Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia0405

Kobietki,przyszłe i obecne mamusie

Polecane posty

Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Byłam na USG!!!! Jestem po owulacji!!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D Po pęcherzyku ani śladu, jest za to ciałko żółte. Normalnie odetchnęłam, aż mi łzy poleciały. Chyba bardziej by mnie rozczarowała w dniu dzisiejszym wiadomość o tym, że to torbiel i nici z owulki niż negatywny wynik testu...Za jakieś 3tygodnie mam zrobić test :-O a od dzisiaj luteina.... 🖐️

DOROTKA Jaka super wiadomosc takze trzymam kciuki i czekamy na relacje!!!! Super mam nadzieje ze Ci sie udalo!!!!!! Powodzenia

Dorotko____też się cieszę w końcu jakiś krok do przodu :) Idę umyć włoski bo jutro jadę do fryzjerki na pasemka.

Klaudia - noooooooooooo normalnie fruwam :-D Co tam u Ciebie i dziewczynek? Czemu myjesz włosy przed farbowaniem, ja kiedyś dostałam opieprz od swojej za to.... a reszta gdzie, co????

Dorotko no to teraz tylko czekamy az nam napiszesz,ze sa 2 kreski!!!! A ja w pracy..jeszcze jutro i 3 dni wolnego.. Wmawiam sobie dzis,ze lubie moja prace..mam juz tak dosc..a lato sie dopiero zaczelo...

Lola, Ania - no ja też czekam i mam nadzieję :-D :-D No ale Ania Ty pierwsza idziesz na widelec.....:-P oj to nie dobrze, ale to taki urok pracy w hotelu....dasz radę :-D U mnie znowu zaczynają się chocki - klocki, ale zaczyna mi to być teraz lotto Kuźwa, tak sobie pluje w brodę czemu ja się wcześniej nie dałam namówić koleżance na wizytę u tej ginki :-O ach

Myję bo mam po lakierze do włosów...wiem że lepiej rozjaśniać lekko przetłuszczone ale na lakier wolę nie ryzykować ;) Anka____cóż zło konieczne musisz swoje odsiedzieć ale czas szybko leci i zaraz będziesz w domku.Do której masz zmianę? Beata____co u Ciebie? Nikulam____zaczęłam czytać historię Laury i z jednej strony nie potrafię sobie tego wyobrazić co to dziecko i jego mama przeżyło a z drugiej ta historia jednak daje nadzieję że nie ma beznadziejnych przypadków....nawet gdy wydaje się że to już koniec nagle zaczyna się powoli układać a męża Emilii nie rozumiem to człowiek bez skrupułów.

Pytasz co u dziewczynek Dorotko?Broją jak tylko mogą i wchodzą mi na głowę...a ja im na to pozwalam ech....nie mam siły czasami ale one mnie rozbrajają.Jestem praktycznie z nimi sama bo M nie ma całymi dniami wpada tylko i wypada z domu zapracowany człowiek ;)

A kto ma im pozwalać na rozrabianie, jak nie mama....Teraz Klauduśka w domu, nie ma przedszkola to się nudzi....Pewnie musisz mieć wesoło :-D :-O Ja też mam teraz wesoło, mój M ogląda ZORRO na Polsacie i haha się jak nie wiem co, mówi, że go już brzuch boli....ale się haha dalej... Ja się zabierałam za czytanie tego bloga, ale to nie na moje nerwy.... Lola - co z tym Twoim lekarzem, umówiłaś się już na wizytę? Jak poszukiwania pracy? Parapetówa to już była, bo nie pamiętam? Nikulam - jak Laurka? Chmurko - to teraz ja się mogę wprosić do Ciebie nad morze? Dziewczyny już były....Co tam u maluszka? Wiecie co, obawiam się, ze zostanę bez kompa :(:( coś mi szwankuje....co ja biedna pocznę...

Hejka DORCIA Ja jutro ide do tego mojego gina bo mam wizyte na zamrazanie tej nadrzerki i teraz niewiem czy dobrze robie ale kurde jakos mi glupio odejsc od niego bo jednak to ordynator w tym szpitalu co bym kiedys rodzila juz sama niewiem jutro z nim pogadam i pokaze wyniki i zobaczymy co powie. Dzis zawiozlam 2 cv za praca i 1 wyslalam online a jutro do 4 sklepow mam zamiar zawiezc ale zobacze w jakim stanie bede bo o 3 w nocy jedziemy po brata do Katowic na lotnisko bo z UK przylatuje. Takze zmykam spac dobranoc.Papa:D

Zapomnialam dopisac ze Parapetowka byla w ta sobote dostalismy super garki od tesciow i od szwagierki ze szwagrem deske do prasowania bo tez nie mialam takze super!!! Fajna duza porzadna takze juz dzis bylo pierwsze prasowanko. Kurde jak ja bym chciala zeby mnie ktos zaczol leczyc zastanawiam sie nad ta wizyta jutro czy jest sens do niego isc czy kurde do kogos innego jejku czemu sie nie moge zdecydowac.Doradzcie!!!!:(

Dorotko --- reperuj tego kompa, bo czekamy na wieści po testowaniu! Trzymam kciukasy jak nigdy! Obyś zobaczyła w końcu dwie krechy!!!!! Ania --- ciesz się że masz pracę a upierdliwych gości olewaj. Ja siedzę w domu i mam dość. Wolałabym do pracy... Lola --- czekam na fotki z Waszego gniazdka :) Wszystko juz gotowe? Jutro znów na "wakacje" przyjedzie bratanica. Znów będę chwilowo miała 2 dzieci ;) Czytam historię Laury i podziwiam tę kobietę.... Skąd ona ma tyle siły żeby przez to wszystko przejść i nie zwariować... i jeszcze ma siłę do pisana... Naprawdę podziwiam ją, bo to co ją spotkało to najgorszy koszmar jaki można sobie wyobrazić. Czytam i ryczę jak bóbr...

Lola --- a czemu nie chcesz do niego? A... jak jedziesz do Pyrzowic to wpadnij do mnie... ;)

Annolia Bardzo chetnie bym wpadla do Ciebie ale bede troszke wczas bo o 4 rano moge Cie obudzic??? hehe A co do gina to kurde chyba jednak musze zmienic cos obawiam sie ze jak nie byl w stanie mnie do teraz wyleczyc to niewiem czy mu sie teraz uda.Przepisal mi Duphaston i kazal isc do endo a ja porobilam badania i wychodzi ze tarczycy neimam takze niewiem w czym tkwi problem a jak mam czekac na wizyte u endo z meisiac czasu i on ma mi za 200 stowy powiedziec ze wsio oki to pieprze to szkoda mi kasy.Znalazlam na stronie Ranking lekarzy Barbare Gorecka w Oswiecimiu tutaj gdzie mieszkam i zadzwonie do niej jutro i zobaczymy czy moge sie zglosic do niej bo wizyte i tak mam dopiero na 19:40 na zamrazanie tej nadrzerki a i tak troche sie boje zeby on to robil kurde jakos przestalam mu ufac:( Bo zauwazylam ze nic nie robi ani droznosci jajowodow ani nie zleci badania nasienia M jakis po... ten lekarz:(

Klaudia u nas ok jak narazie Arturkowi sraczka przeszla ale chce mu zrobic badania tylko niewie jakie ale lekarce powiem to mi zleci cos bo za czesto te biegunki. Dorotko super ze cialko zolte jest jak ja bylam z Arturkiem to tez bylo a pozniej byl Mini zarodek ktory teraz mi piorka wybiera. Mam nadzieje ze sie uda sybko z 2kreskami i skonczy Ci sie ta pustka. Ania to czekam na testowanie :-D TWU twu zebym ja nie musiala jeszcze kiedys testowac bo mi sie bzykac chce a M lazi za mna i niewiem co zrobie bo tu mam focha na niego a tu bzz sie chce hmm co radzicie??? Chyba kochanka znajde sobie

Klaudia u nas ok jak narazie Arturkowi sraczka przeszla ale chce mu zrobic badania tylko niewie jakie ale lekarce powiem to mi zleci cos bo za czesto te biegunki. Dorotko super ze cialko zolte jest jak ja bylam z Arturkiem to tez bylo a pozniej byl Mini zarodek ktory teraz mi piorka wybiera. Mam nadzieje ze sie uda sybko z 2kreskami i skonczy Ci sie ta pustka. Ania to czekam na testowanie :-D TWU twu zebym ja nie musiala jeszcze kiedys testowac bo mi sie bzykac chce a M lazi za mna i niewiem co zrobie bo tu mam focha na niego a tu bzz sie chce hmm co radzicie??? Chyba kochanka znajde sobie

Dziewuszki których wzruszyła historia Laurki, jak możecie sobie pozwolić to zlećcie w banku zlecenie stałe , nawet na 5 zł. miesięcznie.Na samym FB obserwuje jej historie ponad 3tys. osób gdyby każdy przelał co miesiac nawet te 5 zł. to juz było 15 tys. miesięcznie!Kurcze, tak mi szkoda tej Laurki i jej Mamy,że pisze teraz do kogo się da by zapoznał się z jej historią i pomógł jesli może.Za 2 dni :Laurka skończy roczek a miała nie żyć, jak to cudownie,że nie kazde diagnozy się sprawdzają. Dorotko----trzymam mocno kciuki za ciałko żółte:)

Lola --- jeżeli nie masz zaufania do tego lekarza to ja na Twoim miejscu spróbowałabym pójść do innego...

Annolia Hej hej wysylam:) A co do gina to kurde nie czyje sie przy nim bezpiecznie i niewiem czy go nie zmienie jakos niemam zaufania do niego pomimo ze jest tym nieszczesnym ordynatorem.

Dorotko, świetnie, gratuluję owulacji, jest nadzieja. Kiedy możesz zrobić test? I odwiedź nas, oczywiście:) Annolia, jak długo będziesz mieć dwoje dzieci? Beata, wczoraj nie mogłam rozmawiać, bo jechałam na studia. Arturek miał biegunkę? Dlaczego mąż porzucił Emilię? Nie wytrzymał odpowiedzialności?

Annolia Hej hej wysylam:) A co do gina to kurde nie czyje sie przy nim bezpiecznie i niewiem czy go nie zmienie jakos niemam zaufania do niego pomimo ze jest tym nieszczesnym ordynatorem.

Dzwonilam do tej ginekolog co chcialam isc do niej zamiast do tego ordynatora to wiecie na kiedy termin prywatnie?????? Zatkalo mnie!!! 14.10.2011 PRYWATNIE to chyba o czyms to swiadczy ze takie kolejki szok!!! No coz pojde dzis do niego niech zrobi mi z ta nadrzerka i pogadam z nim albo mi rrobi jakies usg jajowodow czy wrogosc sluzu i wypisuje skierowanie na badanie M nasienia albo juz do niego przetsane chodzic. Annolia -cos mi sie pieprzy poczta wieczorkiem wysle.

Dorotko, świetnie, gratuluję owulacji, jest nadzieja. Kiedy możesz zrobić test? I odwiedź nas, oczywiście:) Annolia, jak długo będziesz mieć dwoje dzieci? Beata, wczoraj nie mogłam rozmawiać, bo jechałam na studia. Arturek miał biegunkę? Dlaczego mąż porzucił Emilię? Nie wytrzymał odpowiedzialności?

Hejka dziewczyny:) Wrocilam wlasnie od gina niedawno i mam dobra wiadomosc!!! Nie zrobil mi ani cytologi ani nie zamrazal nadrzerki bo sprawdzil badania ktore zrobilam i mowi ze sa dobre zrobil badanie ginekologiczne i kazal mi polozyc sie na lozku to sie polozylam zrobil usg i wiecie co??? Mam w leweym jajniku pecherzyk dominujacy tak powiedzial i mowi zeby sie starac bo jestem przed owulacja takze hmm zobaczymy.I kazal mi nadal brac od 14-25dc duphaston i jak do 10dni po ostatniej tabl nie przyjdzie okres to mam sie do niego zglosic a jak przyjdzie to w nastepnym msc znow tak samo i dopiero po 3cyklach do niego przyjsc jakby wczesniej ciazy nie bylo,mowie Wam bylam tak zaskoczona ze mnie zamurowalo bo wydawalo mi sie ze od 3msc nie mialam owulki bo ani sluzu taki jak ma byc rozciagliwy ani boli zadnych takze bylam w szoku az on tez zaskoczony i mowi zeby nie zapeszac i wiadomo nie cieszyc sie na zapac. Ale powiem Wam ze po dzisiejszej wizycie polubialam go hehe:D To tyle zobaczymy jak teraz sie to wszytsko pouklada:D Ale jest cien nadzieji ze moze sie cos udac bo przed owulacja jestem i pecherzyl lewy 31x21 prawy 28x21 a endometrium 6.Cokolwiek to znaczy hehe:D Buzka milego wieczorku:D Papa

Lola --- za Ciebie też trzymam kciukasy! Weż M w obroty ;) Ważne że jest jajo :D Chmurko --- dwójkę dzieci będę miała tak długo, jak długo będzie u nas chciała być bratanica :) Oceniając to po wielkości waliżki, to tak do.... 1 września ;) :D Klaudia --- jak włoski? Beatko --- może Arturek ma jakieś uczulenie na coś co je...

Annolia Bierzemy sie do roboty w tym cyklu ostro,dokladnie wazne ze jest jajo dominujace,moze cos sie uda.Buzka.pa

Hej :) Lola - moje gratulacje!!! Widzisz jak nasz organizm potrafi czasem zaskakiwać :):) Super, ale będzie się działo :):) A który masz dc? Ja też bym z chęcią obejrzała Twoje lokum.....:-O Annolia - no to tylko się cieszyć, że dziecko polubiło ciotkę :-P wprawiaj się kochana, wprawiaj... Chmurko - pani dr powiedziała, że za ok 3tygodnie mogę testować, o ile wcześniej @ nie przyjdzie (a pewnie przyjdzie...)