Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarazbabcia

od kilku godzin czekam na wnusia

Polecane posty

Gość Natasha 15
Masakra zrobili mi cały tydzien na 7:/ wrrrr...

Gość Natasha 15
no niestety:/ zwriowac idzie

Gość Natasha 15
pozazdrościć!!!

A ja miałam na zajęcie na 7:30 lub 7:20, ale nie którzy maja to sie nazywa tzw. godzina zerowa hehe 0 :) Jutro na 8:10 do 15:00 i co chwile plan zmieniają głąby hehe :)

Ehh miałam zamiar sie uczyć ale od 2 godizn siedze przy komputerze i głupa pale :P i nic nie robię :O

Najlepiej to sie na lekcji pali głupa ,albo ściemnia nauczycieli, ale w sposób dobry, nie ,że ja jakaś ten, hehe szkółka ważna , ale później się wspomina te lata i śmieszne rzeczy, ale oczywiście tez trzeba być wporządku , ale kwały są spoko, takie które kogoś nie urażą

No tak tak :) Lepiej nikogo nie urazić a szczególnie nauczyciela :P bo potem może sie to źle skonczyc :D

Niegługo 22 moja mama z pracy wraca :D trzeba bd jej zdać relację z jazdy :P bo już cały dzień przeżywała :P

A u mnie tata na nockę poszedł :D Czasami lubię jak tak właśnie mają zmiany :P albo jak obydwoje 2 zmianę :P

Ehhh :) chyba jutro bd zmuszona zgłosić np z angielskiego :P bo z niemieckiego juz bylam pytana więc się nie boję :)

Gość Doczekałaś się w końcu
???? od miesięcy na tego wnusia czekasz, już mi się byle jak robi gdy widzę ten temat.

Gość Mama synusia123
Ojejku,ale produkcja:-) Juz babciu-dzieki że pytasz o mojego skarba;-),goni, gada bez przerwy i to takimi " poważnymi" zdaniami ze pękam ze smiechu:-D Tylko kąpać sie nie chce ostatnie czasy....:-( i go szantazuje;-) że jak nie pójdzie do wanny to mame bedzie noga boleć:-D a ze on wrazliwy na ból to chętnie kroczy do łazienki! ;-) Ach,kochane dzieciaki....;-) Dziewczyny - nie macie pojecia jak ja Wam zazdroszczę tych szkolnych lat...tego niby stresu związanego ze szkołą.....;-) ja wiem, dla Was to czasem trauma ale mając 30 kilka lat:-P i troche życia za soba- to szkoła wydaje sie pieknym okresem w zyciu!!!!!! Jedynym i niepowtarzalnym!!!!!!!!