Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eaudegloss

dobre nowiny beda kolejne narodziny

Polecane posty

Tak:) narazie widziałam tylko jak to mój stwierdził "duszka Kacperka":D za tydzień w piatek mam następne usg:)już 4...i jeszcze można sobie seruszka pasłuchać:) bije tak jakby pociąg przejeżdzał:D

aga jak masz robione usg to widzisz swoje szczescie na ekranie:) dlatego jak pojdziesz w trzecim miesiacu to juz bedzie raczkami i nozkami ruszalo:)

Nie moge sie doczekac az sie chyba rozplacze :) wy juz 4 USG to ekstra ! podgladacie malucha ale to i dobrze.

http://parenting.pl/portal/teksty/ciaza-tydzien-po-tygodniu-tak-rodzi-sie-zycie na tej stronce można sobie podglądnąc jak wygląda Dzieciaczek teraz:) Ja też umieram przed każdym usg:( i jak tylko słyszę,że ciąża żywa to robie uffff i patrzę w monitor:) Mdłości nie przeszkadzaja mi w zasypianiu..leżę na plecach i głęboko oddycham i wtedy przechodzi:)

ja sie prawie rozplakalam jak na ostatniej wizycie mi pomachalo raczka:):) nefretete na ostatniej wizycie ile twoj maluch mial cm?? moj 3,15 cm . juz w wiekszy stanik trzeba sie zakupic:):) ogolnie piersi nie mam zbyt duzych ale teraz to momentalnie urosly:D

ja tez tak robie...pierwsze co slysze : serduszko bije....to dopiero pojawia sie u mnie usmiech na twarzy...nefretete a mialam juz jakies plamienia ?? ja mialam przez niedobor magnezu ale juz jest wszystko ok

Karmelek byłam w 8tc i miał 18mm:D:D moje pieguski tez urosły:D zawsze miałam maluteńkie, staniki w rozmiarze A a teraz trzeba stanik C kupić,bo B już za małe:D:D Plamień odpukać żadnych,ale to pewnie dlatego,że od początku biorę duphaston 2x dziennie i acard i jak narazie jest ok:)

hehe dokladnie:P:P chcialam ostatnio z adamem jechac na plaze tak sobie na kocyku polezec i odpaczac ale stroj chcialam zalozyc i co?? za maly... :P majtki normalnie ale ze staniki mi wyplywaly jak nigdy:O

u mnie w 9 tyg i 3 dni mial 3,15cm. nefretete ja tez biore dwa razy dziennie duphaston przez pierwsze dwa tyg. bralam 3x1 dziennie. acard nefretete przeciez jest chyba d serca tak??

tak,ale acard stosuje się również w ciążach zagrozonych bo zmniejsza pojawianie się skrzepów..też się zdziwiłam i zaczęłam w necie szukać czegoś na ten temat i już się uspokoilam..jak były takie upały to lekarka kazała mi brac 2x1,ale nie posłuchałam jej bo powiedziała,że moga wystapić plamienia..

ojej to w ciazy moga wystapic jakies skrzepy?? nefretete to pewnie ty tez masz od gina zakaz przytulanek?? wiesz ja zniose wszytsko aby tylko urodzic zdrowe dzieciatko:)

przytulanki, no wlasnie jak to jest z tym seksem mozna go uprawiac czy nie ? Ja nwet teraz to ochoty nie mam :( :( :(

Karmelek narazie do 3 miesiąca mam z głowy...teraz już ok,ale na poczatku to chcicę miałam jak nigdy:D:D a mój tylko dni odlicza do końca zakazu:D ale sądze,że może się przedłużyć,ale tak jak napisałaś ja też zniosę wszystko:)

jezeli ciaza przebiega prawidlowo to smialo mozna :) ja nawet jak mam ochote to moj maz mnie ocuca:P:P mowi ze dla zdrowia dzidzi musimy jeszcze troszke poczekac, ale w sumie teraz to nawet nie mam na to ochoty wole sie wtulic w meza i sobie isc slodko spac niz jeszcze poigraszkowac :):)

fajnie....:) ja tez chodze lulu zeby byc wypoczeta, ja do pracy codziennie wiec nie chce sie przemeczac :) w sumie w pracy wypoczywam no ale nigdy nie za wiele..

A ja się nie wtulam,bo mi za gorąco:D i krzycze,żeby się odsunął,bo się rozpłynę:D więc brzusio dostaje buziaka od tatusia i dobranoc:D Aguś nie obawiaj się, bo dziecko jest w pęcherzu płodowym,który go chroni:) poza tym wyczytałam gdzieś,że lubi to kołysanie w trakcie:P

nefretete wiesz co ja przez miesiac tak samo meza oduwalam od siebie ze wzgledu na to ze mialam mdlosci i bylo mi goraco:P:P ale ostatnio tak malo ze soba rozmawiamy... rano on wstaje do pracy,po pracy siada do komp i robi strony www. to chociaz w nocy jest mi goraco ale musze sie do niego poprzytulac:)

hi hi lubi kolysanie w trakcie mam tylko nadzieje ze mi sie od tego kolysania niedobrze nie zrobi :) A ty Nefretete pracujesz czy tez na zwolnieniu jestes??

Mój pracuje od 7 do 21,więc rozmawiamy jedynie przez tel i esy..no i godzinkę jeszcze jak wraca.. Uciekam Dziewczynki,bo straszna burza u mnie i mój już dzwonił,żebym wyłaczyła laptopa:D więc żegnam się z Wami na dzisiaj:* i do juterka 🌼

jestem od początku na zwolnieniu, bo dostałam w pracy wypowiedzenie a jeszcze nie wiedziałam,że w ciąży jestem...za bardzo pyskata jestem i szefowa nie mogła sobie po mnie pojeżdzić,bo zaraz ją gasiłam:) i po 1,5 roku dali mi wypowiedzenie, na to ja im zwolnienie..a oni mnie tak wykiwali,że jutro idę do sądu pracy, bo dali mi świadectwo pracy do ost dnia wypowiedzenia a nie tak jak na umowie było i wmawiali mi,że nie przedłużą mi umowy,bo jestem poniżej 3 miesiaca..napisałam do nich pismo z prośbą o sprostowanie,bo napisali,że umowa wygasła i dzisiaj minął im termin więc teraz sąd:) i będę ubiegać się o odszkodowanie,bo jestem w ciąży zagrożonej i nie mogę się stresować...mam nadzieje,że wygram..moja teściowa jest księgową i dzwoniła do ZUSu zapytać co robić i babka powiedziała,że do Sadu pracy i ,że mam sprawę wygraną:)

Pa pa Nefretete. Ja pracuje do 17.00 ale jestem godzine do tylu od was. Nie ucze :) pracuje w IT komputerach bardziej od strony systemu i baz danych. ja chyba bym nie byla w stanie nikogo nic nauczyc :) moje probuje nauczyc polskiego i idzie mi to kiepsko :)