Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niemoRzliwa

ile lat kiedy zrobiliscie to 1 raz?

Polecane posty

Wiem ze duzo jest tego ale nie moge znalezc, poza tym chcialam spytac czy powiedzialyscie o tym rodzicom i jak zareagowali ?

Gość ksennaaa
17, nigdy nie rozmawialam na ten temat z rodzicami!!!!!

Dokładnie w dniu moich 18 urodzin - bo sobie postanowiłam że do pełnoletności wtrzymam :) A rodzicom oczywiście że nie powiedziałam :P

Gość 25 i jeszcze nie
:(

Gość Mała_123
Miesiąc przed 16 urodzinami :P Nie powiedziałam mamie sama się domyśliła a ja po jakimś pół roku to potwierdziłam bo już miałam dosć strzelania "buraka" przed mama :D

Gość ola ola ola
12

Gość 26 nie ma co się spieszyć

Gość heh szkoda gadać
miałam 16 dziś mam z tego córeczkę ...:)

Gość aniusiaczek
miesiąc przed 19 urodzinami nie powiedziałąm o tym rodzicom. Chocia co niektóży np mój szwagier myślał że dużo wcześniej bo byliśmy już wtedy 9 miesięcy ze sobą a nocował u mnie bardzo szybko po naszym poznaniu. Teraz mam 21 i nigdy nmie rozmawiałam z rodzicami na ten temat

19 lat Nie rozmawiałam o tym z rodzicami. Nie lubili mojego ówczesnego chłopaka. Szczególnie ojciec go nie znosił. Przy drugim chłopaku (moim obecnym mężu) też nie rozmawiałam. Ale widzieli, ze jestem aktywna seksualnie. Tato nie raz realizował mi recepty na pigułki antykoncepcyjne jeśli ja nie miałam akurat możliwości lub pieniędzy. ;) I przynosił mi sexsowną bieliznę. ;) Na randki rozbierane.. co oczywiście było kwestią niedopowiedzianą. :P Rodzice mieli hurtownię bielizny, piżam, szlafroków itp. I czasem sie zdarzało, że dzwoniłam i mówiłam: "tato będziesz wracał do domu to weź mi komplet z czerwonej koronki i do tego pończochy." I zawsze przynosił i słowa nie powiedział. ;)

Gość wrwrewer
miałam 16 lat i 9 msc rodzice nie wiedzili, ale powiedzialam o tym mamie kilka lat póxniej. Była zdziwiona że to tamten był moim pierwszym, sądziła że ktoś inny :)

Gość 555555555555555555555
"Tato nie raz realizował mi recepty na pigułki antykoncepcyjne jeśli ja nie miałam akurat możliwości lub pieniędzy. I przynosił mi sexsowną bieliznę. Na randki rozbierane.. co oczywiście było kwestią niedopowiedzianą. Rodzice mieli hurtownię bielizny, piżam, szlafroków itp. I czasem sie zdarzało, że dzwoniłam i mówiłam: "tato będziesz wracał do domu to weź mi komplet z czerwonej koronki i do tego pończochy."" To jest jakiś żart???? Tatuś kupował Ci pigułki i przynosił pończoszki żebyś mogła fajnie się czuć na rozbieranej randce? Kurwa :O

Gość znajomy ktos
26 lat :classic_cool:🖐️

Tak. Kupował mi pigułki jak go poprosiłam. I przynosił mi majtki z własnej hutrowni. Miałam wtedy 20-21 lat. I odkąd pamiętam super kontakt z tatą.

Gość tttttttttttttttttttttt
`16

Gość malenkaaaaa
16;p

Gość 32 TYdzien
17,5

Gość danusia66666666
ja mam ochote na sex tylko boje sie ze zajde w ciaze. prosze o rady

Gość gaha
21

ewangelia. To co napisałaś, nie do wiary!!!!!!!! Skąd wytrzasnełaś takiego tatusia. Facet na pewno nie jest z planety Ziemia ale z jakiś bardzo odległych rejonów kosmosu.

A ja pierwszy raz uprawiałam seks mając 21 lat:) z obecnym partnerem...:) miło wspominam no i śmiesznie:) Mama wie o tym no bo w koncu teraz już mam swoje lata(23) a ona w tym wieku miała już dawno mnie, więc argumentów przeciwko nie miała:) czasem gadamy o tabletkach anty:P a z tatą nie gadam o takich rzeczach...no bo po co?:):P

Gość Czarnulcia19
prawie 15, w sumie 15 miałam w maju a pierwszy raz był 8 marca:) kochałam się z moim chłopakiem który był o 7 lat starszy ode mnie, byliśmy ze sobą rok, po czym odeszłam, czułam że to nie jest to.