Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kubuniowa

Styczen 2009 na nowo

Polecane posty

ja też jutro spróbuje małej dac jogurtu naturalnego, zresztą wsuwała już twaróg więc nic jej nie powinno być. Odkryłam niedawno Jarzynki z rybka po grecku Gerbera normalnie mała wcina aż jej się uszy trzęsą tak jej smakuje.

och ale się zmęczyłam . nie dawno wróciłam do domu uspałam małego i musze odpocząc , upał niesamowity , duszno . wróciłam obładowana zakupami jak słonica

hej! znowu wpadlam na chwilke w kafejce w Lesku. a raczej w bibliotece:) Poczytalam troszke. Dobrze dziewczyny ze sie odnalazlysmy. !!!!! Dziwne ze kafeteria tak kasuje zyjace topiki. No coz... Jak wroce do domku to sobie pocztam dokladnie was. Teraz pogoda nam sie popsula.Zqwiedzilismy juz soline, polanczyk i teraz lesko. Bylismy tez z mala na wierchach. Jak wroce to podesle fotki. Pozdrawiam!!!!

dzisiaj caly dzien spedzilismy na dworzu, piekna pogoda u nas... moj maluszek juz usypia wiec mam chwile do was zajrzec... evika - ale masz fajnie na wyjezdzie, u mnie tegoroczne lato niesttey w domku... saaa - czyli to prawda, ze co kraj to obyczaj nawet w zywieniu maluszkow moj misio uwielbia biszkopty, caly sie ubrudzi ale jest szczesliwy :) od jutra znowu mam gosci ale jakos znajde chwile by do Was wpasc :)

Witam z rana kobietki :) Domiś ładnie przespał całą noc teraz pełza po po łózku :) ale ja i tak sie nie wyspałam siedziałam do póżna przed komputerem

Czeesc. U nas tez noc przespana na szczescie, maluch po dlugiej walce zasnal jeszcze pewnie, niedlugo sie obudzi. Z mezem na razie na pokojowej stopie jestem, ciekawe na jak dlugo...no ale trzeba sei cieszyc poki jest spokoj :D Dzis nie idzie do pracy wiec mam zamiar go troszke wykorzystac zeby posiedzial z malym a ja sobie cos porobie w domu w tym czasie :) Sluchajcie dajecie brzdacom cale biszkopty w raczke? wiem ze glupio pytam ale ja sie strasznie boje bo moj m dal kiedys Kubie skorke od chleba to skubaniec odgryzl taki kawal ze cale szczescie ze szybko mu wyjelam

ja daje bo rączki biszkopta , herbatnika , bananka prawie wszystko co może sam zjeść nawet ostatnio domiś sam trzyma butelke z piciem i sam pije . trzeba pilnowac żeby sie nie zadławił kawałkiem czegos albo nie zaksztusił . już tak zbieram sie od jakiegoś czasu żeby iśc do ginekologa ale jakos mam opory ... mam dosc osobiste pytanie a mianowicie czy bierzecie tabletki anty jesli tak to jakie ?

Tez musze sie przemoc i dac swojemu, tylko mam traume po tej skorce :D Iskierko ja biore yasmin, juz kiedys Ci pisalam, ale sie przypomne :P

40 cos zlotych, zalezy w ktorej aptece, zazwyczaj kolo 43, 42. Byc moze mozna i troszke taniej dostac ale u nas sa tylko 2 apteki wiec nie mam gdzie szukac :)

Oj oj oj cos tu pusciutko dzis. Ja caly dzien walczylam z moim zabolkiem, chyba to zabek mu idzie bo ma dziaselko spuchniete i taka czerwona kreseczka na nim, czy to tak moze wyglada? no z mezem znow bedzie wojna, mial wyjsc na chwilke cos podrzucic znajomemu, nie ma go juz ponad godzine...ech zaczyna sie zawsze od takich ''blachych'' rzeczy a konczy lawina slow

czesc dziewczyny :) ale dzisiaj cisza od razu widac ze weekend blisko :) bylam dzisiaj z misiem w parku, polazilismy chyba ze dwie godziny..calkiem mu sie podobalo bo nawet chwile nie usnal, myslalam ze w drodze powrotnej pospi ale tez nie bardzo...w ciagu calego dnia spal moze z pol godziny spotkalam dzisiaj kolezanke, nie widzialam jej z pol roku albo dluzej...jest od czterech lat mezatka i okazalo sie ze jej maz zostanie tatusiem blizniat, oczywiscie to nie ona bedzie matka...kurcze a takie wydawalo sie swietne malzenstwo... jak to w zyciu nigdy nic nie wiadomo... do jutra dziewczynki, buziaczki dla maluszkow

milka- 🖐️ no ja tez ostatnio obserwuje sporo takich ''niespodzianek'' w swoim otoczeniu :o jakas moda na zmiany partnerow? :O jeszcze troche moze i ja o tym pomysle... bo jak tak dalej pojdzie to albo ja sie powiesze albo powiesze mojego m...

mowi sie ze lepszy stary wrog niz nowy wiec moze jeszcze nie zmieniaj:) zreszta w ktorym malzenstwie nie ma spiec, gdyby ciagle bylo spokojnie to byloby nudno :)

Witam kobietki :) co tu tak cicho ? co do zmiany partnerów to ja raczej bym sie nigdy nie zdecydowała . ale podobno jest teraz maoda na zmienianie na lepszy model .

Widac ze weekend bo pustki :) U nas zabkowanie chyba idzie na calego bo Kubie az lezki po polikach ciekna tak placze biedactwo :( zaraz smigam do apteki po kuleczki homeopatyczne, mam nadzieje ze beda, jak nie to zamowie na poniedzialek tylko najgorzej jutro...

klucz od strychu witaj w klubie , ja też miałam beznadziejny weekend cały przesiedziałam sama w domu :) a ten tydzień nie zapowiada sie wcale lepiej . musze zacząć sprzatać w mieszkaniu a cholernie mi sie nie chce takiego mam lenia

Ojezumojkochany :D Co tu sie dziej, a raczej co sie nie dzieje. Dziewczyny meldowac sie tu zaraz! :) Jak weekend minal? bo mi glownie na spacerach takze nie mialam bardzo kiedy napisac ale juz sie poprawiam :)Kuba znalazl nowa pasje- grzebie mi w szufladach, musze bardzo uwazac zeby sobie nie przytrzasnal w nich raczek, najlepiej to sie wybiore w tym tygodniu po zabezpieczenia do szafek i szuflad bo wiadomo ze teraz go upilnowac to masakra :) Ostroznosci nigdy za wiele. A z tymi zabkami to juz zwatpilam, ja nie wiem ile moze zabek moze wychodzic, no ewidentnie go czuc, est taka czerwona kreska w miejscu gdzie ma byc a ciagle go nie widac! Kuba odpukac skonczyl ma\rudzenie wiec chyba to jeszcze potrwa.

Iskierka, Klucz od strychu- 🖐️ ja tez mialam ostatnio trudne dni, z reszta pisalam tu o nich, na razie jest wzglednie ok, wiec nie smutam. A gdzie sie podziewa belucci, messina? Odzywaly sie troche i zamilkly. Dziewczyny wracac do nas

kubiniowa no wreszcie !! już myslałam żę o nas zapomniałaś . mój Domiś też otwiera sobie sam szuflady i szawki i wszystko z nich wyrzuca a ja potem chodze i szukam sparpetek do pary po całym mieszkaniu

No to zaczyna sie, teraz dopiero bedziemy mialy balagan w domach \jak maluchy zaczynaja same penetrowac szafki i inne zakamarki :) tez czeka mnie sprzatanko i pranko na dodatek ale tez nijak sie nie moge zebrac. Chyba najpierw skocze po cos na obiad i odebrac te kuleczki bo oczywiscie w aptece nie bylo i zamowilam :) ale na razie sie chyba nie przydadza, zobaczymy jak sie akcja zabkowa rozwinie :)

No Kuba tez sie wspina dlatego tez bede musiala sie w nie zaopatrzyc.Poki co to go ze tak powiem asekuruje :)

dziewczyny u was tez tak gorąco jest ? ja tez zaraz zbieram sie i ide na miasto . musze zrobić zakupy kupić małemu czapkę bo wczoraj ją zgubił nawet nie wiem gdzi i mam iść po 10 do pateki odebrać te kuleczki na ząbkowanie . szczerze to nie chce mi się z domu ruszać

No u mnie chyba tez cieplo :P pisze chyba bo na dworze jeszcze nie bylam a w pokoju jeszcze slonce nie swieci wiec jest ok :) Ale na dworze widze ze wszyscy ''porozbierani'' chodza :D

Te kulki nazywaja sie chamomilla dagomed. To lek homeopatyczny, ponoc swietny na bolesne zabkowanie z reszta iskierka juz wyprobowala :)

kuleczki są rewelacyjne . mały marudził płakał nie chciał jeść a po nich jak ręką odioł . do małej ilości wody wrzuca sie 8 kuleczek i to daje się dziecku do picia działa natychmiast