martta 0 Napisano Sierpień 6, 2009 Biorę tabletki anty po raz pierwsz(YASMIN).kOCHAMY SIę Z MOIM MężEM BEZ INNEGO ZABEZPIECZENIA i on kończy we mnie. Wiem,że zdażają się wpadki nawet w czasie zażywania tabletek anty. Jak rozpoznać objawy ciąży?Czy są inne? Czy jak się jest w ciąży to podczas 7 dniowej przerwy nie występuje okres?Porszę o odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tan Napisano Sierpień 7, 2009 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maleńki Żółty Kwiatek 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Tak wtedy nie występuje plamienie, ale to wcale nie musi oznaczać ciąży. Zrób test i juz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyneczka19888 0 Napisano Lipiec 8, 2010 czy moglbyscie takze jakos ocenic moją sytuację? Pewnie powiecie, że powinnam kupić test ale jeszcze troche czekam. Więc biorę tabletki microgynom od prawie roku w tym miesiącu jakoś konkretnie porąbałam branie, nie wiem cos mi odbilo, najpierw wzielam dzien wczesniej (niechcący) pozniej drugiej tabletki zapomnialam wziasc i coś około piątej/szóstej też zapomnialam a nie przyjełam następnej bo (wiem, jestem łupia) stwierdzilam ze i tak sie nie mam z kim bzykać wiec co sie przejmowac heh :P a tu jednak no chłopaka znalazłam i kochalismy sie jakos w drugim tygodniu brania tabletek (dni płodne) do samego końca, bez innych zabezpieczeń.. Tabletki normalnie biorąc powinnam skończyć 5 dni temu a skonczylam 3, a okres zwykle dostaję 2 dni po ostatniej tabletce. W tym momencie jestem trochę zaniepokojona, nie bolą mnie piersi ale nie za dobrze się czuję, w sumie mam problemy z jelitami od paru dni, ale jak palę 9 lat tak mdli mnie przy fajkach (rzadko mi sie to zdarzało kiedykolwiek indziej) i jestem troszkę senna, nic mi się nie chce. Myślicie, że jest duże prawdopodobieństwo i jak najszybciej to rozpoznać skoro dopiero 2gi tydzień mija..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach