.... A I jeszcze cos doustnie dostala ( z watroba cos zwiazane)

Gość oczekjaca25
witam was co tam u was u mnie oki mala rosnie tak szybko czrna ona wiesz co bedziesz miala jak sie czujesz wiesz ja tez w 14 tygodniu nie moglam sie tez ogolic tak mi szybko zaczol brzuch rosnoc ze sama bylam w szoku mi jeszcze niecalae 11 tygodni zostalo juz sie nie moge doczekac dziewczyny jak tam wasze maluchy mam pytanie moze to glupie powiedzcie czy tak naprawde jest tak cieszko urodzic malenstwo ja zaczynam sie po malu bac pozdrawiam was

hej wizyta udana:) Moje szczęście drapało się po nosku: W ogóle cały czas machało rączkami:) Cóż za wspaniały widok :) Rafał pod wrażeniem patrzył cały czas na USG z głupim uśmiechem :) Jeszcze nie znam płci.

Jeszcze co do wczorajszej wizyty. Już nie muszę brać luteiny na podtrzymanie ciąży. Jejuuu jaka ja jestem szczęśliwa, że wszystko jest dobrze :)

Czrana, to juz nie groszek to już całkiem sporawa fasolka, chyba, ze fasolek, bo nie widać za bardzo :) Udanego dnia M.

czesć dziołchy czarna śliczne to twoje dzieciątko i juz nie takie małe. Kurcze jak ten czas szybko leci niedawno ja chodzilam na te wizyty do lekarza i oglądalam maleństwo a teraz juz ma ponad 3 miesiące. nim sie obejrzysz ty będziesz tuliła maleństwo mały zasnął wkoncu, teraz mam fajnie bo spi calą noc tylko raz na jedzonko sie budzi ok. 3 i dalej spi. kolek juz nie ma, tylko troszke nieraz wzdęcia. Wszyscy go tak rozpuscili ze ciagle by chcial na recach albo w lezaku. odezwe sie pożniej PAPA PS wklejam fotę małego http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ecab5923f25f5756.html

czarna ja tam stawiam że to jednak jest fasolek :) agnes a twój maluszek to już tez nie taki maluszek.czas leci ,dzieciaczki rosną, co poniektórym brzuszki :)

no to sie nacieszylam... Jestem zrozpaczona... Piersi mi zaczely przybierac mam pokarm, ale mala nie chce cognac, uparciuch maly, w czwartek I w piatek bolo super, ssala ladnie bez problem... Dzisiaj rano, snow siendenerowala prezyla it'd...... Stracilam nadzieje, clay ranek przesiedzialam w smutku, Tera prubuje dojsc do siebie.... Co ja moge poradzic w sumie I ja I tat us uparciuchy z nas jak nice I zrobimy wszytsko zebu mice to co chcemy, takes moje dzieci raczej beda mialy podobne harakterki..... Bede pompowac, I karmic butler.... Choc ciezko mi z tym musze jakos sib radIc.... Czarna masz przesliczny brzusio...... A fasolka jeszcze przesliczniejsza.... Hehe wlasnie wymyslilam nose slowo "przesliczniejsza" Moj pies szaleje znalazla swoja zanawke I beige po calym mieszkaniu z kuchni do sypialni I spowrotem..... Hehehe.... Wariatka mala...

czesc ale dzis smutny dzień u mnie pogoda taka ponura ze szok tylko by sie spać poszło ale niestety Kacperek wstał i nie da rady teraz bawi sie swoja grająca mrówka i jest zachwycony. ARCT wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zeby twoja mała zassała cycucha i nie chciała sie odessać!! trzymam kciuiki

mialam sie czesciej odzywac..ale niestety... smutny dzien to jest u mnie.. grozi mi poronienie:-( :-( zaczelam krwawic i trafilam do szpitala Boze jak ja sie boje...

hej laski.jestem tu nowa. na poczatku witam was wszystkie bardzo serdecznie. mam takie pytanko. staram sie z mezem o dziecko. ostatni @ mialam 11 lipca - tzn tego dnia mi sie zaczol a kochalismy sie 2 sierpnia-wiem ze troche pozno ale czy jest moze jakas szansa na ciaze? cykle mam nieregularne wiec nie bardzo wiem czy jest jakas szansa. pocieszcie mnie

lukasiatko nie martw sie, jak ja lezałam na podtrzymaniu to leżała ze mną laska która też krwawiła w ciąży parę razy ale ciąże donosiłam a nawet przenosiła i dzidziuś jest sliczny i zdrowy. napewno wszystko bedzie ok. blondi a długo sie starasz??? wszystko jest możliwe skoro mówisz ze masz nieregularne cykle ciezko stwierdzic kiedy masz owulacje itd.

od okolo pol roku,ale wlasnie od niedawna mam nieregularne @ wiec nie bardzo wiem kiedy sa plodne w moim przypadku. i nie wiem czy trzymac sie swoich wyliczen czy po prostu probowac. a jak twoim zdaniem?mam jakas szanse?