Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia0405

Kobietki,przyszłe i obecne mamusie

Polecane posty

Hejka :):):) Ja wpadłam tak na sekundkę :) urwałam się z roboty i zaraz pędzę do fryzjera - idę na baleyage :-) :-) :-) Miłego popołudnia, jak dam radę to zajrzę wieczorkiem :):)

Annolia____no ja dopiero z dworu zeszłam Klaudia pluskała sie w basenie. Chmurko___ja nie jem pieczywa zadnego,ziemniaki jem ale od godz.17-ej juz nie jem nic.

Hej! Pracowicie Chmurko...padam z nóg!cały dzien byłam poza domem a wstałam o 5-ej rano. A Ty co porabiałaś?

Dodaję fotki na pocztę :D Jedno e zdjęć przedstawia jak parkują niektórzy kierowcy. Mógł się pajac nadziać na mój hak :D U mnie dziś baaardzo intensywny dzień. Byłam u fotografa zrobić nowe zdjęcie do paszportu(muszę wymienić mój stary). Nie miałam siły w tym upale jeszcze po urzędach latać,jutro załatwię resztę.

A co tu taka cisza??? Beata, co z Tobą?? A reszta gdzie??? Ja dziś rano pojechałam do mamy, byłyśmy razem na zakupach i dopiero co wróciłam. Wczoraj wieczorem poszłam do sąsiadki na kawkę i zgrzeszyłam.... zjadłam ciastko z galaretką i truskawkami.... :( Przed chwilą oglądaliśmy sobie z M zdjęcia z przed 4 lat z podróży poślubnej i normalnie szlag mnie trafia.... Kiedy ja znów będę tak wyglądać... ????? Mała - ty to już całkiem laska jesteś! Świetnie wyglądasz! Jaką ty tą herbatę pijesz? Jak przestanę karmić, to też sobie kupię. Dziewczyny zmieniam Milence mleko na NAN. Dostała dopiero 2 porcje, a już zrobiła mi 2 kupki. Nie wiem czy to od zmiany mleka. Coś za szybko chyba, nie?

Annolia czemu dziwne? Bardzo dobrze,że zrobiła już kupkę. Wiem,że NAN jest mniej dostępne,bo np u nas w osiedlowym sklepie tylko Bebiko mają,ale jak jadę na większe zakupy to kupuję w Kauflandzie kilka szt. W Biedronce i Lidlu jest droższe ponad złotówkę. Ostatnio będąc w Auchan miałam w planach zrobić zapas kaszek Bobovita,ale była promocja 2xkaszki HIPP i puszka w prezencie. Wiecie jak podchodzę do takich rzeczy to 2 sprawdzam,czy to aby na pewno gratis(gdzie często okazuje się,że te kilka zł dopłacasz),ale faktycznie gratis i mało tego taniej. Bo dwie kaszki plus puszka są po 13 zł,a osobno sama kaszka ponad 8 zł. Ale różnica w smaku jest ogromna. Bobovita ma lepsze kaszki,te z HIPPa są mniej słodkie i bardziej papkowate. Sukces dzisiaj,Dorianek zjadł kilka łyżeczek obiadku,szpinak z ziemniakami :D A Wy nic na zdjęcie z parkingu????? Ja jak to zobaczyłam,to normalnie faceta podziwiałam,chociaż przyznam Wam,że byłam pewna,że to kobieta zaparkowała. Annolia,ja laska? Ja ważę nadal 73 kg,muszę co najmniej 4 kg zjechać. Te lniane białe spodnie są pierwszymi spodniami,w które weszłam. A piję czerwoną z BioActive. Zawsze ok 3 litrów dziennie !!!!!! Na początku nie mogłam się przyzwyczaić do tak częstego picia tylu płynów,ale teraz bez herbaty żyć nie mogę.

Mała___ale wcale tej wagi po Tobie nie widac jestes szczupła,w sam raz ładnie wygladzasz. No niezły talent z tego kierowcy... Annolia____spokojnie jak przestaniesz karmic to waga pójdzie w dół na pewno. Ja własnie daje mleczko niuni i usypia. i usneła...

Witam, witam :):):) Mała - to fajne mielibyście wakacje, jakby ten wyjazd do Norwegii doszedł do skutku....Oderwanie od rzeczywistości, inne otoczenie. Mam nadzieję, że będziecie mogli sobie pozwolić na taki szał....No i jakby co to fotki będziemy oglądały....?? :-P A tak a propo's Twojego odchudzania to czego Ty chcesz kobieto, figurka jak się patrzy - a Ta marudzi !!!! Ojojojojojojojoj Beatko - opowiadaj jak w pracy po taaakiej przerwie, pewnie tęsknisz za dzieciaczkami, a jak M się spisuje.....:) Annolia - a próby usypiania Milenki w łóżeczku odniosły zamierzony skutek, nie buntuje sie dziewczyna.... Chciejka - Cię to tu u nas już dawno nie było, oj baaardzo dawno. Jak samopoczucie Twoje i maleństwa...Odezwij się :) A u mnie lato, lato, lekki stosunek do wszystkiego. Zwłaszcza do pracy - od jutra pani kierownik na urlopie więc.....będzie luzik. Byłam wczoraj u fryzjera i sobie trzeliłam baleyage :-) :-) Wiecie jak mnie ostatnio zapultało PKP - ja nie wiem gdzie Ci ludzie mają rozum :(:( Puszczają pociąg z Białegostoku do Katowic i jadą trzy wagony, w tym jeden pierwszej klasy. Normalnie porażka. Ludzie płacą za bilet a na dobrą sprawę nie można wsiąść do pociągu :(:(:(:(

Klaudia - ja słyszałam, że jak się karmi to sie chudnie... :D A w sumie to schudnę jak się będę ruszać więcej! Mała - taki kierowca to jeszcze nic! Mi kiedyś baba zatrzymała sie na skrzyżowaniu, wysiadła, zamknęła auto i poszła!!!! co Ty na to??? W Twoim przypadku to tylko bym wrzuciła wsteczny i dodała gazu :D Dorotko - Milenka bez problemu przyjęła eksmisję z łóżka do łózeczka :)

Annolia - no chyba żartujesz sobie.....co za debilka!!!!! Sorry....Kto jej dał prawko? Mnie się kiedyś trafił też jakis udany....Skręcałam w lewo na światłach....widzę facet z naprzeciwka jakimś dostawczym autkiem też ma wrzucony kierunek w lewo - mówię sobie to się ładnie ominiemy i lux a on z kierunkiem w lewo wyjeżdża mi prosto i jeszcze puka się w głowę i drze mordę przez szybę.Normalnie myślałam, że go ukatrupię....

Kobitki... Beatka przesyła dla Was / Nas pozdrowienia :-) :-) mówi, że odkąd pracuje nie ma czasu usiąść do kompa :(:( Ja znikam, jutro znowu przed 4 pobudka i do roboty :(:( Papa

Chmurko - a co tak namiętnie czytasz.....ja poszukuję jakiś fajnych, wciągających książek...tak do pociągu. Począwszy od jakiegoś romansu, poprzez powieść psychologiczną a na kryminale kończąc :):)

Nie wiem, co Cię zainteresuje. Czytałam sagę Zmierzch (romans dla nastolatek), polecam Panią Bovary (realizm psychologiczny), kryminałów nie czytam, ale raz zahaczyłam o Elektryczne perły Lewandowskiego, dobre było. Lubię horrory Mastertona i Kinga. Poza tym czytam inne gatunki, ale o kryminałach nie pogadamy. Może lubisz fantastykę? Polecam duet Diaczenków, albo Pilipiuka. Świetne opowiadania napisał S. Mrożek albo Czechow, można się ubawić.

Dorotko ja polecam Cobena jeżeli chodzi o dobre kryminały. Mała - 3 litry herbaty dziennie???? O matko! To chyba jeden kubek kończysz i zaczynasz następny :D A propos sytuacji drogowych, mojemu bratu wyjechała baba na rowerze prosto przed maskę. On dał ostro po hamulcach i skręcił w pobocze żeby uniknąć potracenia jej. Wysiadł z auta i krzyczy na babę, że się nie chce przez nią do więzienia dostać, a ona spokojnym głosem do niego: "niech się pan nie gniewa, ja pana nie widziałam, bo ja nie patrzyłam". :D:D:D

Hej babeczki ja jeszcze żeyje :-D Oj dziewczyny powiem Wam ze ciężko jest strasznie chodziłam teraz do pracy na 15 i rano pranie sprzatanie gotowanie i spacerek z maluchem a jeszcze mamy wesele w tą sobote mojej siostry więc i zamieszania kupe. Od wczoraj jestem matka karmiacą piersią hi hi hi :-D niby tylko na papierze ale zawsze coś ;-) wczoraj wziełam zaswiadczenie od lekarki że karmie piersia i teraz godzine mniej pracyje i bede soebe szła na 16-23 a jak na rano to na 6.45-13-45 :-D fajnie co??????????????????? W pracy w poniedziałek i wtorek było dziwnie bo moje stanowisko było zajęte przez jakąś babe i siedziałam koło godziny i czekałam gdzie mnie majster da a we wtorek jak tak siedziałam to mnie szlag trafiał i wyprułam do kierownika zeby mi dał jakieś miejsce pracy bo jak narazie siedze bo majster niewie co ze mną zrobiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-D :-D :-D zastanowił sie dał mi super fuche i powiedział ze teraz to jest moje stanowisko troche roboty mam ale siedze sobie bez stresu pracuje OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! M daje sobie rade z maluszkiem bez problemu chodzi na spacery kompie i karmi :-D Jade zaraz do biedronki bo sa wyprzedaze zobacze co bedzie bo koleżanka jest kierowniczka i mówiła ze warto ale rano być.

A wiecie,że miałam takie myśli,żeby cofnąć??? Gdyby moje auto miało manula to nie musiałabym cofać,bo zawsze przy każdym ruszeniu auto troszkę się cofnie. Gdyby facet stał chociaż te 10 cm nic by nie groziło,ale on stał dosłownie 1 cm,więc stuknięcie byłoby nieuniknione. Annolia te 3 litry to 2 dzbanki,zaparzam herbatę 2 razy i nie parzę dłużej niż 5 minut. Na początku było mi niedobrze od nadmiaru płynów w moim żołądku,ale to kwestia przyzwyczajenia. Nie można tego pić na pusty żołądek,bo to sensu nie ma. Ta herbata to spalacz tłuszczu,więc musi mieć co spalić. Pije się ją pół godziny po zjedzeniu posiłku. No Beata daj nam cynk co mają na wyprzedaży w Biedronce. Wy w ogóle dziewczyny jak wiecie o jakiś wartościowych promocjach to dajcie znać na forum !!!!!!!!!!

Beata fajnie Ci się trafiło! A M nie protestuje, że cały dom teraz na jego głowie? On też pracuje na zmiany? Pewnie się mało widujecie. Mała jutro z rana muszę jechać na zakupki. Jak wyhaczę jakąś promocyjkę, to dam znać :D Klaudia co porabiasz? Spacerku, a jak tam pożycie z teściową się układa??? Ja dziś umyłam wszystkie okna w domu :) W tym upale myślałam, że się rozpłynę... W dodatku mogłam to robić tylko w czasie jak Milesia spała, a ona coś z tym spaniem to na bakier była, więc uwijałam się jak mogłam. zamówiłam siatki do okien i jutro powinny być. W końcu będzie można otworzyć okno w nocy i nie zostać pożartym przez komary!

Co porabiam?a usypiam Lenke.Właczyłam jej kołysanki moze zasnie?a tak cały dzien siedziałam na dworze. Współczuje mycia okien nie dosc ze goraco to jeszcze presja ze mała zaraz wstanie.

Gość Młoda mamka heh
Hej :) Własnie sie dowiedzialam ze jestem w ciazy moge dolaczyc?? Moze się czegos dowiem :)

Młoda mamka heh___zaczernij się i wskakuj do nas! Zapraszamy :) Napisz coś o sobie. Klaudia ten link mi się nie otwiera. Jakiegoś programiku nie mam w kompie:(

Młoda mamka heh - witaj :):):) Pewnie, że możesz.....hmmm tylko ode mnie się niestety niczego nie dowiesz - bo ja od x lat jako staraczka :(:(:( i tak już chyba pozostanie :(:( Klaudia - mnie sie udało, hm tylko nie wiem czy to na Ciebie oddałam ten głosik :(:( a ile się musiałam naszukać....ojojojojojojojojojoj Annolia - no fakt Coben ma ciekawe książeczki - W GŁĘBI LASU dosłownie połknęłam :):) Chmurko - ja do sagi Meyerowej się przymierzam, ale jakoś ciągnie się to....A za fantastyką niestety nie przepadam :(:(

Gość Młoda mamka heh
No więc tak .. Mam 18 lat .. Od miesiąca okresu nie dostałam.. aż w końcu test sobie zrobiłam i wyszły 2 grube kreski .. Może jutro pojde doo gina i się wszystkiego dowiem.. To nie była planowana ciąża, ale wpadka.. A chłopak się cieszy :)

Młoda mamka heh - podziwiam Twoja cierpliwość!:D Cały miesiąc! No ale chyba już podejrzewałaś co się święci? :) Młoda jesteś, to fakt, ale przynajmniej jak dojdziesz do moich lat, to dzieciak już Ci obiad ugotuje i dom posprząta... ;)

Dorotka a czytałaś "Niewinny"? Jego każdą książkę pochłania się w jeden dzień :D

Gość Młoda mamka heh
Annolia - Wiesz.. Ja nie wiedziaałam.. Bo ogólnie to mam miesiączke nieregularną.. I myślałam że pod koniec miesiąca dostane a tu lipa.. Poza tym myślałam że to może ze stresu egzaminy nauka jazdy ale jednak nie heh.. Boję się że sobie nie poradze i wgl.. Ale jakoś to bd heh. Słyszałam o instynkcie macierzynskim hehe..