Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eaudegloss

dobre nowiny beda kolejne narodziny

Polecane posty

nefretete jak to ??? to ostatnia @ mialas 15 maja?? czyzby jak ja?? tez mam termin na 22 luty hehe:) a robilas jakies badania?? czemu taks ie dzieje??

ja tego nierozumiem od kad sie liczy ta ciaza. Ja ostatni okres mialam 23 czerwca ale chyba wtedy nie splodzilismy. :/

aga to widzisz powoli przychodza objawy :P:P:P w czerwcu mialam wesele kuzynki i doslownie co 2 minutkilatalam do toalety , raz wymitowac a raz siku kazdy na mnie patrzyl jak na glupka :P:P co ja robie w tej toalecie??

aga ciaze sie liczy od pierwszego dnia ostatniej @ i tak pozniej 40 tygodni:)z tego wzgledu ze lekarze nie wiedza keidy maialas jajeczkowanie i wszystkim kobietom wlansie tak licza ciaze:)

A odnosnie testowania to dodam jeszcze,że wynik był od razu a nie tak jak piszą,że po jakimś tam czasie...no i co zrobiłam? wkręciłam się,że test jakiś do kitu:D i wieczorem jak mężulek przyjechał to pojechalismy do apteki,po leki na podtrzymanie, witaminki i test..no i ja nasikałam do pojemniczka a tatuś zakrapiał i siedział na podłodze wpatrzony w test:D:D

nefretete u mnie tez wynik byl odrazu... :) jakie bierzesz leki napodtrzymanie?? ja biore duphaston... wczesniej bralam luteine dopochwowo ale nie pomogla.

40 tygodni :) jak to pieknie brzmi :) dzieki za link juz zobacze :) ja chyba bede musiala jakas ksiazke kupic i sie doksztalcic :)

Robiłam badania, całą masę i z 10tys nas to kosztowało i co? nic...oboje jesteśmy zdrowi..i mieliśmy pecha..Ostatni @ miałam 21 maja i wg kalendarza termin na 28,ale z usg na 22

u mnie i z usg i z kalendzarza wychodzi na 22 luty... nefretete kurcze jak ty to przezylas?? ja mialam ciaze obumarla w 10 tygodniu wg usg w 8 tyg. po zabiegu malo w depreche nie popadla , zeby nie maz to niewiem jak to by bylo:(

:(:(:(:( najwaznijesze ze macie kogos kto was wspieral... 6 tydzien wow :) a czym sie rozni jak wam powiedz na USG inaczej ze np 8 tydzien a ja mysle ze 6 ?? USG jest dokladnijsze?

Karmelek ledo...sama sie sobie dziwię,bo po porodzie i pogrzebie leżałam i gapiłam się w sufit powtarzając,że nie mam już po co żyć...a wszyscy chodzili koło mnie i płakali razem ze mną...ehhh zmieńmy temat,bo znowu się rozkleiłam... Wlaśnie zaliczyłam kolejne spotkanie z panem kibelkowym:) i teraz mam zgagę:( Kochane co pijecie? ja już nie mam pomysłów, gazowane nie, niegazowane ani tyle, herbata, mięta odpada, soki też zwracam...więc? czytałam,że cola..i co? to nie dla mnie

nefretete cola w ciazy odpada:O mi na samym poczatku nic nie pomagalo, tak jak ty nie moglam patrzec na jakiekolwiek soki,wode gazowana czy niegazowana czysta blee...czytalam co pomaga na mdlosci, niby z rana nie wstajac z lozka zjesc krakersa lub cos lekkiego,banana... i po 15 min mozna wstac...a ja wstalam i do kibelka:/ nic mi nie smakowalo. pozniej zaczelam pic herbatke z imbirem i wode z wycisnieta cytryna. i lezalam jak zwloki:) teraz juz jest lepiej..nawet dzisiaj nie czuje prawie w ogole mdlosci:)

prywatnie sprawdzalam to kosztuje okolo 200 funtow czyli kolo 1000 zl niech sie w glowe popukaja, za ta kase to ja oblece do Polski zrobie USG i zobacze sie z rodzina, nie ze skapie ale to jest lekka przesada :)

aga kurcze jak drogo:O ja place 70 zl na wizyte i w tym juz jest usg... nie wiem jak w innych miastach jest ale u nas to tak 70-80 zl sie pplaci prywatnie. nefretete mi jeszcze pomagaja cukierki mietowe....

Wiem ze drogo az przesadnie. Ide na godzinke zjesc obiad. bede niedlugo :) Basia ale ci zazdroszzcze ze w domku sobie jestes :)

aga nie masz czego...mi sie strasznie nudzi...maz dopiero wraca po 17 ... w tym czasie do mnie tez nikt nie zawita bo wszyscy w pracy i siedze caly dzien sama jak palec:O jak ktos odwiedza to tez po godzinach pracy a wtedy juz jest adam:)

Ale wobrazam sobie jak to jest z ta nuda. ja ogolnie jestem bardzo niecierpliwa osoba :) 9 miesiacy to dla mnie wieki cale ....

Oj mnie nic nie pomaga na mdłości a o herbatce imbirowej to nie chcę nawet słyszeć:D już to przerabiałam...żułam gumy mietowe,ale słodzone są aspartamem no i koniec... Ja za wizytę płacę 100-150zł...i to za samo usg

ja tez juz jestem.poszlam sobie troche polezec bo od siedzenia boli mnie kregoslup... dziewczyny wy tez tak macie?? mnie od samego poczatku ciazy boli dol kregoslupa a jak dlugo siedze niewygodnie to boli mnie i wyzej... nefretete a skad jestes?? wlasnie ja slyszalam ze w duzych miastach tak wlasnie kosztuje wizyta. bardzo drogo. ja jak wczesniej pisalam place 70 zl i w tym mam usg i badania.