Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eloziomal2

Anal- Proszę o pomoc.

Polecane posty

Gość eloziomal2

Witam, wczoraj dziewczyna mnie poprosiła żebyśmy spróbowali sex analny. Sama tego chciała. Więc jutro się spotkamy i mamy spróbować. Jest problem, bo nigdy tego nie robiłem. Nie wiem jakie nawilżenie trzeba stosować itp. Powiedzcie czy wystarczy tylko prezerwatywa? Jeżeli nie mam żadnych środków nawilżających to co mogę użyć?

Gość eloziomal2
Ale to ja ją mam jebać w tyłeczek.

Gość kaska.
no to tak jak mowie... musicie sie oboje odprężyć, wyluzować. wysmaruj penisa obficie oliwką, która załagodzi tarcie i do dzieła.;D

Gość AnalFan
Najpierw to musisz ją nieźle wypieścić... mile widziane lizanie kakaowego oczka :D + jakieś dobre prezerwatywy + jakiś żel np. durexa :) i wchodzi jak w masło :]

Gość eloziomal2
Weź spadaj podszywaczu jeden. Ale jaka oliwka to ma być??

Gość eloziomal2
A nie można np. mydłem w płynie do poślizgu?

Gość mydło się pieni
może być krem nivea, albo jakiś balsam byleby nic na alkoholu bo sam tez to poczujesz.

Eloziomal ja jestem przeciwniczka analu ale odpowiem Ci tak ze woda z mydłąem kiedys robilo sie lewatywe( teraz sa juz gotowe w aptekach ale tez na bazie mydła) wiec jak posmarujesz penisa mydlem to dziewczyna długo nie wytrzyma bo zrobisz jej wstep do lewatywy i ... obciach murowany:-P

Gość eloziomal2
?

Juz sie pukam:-P Jako niedoswiadczona w tej kwestii napisałam to co przeczytałam kiedys tu własnie na kafe:-)

Gość eloziomal2
To może być ten olej kujawski czy nie bo już sam nie wiem...

Gość eloziomal2
chyba wsadze sobie palec w dupę i sprawdzę co najlepsze

Gość eloziomal2
Spadac podszywacze, ja mam problem a wy tu se jaja robicie z porzadnej dziwki

Gość pipcia taka do anala
wiecie, nie macie pojęcia. Zadne oliwki, zadne kremy czy nawilzacze. Sex analny podraznia odbyt, niektorych to boli. Moj problem sie skonczyl jak sobie paluszkiem w odbyt sporo nakladlam masci Sapoven, lub podobna, lub na hemoroidy jakas masc. One dzialają przeciwobrzekowo, przeciwzapalnie, przeciwbolowo. Hamuja procesy zapalne, i wysiekowe. Ja sobie naniose paluszkiem do odbytu, facet dodatkowo na prezerwatywe, na penisa, rozprowadza, i powiem wam, masc jest dosc tlusta, mocno tlusta i to powoduje przyjemniejsza penetracje, bardziej rozluzniam moja pupcie, bo mam komfort ze nie boli. Pamietajcie, ma nalozyc i kobieta sobie i facet sobie, nie zalowac. Wtedy jest super.... Wyprobujcie skutkow nie ma a masc ma wiadomo nawet takie wlasciwosci lecznicze.... potem nie mam odczynow zapalnych w pupie...

ooooo....... rydzyk sie znalazl.. a sraj se dupą, ale to moja dupa i ja moja dupa dysponuje

dzis w promocji rozdysponuje moja dupe kazdemu chetnemu na kafe,jacys smialkowie?

Gość kaska.
krem nic nie daje:) przynajmniej wg mojego uznania. żel durexa do anala bd najlepszy, albo zwykła oliwka dla dziecka... ;P no i prezerwatywy oczywiście :D

Gość eloziomal2
Ej ale nie mam teraz żelu durexa ani oliwy dla dzieci. co mogę użyć? może byś normalna oliwa z oliwek?

Gość malalalala
to idz do sklepu i kup

Gość eloziomal2
no ale też daje poślizg. błagam pomóżcie co mogę użyć gdy nie mam żelu intymnego ani oliwy dla dzieci. tylko kondomy .

Gość eloziomal2
Ej a ta oliwa z oliwek może zaszkodzić?

Gość hjfggdthf
mozsz kupić żel analny w sex-shopie albo żel intymny nawilżający w rossmannie

Gość eloziomal2
ja pierniczę, napisałem przecież co mogę użyć oprócz żeli intymnych i oliwy dla dzieci !! czytać nie umiecie?!?! i czy oliwa z oliwek może zaszkodzić?

Gość tak moze zaszkodzic

Gość olej z dyni jest lepszy

Gość eloziomal2
ludzie,powiedzcie do cholery czy ta oliwa z oliwek moze byc?? wlasnie przyszedl wujek Stefan i atakuje moj zwieracz!!

Gość ktos kto nie powie kto
a ja nic nie stosuje, nie czuje takiej potrzeby (na poczatku czasem boli) czy moge w ten sposob podraznic sie od srodka?? nie stosuje bo te wszystie mazidła w odbyt wydają mi sie obleśne, ze potem beda wyplywac i to wydaje mi sie obrzydliwe, ( no ale nie chce miec obrzęku czy czegos tam)