Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaa18

co sadzicie o duzo starszym TŻ???

Polecane posty

Gość onaaaa18

hej jest tu ktos kto ma lub mial duzo starszego partnera od siebie? szczegolnie chodzi mi o kobiety. Jesli tak to jak wam sie uklada/ukladalo? ja mam 18 lat a moj chlopak z ktorym jestem ok 0,5 roku ma 33. czy uwazacie ze to normalne? i czy mamy szanse "przetrwac"??? tylko prosze bez glupich komentarzy ;/

Gość to chore..
:O

Gość nie ma szansy
za duża różnica wieku,jak ty będziesz w kwiecie wieku to on będzie starym dziadem

Gość onaaaa18
wiem i nie przeszkadza mi to wcale. Zawsze lubialam starszych.. nie wiem skad mi sie to wzielo. Jest mi z nim bardzo dobrze, kocham go. boje sie tylko reakcji rodziny, znajomych :(

Gość mila0009
moja kumpela ma 22 lata, jej partner 38 zonaty, dwojka dzieci..teraz w trakcie rozwodu, facet zlozyl pozew o rozowd i z winy zony..a tej panienki w sadzie sie wyparl.. sa razem, spotykaja sie codziennie, w jego domu sa razem 3 lata od czasu jak jego zona byla w ciazy

Gość onaaaa18
zawsze to powtarzam MILOSC JEST SLEPA ;D

Gość onaaaa18
Dlatego zbieram sex-żniwo w ośrodku dla niewidomych

Gość mila_Agata_
Szkoda tylko, że ja ważę 130 kg, a on 60

Gość 1234567....
cóż jesteś bardzo młoda jeszcze skoro masz 18 lat to matura przed Tobą dopiero a później studia nowi ludzie ....facet może być zazdrosny o kontakt z rówieśnikami a taki jest Ci potrzebny ....może blokować Twoje ambicje itd... no chyba że nie masz żadnych planów na życie a co najwyżej żyć na jego utrzymaniu .....ale wtedy kompletnie się od niego uzależnisz

Gość No właśniel...
Twój chłopak teraz potrzebuje kontaktu z rówieśnikami, ma 33 lata więc niedługo matura:)

Gość onaaaa18
1234567 - wiem, masz troche racji w tym..;/ chodzi tez o to ze ja mam jeszcze 2 lata szkoly sredniej a on pracuje juz od kilkunastu lat.. poza tym czasem mam jeszcze to uczucie ze nie jestem do konca gotowa na taki powazny zwiazek. Mam ochote gdzies wyjsc, pobawic sie, poflirtowac z kims bez zobaowiazac, spotykac sie z roznymi ludzmi.. a tu nie moge :( bardzo go kocham - i to jest ta cena :( mamy juz male plany na przyszlosc, chciemy miec dzieci a on buduje dom w ktorym mamy kiedys zamieszkac.. jesli chodzi o studia to jeszcze nie mam takich planow, bo jezeli bede z nim to to raczej nie bedzie mi potrzebne bo pewnie bede pracowac u niego troche sie tez boje reakcji jego rodziny, bo to jest tzw "rodzina z tradycjami", boje sie ze mnie nie zaakceptuja :( zreszta slyszalam juz kilka razy jakies glupie docinki w moim kierunku ;/ typu "sponsora se znalazla" to bardzo przykre dla mnie :(

Jak masz u niego pracować, to uważam to za duży błąd. Na własne życzenie uzależniasz się w 100% od tego faceta. On za jakiś czas przestanie Cię szanować i zacznie traktować jako swoją własność, jak utrzymankę. Koniecznie pójdź na studia, bo potem będziesz tego żałowała!

Są lata w życiu człowieka gdzie bariera wieku się nieco zaciera. To wiek między dwadzieścia a dwadzieścia osiem lat. Jak zasuszony wapniak, bierze sobie za żonę młodą turchaweczkę to jest dopiero komedia. Każdy kocha tak jak chce, ale dla mnie takie związki godne są politowania. :O

Gość Ciekawska babeczka Wrocław
A co to znaczy te TŻ w temacie? :(

Gość fdser
łatwuiej znalezc wolną mlodsza kobiete niż w swoim wieku . JAk ktos ma 30 lat to wiekszosc wolnych kobiet stanowia mlodsze kobiety.

tż- towarzysz życiowy, życia. dziecko chyba na wizazu siedzi, bo tam tak piszą o swoich facetach :P

"jezeli bede z nim to to raczej nie bedzie mi potrzebne bo pewnie bede pracowac u niego" "zreszta slyszalam juz kilka razy jakies glupie docinki w moim kierunku ;/ typu "sponsora se znalazla" to bardzo przykre dla mnie" Jesli pozwolisz sie utrzymywac i znalezc sobie prace, nieraz uslyszysz takie docinki, co gorsza - mozliwe ze w zlosci partner Ci to wypomni

Gość onaaaa18
casanova - ale to jest przeciez normalne, on ma duza firme. Zona jego brata (blizniaka) tak pracuje.. zreszta cala rodzina i nikt nie mowi ze ona pracuje u swojego meza tylko u siebie i dla siebie. W kazdym razie na studia zawsze tez moge isc.. Nowy Ty chyba nie wierzysz w prawdziwa milosc :( wiesz co zal mi takich ludzi jak Ty. Jesli nigdy sie tak naprawde nie zakochales to nie masz pojecia jak to jest.. kiedy wiek, pochodzenie, rasa i nie wiem co tam jeszcze nie graja roli..

Gość onaaaa18
ale kto tu mowi o utrzymywaniu?? on da mi prace i bedziemy razem pracowac a nie to ze ja dla niego czy jak inaczej jeszcze.. czy to takie trudne do zrozumienia??

Gość jesteś w takim wieku
że masz jeszcze wiele uczuciowych doświadczeń przed sobą,mogą Cię fascynować starsi mężczyźni,ale to jeszcze nie jest dojrzała miłośc-na nią przyjdzie czas później,różnica emocjonalna,intencjonalna,psychiczna jest teraz zbyt duża na poważne uczucie(wyjatki tylko potwierdzaja regułę) taka różnica w wieku np lat 45 to już coś innego...,ale teraz zbyt wiele was dzieli,chyba ,że on jest niedojrzały emocjonalnie,a ty mała stara....

Gość do onaaaa18
ale faceci w pewnym wieku nigdy nie zakochuja sie w starszych ale w mlodszych. czyli wiek nie ma znaczenia tylko w jedna strone? gorzej kiedy kobieta odkrywa ze tak naprawde dla partnera niewane bylo co ma w glowie, tylko jej cialo i gdy zaczela sie zmieniac, dorastac, miec wyrazniejsze wlasne zdanie, jej facetowi mniej sie podoba, a i sam facet jakis taki mniej energiczny z wiekeim podczas gdy jej energia i ambicja rosnie :(

Mała, ale tu chodzi o to, że on będzie Twoim szefem, więc będziesz od niego zależna. A jak będziesz "podskakiwać", to Cię zwolni i co potem będziesz robiła bez wykształcenia? Pójdziesz pracować do przysłowiowej Biedronki? Poza tym nawet u niego firmie przyda Ci się wykształcenie. Poczytaj sobie na przykład ten wątek jako ostrzeżenie: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4162420

Gość ijaaaaaaaaaaaa
onaaaa18 ale kto tu mowi o utrzymywaniu?? on da mi prace i bedziemy razem pracowac a nie to ze ja dla niego czy jak inaczej jeszcze.. czy to takie trudne do zrozumienia?? On da ci prace nie dlatego ze uwaza ze sie do nie nadajesz a by cie przy sobie zatrzymac i bo ktos inny ci nie da

Gość katarinka77777
Ja jestem od ponad 7 miesięcy z facetem o 25 lat starszym. Jesteśmy bardzo szczęśliwi, dużo ze soba przeszliśmy mimo w sumie krótkiego czasu. poznałam jego rodzinę on moją ... planujemy cywilny, bo on jest po kościelnym.

Gość onaaaa18
dobra ale jak bede jego zona to chyba praca i to co zarobimy bedzie wspolne nie??????? przyznam szczerze ze jak na swoj wiek jestem doswiadczona.. jesli chodzi o starszych oczywiscie.. wczesniej poznawalam bardzo duzo takich ludzi przez randki o2. Jego zreszta tez tam poznalam. Mieszkalam 7 miechow ze starszym facetem ;/ nie uwazam sie tez za niedojrzala emocjonalnie.. gdyby tak bylo nigdy by ze mna nie byl ;/ poza tym jesli chodzi o sex to zrobilismy to dopiero po 5 miesiacach!!! tzn nie bylismy wczesniej razem ale sie spotykalismy przynajmniej 2 razy w tyg :) Nierozumiem dlaczego dajecie nam tak male szanse? naprawde nikt nie wierzy ze przetrwamy i bedziemy razem? :(

Gość toz to prowokejszyn