Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoska565

czy to normalne ze chlopak chce sie poznawac zanim stworzy zwiazek?

Polecane posty

Gość zoska565

spotykamy sie 8 miesiecy i on nie chce sie wiazac bo uwaza ze trzeba sie dobrze poznac zanim sie z kims zwiaze, o sam sex mu tez nie chodzi bo nie chce sie ze mna nawet calowac zeby go nie ponioslo i zebym pozniej nie zalowala albo nie uciekla bo wie ze nie chce sie z kims kochac bez zwiazku, nie wiem o co w tym chodzi i czy warto sie tak poznawac , czy ktos mial podobnie?

Gość zoska565
wlasnie nie jest z nikim zwiazany, ma jakies kolezanki o ktorych wiem, przestac spotykac sie tez nie chce, caly czas mowi ze ma ciezki charakter i od niego uciekne ...

Gość sdgsdg
nie podobasz mu sie i tyle

Gość zoska565
tylko ja nie chce wskakiwac mu do lozka... tylko sie zastanawiam ile czasu moze trwac takie poznawanie sie ....

Gość nie podobasz mu sie

Gość zoska565
to po co sie spotyka tyle miesiecy i poznaje mnie ze swoja rodzina?

Gość jest gejem

Gość jest gejem
nie słuchaj tej idiotki co pisze że to porzadny facet z zasadami buahaha z nim jest coś nie halo!!!

Gość fffffffffffffffffffff
wasnie przeczytalam ten topik swojemu facetowi, poiwiedział że ten chłopak albo ma jakiś problem psychiczny, albo jest impotentem albo gejem 8 mscy spotkań i on nie tylko nie wie czy z Tobą być, ale nawet Cię nie pocałował?!!

Gość zoska565
twiierdzi ze nie chce sie ze mna calowac bo by sie na mnie rzucil a nie jest pewny czy chce ze mna byc bo nie wystarczajaco mnie poznal ...

Ja uwazam, ze jak kogos poznasz az za dobrze, to zwiazku z tego tez nie bedzie... wiem to z autopsji...

Gość zoska565
nie wiem o co mu chodzi, on chyba sam nie wie czego chce, bo mowi czasami ze nie wie czy mi sie za jakis czas nie oswiadczy lub czy nie zrobi czegos za co nie bede chciala go znac, najgorsze jest to ze niedpouszcza do siebie mysli ze chcialabym z nim urwac kontakt, jak np. pozna jakas dziewczyne z ktora bedzie...

moze bardzo cie lubi i wie ze jestes dobra partja dlatego przedstawil cie rodzinie ale go nie pociagasz i nie chce cie zranic

Gość zoska565
moze go nie pociagam, ale nie wiem dlaczego np. dla mnie gotuje, spotyka sie kilka razy w tygodniu, spedza ze mna weekendy, przeciez moglby byc ten czas spedzic z kims innym

Gość jakie to żałosne co piszesz
Dziewczyno, nie widzisz że facet cię po prostu szanuje? Dzisiejsze dziewczyny, wydaje wam sie, że trzeba iść do łóżka żeby sobie okazać sympatię, szacunek, więź? Nie wiemm ja tego nie rozumiem, Jesteście takie łatwe, takie chętne by iść z każdym do łóżka, kto się wami choć trochę zainteresuje. Ty myślisz o związku czy o łóżku? Szkoda mi ciebie, widać jeszcze nie wiesz co to prawdziwa miłość. A chłopak już wie.

Gość sedes nie dożyje
jakie to żałosne-> jedyna mądra i trafna wypowiedź w tej sprawie; gratuluję.

Gość zoska565
chyba masz racje , ja tez szukam powaznego zwiazku i zastanawiam sie nad czyms co jest normalne i nie plytkie....:(

Gość zoska565
jest kontakt fizyczny

Gość kyyyyyyyyyyyyyyyy
to jakis czubek,poszukaj sobie normalnego faceta, 8 miesiecy bez chociaz jednego buziaka,to kim ty dla niego jestes ?facet naprawde cos z psychika ma

A propos tego braku szacunku jeszcze tak mnie naszło...naprawdę uważacie, że trzymanie kogoś w niepewności przez 8 miesięcy to dowód wielkiego szacunku dla dziewczyny? To raczej dowód niezdecydowania faceta i jakiejś takiej niezdolności to podjęcia decyzji i wzięcia odpowiedzialności za tą decyzję..

Gość zoska565
try walking dlatego sie zastanawiam wlasnie ile takie poznawanie sie moze trwac, czy nie lepiej powiedziec komus ze mozemy sie poznawac jeszcze jakis czas a jak nic z tego nie wyjdzie to zerwac kontakt bo jak ktos z boku popatrzy to taki uklad nie wyglada na kolezenstwo...w tym czasie ja i on bysmy mogli budowac z kims innym zwiazki kto bedzie wiedzial czego chce albo bedzie chcial chociaz sprobowac....przeciez nie zawsze jest sie z kims do konca zycia,duzo zwiazkow konczy sie szybciej niz po 8 miesiacach

Gość a czy to na pewno
jest twój facet? Może ten koleś traktuje cię jak każdą inną koleżankę, znajomą. Czy dziś to się od razu mówi, ze się chce z kimś iśc do łózka albo nie chce? Czy to związek czy tylko znajomość? Czy związek bo się sypia razem? A znajomość tylko przez czas nie sypiania? co, jeśli koleś ma codzinnie inną dziewczynę? a jeśli dziewczyna codziennie z innym? czy to znaczy że codziennie tworzą się nowe związki ?

Gość zoska565
nie jestem z nim w zwiazku bo on chce sie poznac zanim stworzy zwiazek, a z tym sypianiem i nie sypianiem w zwiazku kazdy inaczej to interpretuje, bo kazda osoba ma inna definicje zwiazku....