Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kubuniowa

Styczen 2009 na nowo

Polecane posty

O jeju a gdzie wszystkir kobitki,juz po weekendzie wracac!:) Evika ja tez daje tylko kaszki i sloiczki no raz mleko na spiocha :) Tez bym jej dala cos swojej roboty,ale jakos nie bardzo wiem jak i z czego zrobic,poradzcie cos dziewczyny... A Iskierka to chyba sie obrazila bo juz dlugo jej nie bylo?:( Ide zrobic obiad ale cos Jula nie chce usnac,i tak nie wiem za co sie zabrac.......... A i dzis moja Brzydula ach juz nie moge sie doczekac :D Narka 🖐️

Martulka- hihi mi sie tez nie chce tych zupek pitrasic...ale coz zrobic:) Brzydule tez ogladalam-razem z majka. Pewnie zaraz sie odezwa nawiedzone pomaranczki, ze dziecko nie powinno tv ogladac hihi Majka zasnela, maz pojechal na mecz do wroclawia a ja sama w domu i korzystam. Dzis jako przykladna matka polka zamierzam obejrzec seriale. Na wspolnej a pozniej m jak milosc...

Ale glupia baba nie moge hi hi :) Nasza wierna matko polko,tylko szkoda ze nie masz odwagi pisac na czarno,co boimy sie :D Jak bede chciala to bede gotowac, ale stac mnie na kupowanie ,wiec gotowac MI SIE NIE CHCE!!! Evika ja tez ogladalam Brzydule z Julcia,a teraz na wspolnej,a potem m jak milosc i tak do wakacji :D Lece bo reklama sie konczy...... Do jutra papa

no fakt że durny babsztyl hehe ja tylko na chwilkę zmęczona jestem ale musiałam napisać MI SIĘ TEŻ NIE CHCE GOTOWAĆ ZUPEK DLA DZIECKA :d WYRODNA MATKA ZE MNIE HEHEHE dobranoc dziewczynki :) Kubuniowa a ty to jakoś przepadłaś bez wieści. Ja wiem , że tata ale czesc chociaż powiedz i tak wiem ze podczytujesz ;p

Gosiaantosia Jania Ty stara kaflaro ze się nie wsytdzisz do kompa siadac. Do obory doić krowy małpo zoologiczna. Mamie maluszka życze duuuuuużo siły i pompdlę sie za małego!Trzymaj się kochana damy rade! Jak nie wy to kto???Bedzie good! musiałam jeszcze to wkleić no jakoś mnie rozśmieszyło hehe :D szcególnie ta małpa zoologiczna :). Jutro napisze więcej :)

no ;prosze znów atak bezimiennych, pomarańczowych klonów. Zeszły z Iskierki wlazły na mnie. Ty pomarańczowa !!! o swój rozum martwić się nie muszę a nie znasz mnie w ogóle, więc się nie wypowiadaj na mój temat.Żalosne to jesteście wy, nawet nie macie odwagi na czarno pisać to jest dopiero żałosność pierwszej klasy. Głupie babsztyle nie mające zajęcia żadnego włażą i komentują, choć nikt was o to nie prosi. Kulturalnie do was też nie można. Guzik wam do tego czy nasze dzieci jedza parówki, ogladają tv itd. Zresztą dyskusja z pomarańczowymi jest bezsensowna. Wkurzać mnie to już bo te pomarańczowe za wszelką cene chcą rozwalic topik, iskierka już się wyniosła na inny i w ogole jej sie nie dziwię tam jakoś jej nie atakują. U mnie wczoraj było malowanie, jeszcze nam farby zabrakło i drugie pudełko musielismy kupić no ale ładny kolor wyszedł. Dziś dalszy ciąg sprzatania, jutro znów wyprawa po telewizor. Mała jest spokojna, normalnie anniołek i spi mi coraz lepiej od 7 -8 wieczorem do 5-6 rano. To narazie tyle, kubuniowa odezwij się:)

dziewczyny zmieniłam hasło na pocztę, podajcie swoje maile, bo na skrzynce ich nie ma to wam w miarę możliwości poźniej wyślę :D Miłego dzionka :)

cześć wam , postanowiłam się przez pewien czas nie odzywać póki sprawa parówek itp, nie przycichnie , widzę że teraz do saaa się przyczepili ( hahaha nie maja odwagi pisać na czarno tylko na pomarańczowo najeżdzają ) takie to trzeba tępić , tępić i jeszcze raz tępić . olać i mieć głęboko w d..... u nas ogólnie bardzo dobrze w weekend spodkałam się z bratem i ogólnie bardzo synpatycznie było . wczoraj podobno zachowywałam się jak nacpana ale to ze szczęścia mąż za niecały tydzień wraca :) dziewczyny odezwać sie

Hejka a jadzis na pozniej do pracy :) Jula sie tak drze tzn spiewa tak jakby:) normalnie nie wiem co jej...:D No tak znowu nalot szaranczy ha ha:D Damy rade,gnidy trzeba tepic. A pisz sobie dziewczyno pisz,przynajmniej mamy sie z czego posmiac,wydaje wam sie ze ten topik upadnie? Oj nie tak latwo z nami mamami :p dobra lece bo czasu nie mam papa

saaa, martulka iskierka-czesc dziewczyny. Siadlam na chwilke i zaraz lece do zlobka. Wlasnie dzis nakupilam sloiczkow-a co !!!! Pozniej cos napisze ,pozdrawiam!!!!

czesc dziewczyny to ja wasza wszystkowiedząca, wredna, zawistna alfa i omega Monisia :D. Wykosiłam trawnik, idę popleć trochę moje kwiaty. Mała zjadła ładnie dzisiaj zupkę babuni :) i śliwki od babci. Evika jak mała po żlobku?

my dzis mamy 2 rocznice slubu i ...tescie sie zapowiedzieli...Wlasnie koncze obiad. W zlobku ok. Troche plakala ale jak opiekunka ja wziela na rece to przestala i sie pozniej bawila tzn, gryzla jakas zabawke. Zjadla tez wszystko. Na razie....

evika to wszystkiego najlepszego nie wiem co tam się życzy n rocznice ślubu :) Saaa ty wredoto no jak ty się zachowujesz , wsydz się i żałuj za grzechy ( mam na mysli te zupki ze słoiczka ) za kare na pielgrzymkę do Czestochowy na kolanach musimy iść ty za słoiczki ja za parówki hahahhahaha . mam nadzieje ze takie zachowanie Moniczko się nie powtórzy bo ... cię matki polski zlinczują na pomarańczowo , tylko czekać aż któraś sie pojawi :) my juz po obiedzie mały bawi się piłką a mi się spac chce

Gość wasze dzieci
was kiedyś zlinczują a nie matki polki... nie macie dziś do nich cierpliwości i czas lepiej spędzacie przy kompach to i one kiedyś się wam za to odwdzięczą... chyba, że nie dożyją po dietach super mam i mam nadzieję, że tak nie będzie, bo rodzicó się nie wybiara a szkoda ;/

jejku, jejku co to bedzie? siedlam do kompa...juz sie boje jak to zawazy na przyszlosci mojej corki.... szykujemy sie do zlobka...

Evika kolejnych cudownych rocznic :), my za 7 dni też mamy 3 rocznicę ślubu :). skierka no chyba wezmę jakies samobiczowanie zrobię czy coś :) za te zupki ze słoiczka :), zaraz mnie zjadą jeszcze bardziej, bo ja nie gotuję specjalnie dla niej zup, tylko jje te co dla nas są hehe, a jak mi się w ogóle nie chce gotować( o zgrozo nie mam męża, jakiego mają matki polki co to musi miec codziennie obiad z 3 dań ) to daję słoiczki. Zaraz bedzie ze rozwalam ten mały żołądeczek itd :D. MY we dwie to te wyklęte tutaj :D. Zobacz jak ten czas szybko minął, juz niedługo twój mąż wróci, ciekawe jak Dominiś zareaguje :). W końcu będziecie razem :). Dobrze tu jakaś pomarańczowa napisała, ja tez cie podziwiam, nie wiem jak dałaś radę, dzielna kobietka z Ciebie :). Martulka ja nie dostałam maila, napisz maila na nasze konto to ja ci hasło wyślę. W ogóle wpadłam na pewien pomysł, ale to na maila napisze. Zapomniałam Wam napisać, przeszłam na mleko bebiko. Mała wcina tak jak każde inne, nic jej nie jest, więc niepotrzebnie wydawałam tyle kasy na te nany najpierw ha a poźniej active. Czekam na ząbki :)ma już dwie góreczki na dolnym dziąśle. Dziś spała całe 11 godzin, kochana dziewczynka :D. jeszcze napisze na temat wychowania i przyszłości. Możesz wychowywać najlepiej jak potrafisz, być tą osławioną matką polką, a i tak nie wiesz co wychowasz i jak sie te dziecko ci za to w przyszłości odpłaci. Mam tego doskonały przykład w najbliższej rodzinie, jak to matka zrezygnowała z pracy, żeby sie dzieckiem zajmować i w ogóle dziecko było zawsze naj. A teraz co? Odpłaca się pięknie, lump jakich mało. Dobra zmykam odezwę się wieczorkiem. Iskierko ty chyba miałaś gg do Kubuniowej, coś długo sie nie odzywa.

hejka :) saaa pociesze cię ja też nie gotuje specjalnie zupek dla Dominika a wczoraj to się barszczu z ziemniakami najadł :P tak mam gg do kubuniowej ale jej nie widać , pewnie zajęta jest wizytą taty .

Gość saaa no sama widzisz
że z twoją rodziną jest coś nie tak

a ja znow przy kompie. Musze przelewy porobic. Ja te 4 godzinki bez majki wykorzystuje na maxa na sprawy domowe i organizacyjne. A pozniej mam czas juz tylko dla niej. I to bez stresu ze czegos nie zdaze zrobic. Wlasnie robie drugie pranie, poprasowalam.Matka polka-chwalipieta:) Najbardziej powiem wam nie lubie tego porannego wstawania i ubierania jej w kilka warst odziezy, bo teraz coraz zimniejsze ranki. A jak wroce do pracy to dopiero bedzie gonitwa rano. saaa-czyli tez wrzesniowy slub...my wczoraj wspominalismy, nasze welele -tak fajnie bylo...

Czeesc kochane moje, jejku przepraszam ze sie nie odzywalm, to prawda, ze zajeta wizyta taty no i jeszcze jestem na praktykach w L.O ale nie ma mnie bo zepsul mi sie lp top, oddalismy do naprawy, ale maja cos tam sprowadzac (oczywiscie w moim wielkim miescie to tak wyglada :o ) no i jestem odcieta od Was :( Teraz pisze od znajomej z domku bo przyszlam pisac artykul do gazetki szkolnej :D Wszystko u nas ok, ostatnio tez truje moje dziecko sloiczkami wiec przylaczam sie do tych okropnych matek, ktore psuja zdrowie dzieciom, no ale coz, czasu brak a dziecko jesc musi. A no i ja tez mialam slub we wrzesniu, wlanie w niedziele mielismy rocznice :) No to teraz kilka slow o Kubie- jest rozkoszny, chociaz troche nam w weekend grymasil. Rozumie coraz wiecej, robi wszystkim to swoje slynne ''pa pa'', do tego doszlo ''brawo'' no i nauczyl sie dawac nam rozne rzeczy, np gdy trzyma smoczek w raczce i mowie daj to wyciaga raczke i mi go daje :D Chociaz zaraz znow zabiera :P no ale kochanie moje nauczylo sie dzielic hi hi. A no i ku mojej ogromnej radosci- zalapal ''nie wolno!'' jak ja sie ciesze gdy podchodzi np do firanki i chce ciagnac mowie ''Kuba nie wolno'' a on sie odwraca, widze, ze zlosci ale nie rusza, a nie musze za nim biec :) Smieszna mine robi gdy mu czegos zabraniam, odwraca sie, wykrzywia i zaczyna machac raczkami :D Wczesniej sie smial i dalej robil swoje, wiec u nas ogolnie wielkie postepy. No to wychwalilam malego pod niebiosa, pewnie za to mi da popalic jutro, zawsze tak jest jak go przechwale :) No i co tam jeszcze...chyba tyle, podczytalam wszystkie wypowiedzi, przepraszam, ale juz nie dam rady kazdej z osobna odpisywac, ale obiecuje, ze jak tylko odbiore kompa to nadrobie pisanie :) Caluje wszystkie mocno i do ''zobaczenia'' mam nadzieje niedlugo 😘 🖐️

kubuniowa-witaj! Moja mala spi i ja chyba tez sie poloze. Tv zajety , bo moj mezulo bedzie ogladal mecz, wiec z amorow tez hihi nici

Gość no wcalę nie dziwię się
twojemu mężowi że woli mecz od amorów z tobą :)

Gość pomaranczowy smak pomaranczy
Hihi śmiesznie tutaj:) pomaranczki jesteście cudne:) ale jakie wredne, widzę że nie lubicie ekipy styczniówek:) a przecież są takie urocze ahaha w szczególności Saa och, ach, ech przy okazji gdzie jesteś??? napisz coś prosze, tęsknie za Twoimi wrednymi wpisami buahaha a Iskiereczka nasza? zamilkła no szkoda, jakieś rewelacje poczytało by się z chęcia nie wiem może już podaje synowi kotleta schabowego?

Hej dziewczyny, ale mialam dzis zabiegany dzien.Po pracy do domu,a potem to Ikei na male zakupki i dopiero teraz mam chwile. Saa no wlasnie wyslala mi jakas dziewczyna meila ze musialam sie pomylic:) ale adres na 100% dobry wpisalam i nie wiem o co chodzi... przeslij mi jeszcze raz meila :) Ja Julci daje loda do posmakowania,o jeju ale ma radoche:D Piszczy o jeszcze i jeszcze.... Kubuniowa szkoda ze masz popsutego laptopa, strasznie smutno tu bez ciebie :( Oby szybko ci oddali... Evika moj M tez oglada mecz i sie denerwuje... ach Ci nasi pilkarze:) A na amory mu sie ostatnio bardzo zbiera...:) Ide dziewczyny spac ,bo padnieta jestem papa

czesc dziewczyny!!! Nie dosc ze z amorow nic nie wyszlo, to jeszcze sie musialam nasluchac jacy to nasi pilkarze sa beznadziejni... Skonczylam wczoraj ksiazke "weronika postanawia umrzec"-swietna. Majka w zlobku, a ja zaraz jade na zakupy a pozniej jakis obiad . Mam cukinie z dzialki i zrobilabym zapiekanke. Znalazalm nawe przepis...zobaczymy co mi wyjdzie...

Gość no dlaczego mnie
to nie dziwi że amorów nie było :)

CZeść dziewczyny :P a ja nie dawno wstałam . mały obudził się o 7 zjadł kaszkę i zasnął a ja położyłam się razem z nim i też spałam . obudził nas kurier bo przyniósł zabawki które zamówiłam Dominikowi ( klocki , myszkę jezdzącą i taki zegarek śpiewający ). musze z małym jechac do fotografa tylko nie wiem jak on mu te zdjęcie do paszportu zrobi on przeciez sekundy w miejscu nie usiedzi . zobaczymy co z tego wyjdzie . na dzisiejsze popołudnie zaplanowałam wypad na basen