Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betka.a

jakie prawdopodobieństwo, że wpadłam?

Polecane posty

Gość Jowita wcale nie pierdoli
głupot, jak tu ktoś powiedział. Prawdopodobieństwo ciąży jest minimalne. Rzeczywiście w płynie preejakulacyjnym mogą znajdować się plemniki. Natomiast w ogóle nie jest potwierdzone naukowo, że są zdolne do zapłodnienia. Są martwe, nieruchome i w dodatku w znikomej ilości. Poza tym tylko niewielki procent facetów ma je w preejakulacie. Zapłodnienie bez wytrysku to taka urban legend. Nie ma udokumentowanego przypadku zajścia w ciążę w ten sposób. Zaraz się tu zlecą mądre panikary, twierdzące że tak właśnie zaszły. A jak wam mówię, że zaszłyście, bo waszym facetom zdarzył się wypadek przed głównym wytryskiem (wypływ niewielkiej ilości nasienia, którego nawet mógł nie poczuć). Tak więc nie siejcie paniki i nie straszcie tego puszczalskiego dziecka bez potrzeby, bo same widzicie, że to takie "odpowiedzialne" i "przygotowane do życia", że nawet 60 zł. piguły przekracza jej możliwości :O Autorko, nie panikuj, nie jesteś w ciąży (JEŚLI nie było wypływu nasienia). Jeśli skombinujesz kasę, weź tabletkę "po", choć pamiętaj że to jest bomba hormonalna, nieobojętna dla Twojego młodego organizmu. Jeśli nie stać Cię na tabletkę, to odpuść i spokojnie czekaj na okres. A na przyszłość - mniej puszczanie, więcej myślenia. To ci tylko wyjdzie na dobre (nie ma AIDS, chorób wenerycznych, ciąży i raka szyjki macicy oraz seksualnego wypalenia przed 30-tką).

Gość salllly
a gdzie wszystko wiedzaca wiolaaaaaaa :) tutaj pisze ze ma 16 lat a na innym topiku ze 21 hahaha i ona ma kulture osobista jak pisala wyzej :D

Gość więęęęęęęęęęęęęc
Piszesz ,że okres będziesz miała 16 sierpnia.Nie wiadomo czy tak będzie.

Gość betka.a
pierwszy raz w życiu nie mogę się doczekać okresu. dzięki wielkie za wypowiedź.

Gość bilka
duże.

Gość betka.a
jestem najszczejsliwszym czlowiekiem na swiecie od 2dni okresik :DDD tyle, ze to nie znaczy ze nie jestem w ciazy. bedac tez moge miec okres.

Gość ghhhfhgfhgfhgfh
Gratulacje i teraz co, z radochy wskoczysz nastepnemu drechowi po ognisku pod kocyk?

Gość Ja tam czekam
na topiki grupy niedoinformowanej z ojjejej na czele . Większej głupoty ich teksty nie czytałam .To jednak prawda że Polki sa najmniej uświadomione w sprawach sexu . Stosunek przerywany dla nich metodą antykoncepcyjną . Do zobaczenia kiedy napiszecie "Czy ja jestem w ciąży ? Och nie to chyba niemożliwe buhahahahahahahaha

Gość betka.a
no to też się wypowiedz. a nie tylko krytykujesz.