Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eaudegloss

dobre nowiny beda kolejne narodziny

Polecane posty

aga ja od 8 do 17 mam komp ciagle wlaczony:) pozniej juz maz dysponuje laptopem bo robi strony internetowe, aga ja jestem z mazur a ty zanim sie nie przeprowadzilam do Anglii gdzie mieszkalas?? aga to jka pojdziesz na pierwsze usg to juz bedziesz widziala jak bobas sie wierci w twoim brzuszku:) super wrazenia:)

aga to tak jak moj maz. Mi juz troszke wypina brzuszek,maz jest bardzo szczesliwy , caluje brzuszek na dobranoc i dzien dobry:) aga ile masz latek jak mozna zapytac??

super :) czyli bedziemy w kontakcie :) ja pochodze z malopolski z Krynicy. Goralka ;) Wyobrazam sobie ze pierwsze USG to bedzie ekstra do mojego to dopiero dotrze wtedy ze rosnie mu synek lub coruchna :) macie jakies pomysly na imiona??

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3981881 aga jestesmy w tym samym wieku:) agus to jest link takiego topiku gdzie ja jestem...tyle ze tam sa dziewczyny ktore sie staraja o dzidzie i im sie nie udaje:( jak masz ochote to mozesz poczytac i do nas dolaczyc:) wiesz my zbytnio pomyslow na imiona nie mamy pewnie zaczniemy wybierac gdzie w 7 m-cu...ja napomknelam dla meza ze jak bedzie synek to moze Gabriel ale Adam powiedzial ze nie bo mu sie kojarzy z jego kolaga z klasy ktory przy tablicy baby z nosa jadl i gumy spod lawki:P:P:P:P:P:P:D

Basia dzieki za link na to drugie forum, naprwde zycze tym wszystkim dziewczyna pomyslnych staran ale nie dolacze sie gdzyz zapewne tam wiecej osob pisze i sie pogubie w tym wszystkim :)

skoro nie planowana to moze teraz ja zaakceptowac i sie cieszyc ? niewiem jaka jest twoja sytuacja :) napewno bedzie wszystko dobrze...

teraz jest już lepiej, ale myśl, że za niedługo będę mamą mnie przeraża, dobrze, że mamy z mężem oboje pracę i mamy gdzie mieszkać, bo inaczej było by krucho.

czyli nie jest tak tragicznie. :):) skad te obawy ? kazda kobieta obawia sie ciazy i wych dzieci ale to chyba naturalne...

aga nie tam jest forum ale razem ze mna sa nas trzy:) wczesniej bylo wiecej ale juz nie pisza na tym topiku. ktoś taki jak ja: nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo..nie wiem czy juz urodzilas czy nie, jezeli jeszcze to nie to zoabczysz urodzisz, zobaczysz swoja kruszynke i zdanie zmienisz....

Hej:):) ja dowiedzialam sie jakos miesiac temu. Zrobilam 3 testy...chociaz powinnam sie domyslec,bo jak jajeczko mi sie zagniezdzalo to bylo mi bardzo zle,mialam plamienie.Ale,madre dziewcze;pomyslalo sobie ze to po weekendowej imprezie sie zatrulo:):) To byla nasza 1 proba,i sie udalo:)) teraz jestem w 8tc.Mdlosci mnie ominely-odpukac. Pozdrawiam przyszle mamy

ktos taki jak ja: ciesz sie ciaza... jak ciaza jest nie planowana to zawsze pierwsza reakcja jest taka ze moze sie zaluje ale los tobie wynagrodzi zoabczysz....

ptysia witaj:) i gratuluje .... ptysia to ty taka madra jak ja jestes:P:P jak mnie dopadly mdlosci i wymioty to juz wiedzialam ze ejstem w ciazy ale co tam tlumaczlam sobie ze czyms sie zatrulam:P

Dziewczyny,ale szalejecie:D:D:D U mnie już wszyscy wiedzą:D rodzice akurat byli wtedy na wczasach,więc dostali mmsa z testem:D Mój mąż tak samo,bo był w pracy..chciałam poczekać i kupić mu takie małe buciki i polożyć zawiniątko na łóżku i udawać,że śpię...no ale poprzednio miałam taki plan no i 2 razy poroniłam..

Moje najwieksze obawy to zdrowie dziecka i poronienie. niewiem czy bym to przezyla ale napewno bym sie nie poddala i walczyla bym jak niektorzy :) wychowanie dziecka samo przyjdzie :) co do buzikow tez mialam ten pomysl ale nie moglam wytrzymac i zadzwonilam do swojego partnera.

nie nie nie Aga jest tutaj tylko ucieka siku co chwile chyba macica rosnie i cisnie na pecherz :)

jestes aga :) aga a czemu ty myslisz o poronieniu:/ masz takie glupie mysli w ogole sobie wybic z glowy!! ja tez chcialam tak meza zaskoczyc, super sprawa...ale ja przy nim robilam test wiec sobie juz darowalam nie spodzianki:)

Jestem jestem:) to nasze 4 podejscie i mam nadzieję,że w końcu się uda...Pierwsze dziecko zmarło w 30tc...później 2 poronienia...i po roku zaczęliśmy kolejną próbę..ale ciągle mam złe przeczucia:( no,ale póki rzygusiam to jest ok, bo lekarka stwierdziła,że to dobry objaw:) termin mam na 22 luty,więc jeszcze kawał czasu

nie mysle o poronieniu ale rozumiem i wyobrazam sobie jak to bardzo boli, .... koniec o poronieniach dziewczyny my tu mamy szczesliwe przyszle mamy i wszystkie bobasy beda zdrowe :) :) :) :) Ale mnie pecherz cisnie :/