Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spanikowana ania

mam dzis rozmowe ale wiem juz napewno ze nie pojde

Polecane posty

Gość spanikowana ania
wydawalo mi sie ze pan zadal trzy pytania a ja powiedzialam 4 razy tak pierwsze czy nazywam sie jak sie nazywam.. drugie czy moja oferta jest akturalna i czy zgadzam sie na spotkanie..

Gość
a najlepiej w ogole kilka chwil /w tym samym przed o tym nie mysl, idz tam mechanicznie bo musisz,jakos sie to wszystko potoczy:) lepiej niż sie spodziewamy ;) ewentualne pytania i odpowiedzi i rozmyslania o tym przygotowuj sobie wcześniej kiedy ten stres nie jest jeszcze taki realny :)

Gość
tzn na ta ostatnia rade jest juz troche za pózno, ale to tak na przyszłosc :P mi pomaga troche to wszystko , co tu pisze heh :P pewnie dla jemu nie sprawiło to wiekszej róznicy :classic_cool: niektórzy ze zniecierpliwienia albo zamyslenia odpowiwadaja : tak, tak,tak... :P ;]

Gość spanikowana ania
o jezu o jezu ale ja nie mam sie w co ubrac nie wiem co zalozyc, nie chce tam isc boze juz zaczynam byc czerwona serce wali jak mlot ja tam zemdleje

Gość spanikowana ania
spodnicy lepiej nie zakladam bo to przeciez facet boze ale sie stresuje..moje rece bladzą po klawiaturze jak oszalale

Gość spanikowana ania
jakie wlosy jaką fryzure zrobic kucyk czy lepiej rozpuszczone :(

Gość spanikowana ania
wlasnie sobie uswiadomilam ze to moj pierwszy raz... 😭

Gość
ubierz sie tak żebys sie dobrze czuła, klasycznie, elegnacko :) spódnice mozesz załozyc:P jak to facet plusów sobie nałapiesz :classic_cool: tylko nie za króttka bo Cie nie przyjmie z obawy ze go bedziesz rozporaszac :classic_cool: :P daj potem znac, bo ciekawa jestem :P ale nie uzależniaj od tego swojego życia :P nie pisze wrzuc na loooz bo to pewnie na nie wiele sie teraz przyda :):P

Gość spanikowana ania
ale ja nie mam ladnych ubran przeciez narazie nie mam pracy :( nie mam za co sobie ich kupic, jak cos to powiem ze sobie kupie gdy dostane wyplate, a taka praca w butiku to ciezka jest? czego sie moge spodziewac

Gość
to praca w butiku , nie doczytałam :O :classic_cool: nie wiem na ile oficjalna ta rozmowa ubierz sie w najlepsze ciuchy jakie masz :) ładnie,nowoczesnie, uśmiechaj sie, sprawiaj wrazenie miłej i symaptycznej daleko tam masz ?

Gość spanikowana ania
z 10 minut drogi , to niedaleko elegancka bluzka.. to chyba biala , moge isc w bialej ?/

Gość
nie chce umniejszac tym pracujacym w butiku i nie znam tej pracy od "tyłu' strony ale na oko wyglada na przyjemna, siedzisz, czasami doradzasz i obsługujesz kase, miło czysto i przyjemnie , przewaznie klima bo butik to nie targ :) i nie widac wykończoncyh ekspedietek, ztyranych myciem podłog, okien, tynkowaniem ścian, podłaczaniem elektrycznosci , czy rozliczaniem faktur, fiskówów,zusów do rana chyba ze to wszystko sie dzieje noca :classic_cool:

Gość
postaraj sie wygladac modnie jak biala bluzka, jakies dodatki do tego ?:> doradziłabym cos gdybym widziała co masz

;) idz i zachowuj sie naturalne :) ja tez mialam niedawno rozmowe, poszlam, postawilam swoje warunki, bylam stanowcza, wychodzac myslalam, ze mnie oleja :D a tu prosze ;) dostalam prace ;)

Gość
no włąsnie najlepiej o tym tyle nie myślec idz i juz reszta nie jest az tak bardzo ważna

Gość spanikowana ania
dobra to ja wychodze, wypilam melise i zjadlam dwa relamaxy mam nadzieje ze to pomoze :( to trzymajcie kciuki taka jestem zestresowana sikam co piec minut ajajajjjj opowiem jak wroce

Gość
ok trzymamy i wyslyałamy pozytywne wibration :classic_cool: bedzie dobrze 🌼 a jak nie dobrze to jakos , a to zawsze lepiej niz nic :P :)