Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nicca

Body- Jet

Polecane posty

Go艣膰 Twoja Historia
Opisz nam swoj膮 przygod臋 z medycyn膮 estetyczn膮. Zabiegi od mezoterapii przez botox, korekcj臋 ust ko艅cz膮c na peelingach mechanicznych lub laseroterapii. http://www.feelbeauty.eu/contest/index/id/3 Przedstaw swoj膮 historie jakie by艂y Twoje do艣wiadczenia i jakie rezultaty osi膮gne艂a艣. Najciekawsz膮 histori臋 opublikujemy a autorce tekstu przyznamy nagrod臋 w postaci wybranego zabiegu z medycyny estetycznej w wybranym gabinecie w Polsce. Zapraszamy i czekamy na Twoj膮 histori臋. http://www.feelbeauty.eu/contest/index/id/3

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 chawa
Czytam o Body Jet i o tej p.Kasi z Sul臋cina.Czy to jest lekarz?! Chyba nie bo raczej nie funkcjonowa艂aby na"rynku" jako p.Kasia.Raczej jako dr Kasia, je艣li ju偶. R贸bcie sobie co tam chcecie ze swoim t艂uszczem i u kogo chcecie oczywi艣cie te偶.To ,偶e p.Kasia jeszcze nie mia艂a k艂opot贸w to nie znaczy ,偶e mo偶na mie膰 do niej zaufanie.Taki zabieg,kt贸ry ingeruje w nasze cia艂o ,przy kt贸rym podaje si臋 znieczulenie itd, to nie maseczka u kosmetyczki.Mo偶e wyst膮pi膰 np.wstrz膮s anafilaktyczny i potrzebna b臋dzie pomoc,a wtedy 偶adna p.Kasia nie pomo偶e!Zwyczajnie mo偶na wykitowa膰.Nie wspomn臋 ju偶 o zaka偶eniu gronkowcem i innych syfach.Pozdrawiam wszystkich fan贸w p.Kasi i 偶ycz臋....zdrowia i pieni臋dzy na bezpieczny zabieg....

Udost臋pnij ten post

Do konkurencji wy偶ej, Nie by艂a Pani u doktor Kasi , nie mo偶e si臋 Pani wypowiada膰 na temat czysto艣ci gabinetu, bo jest na wysokim poziomie , tak jak w gabinetach w Poznaniu, jak ju偶 m贸wi艂am osoba przemi艂a i pozwala sobie m贸wi膰 Dr Kasia, nie jest typowym bufonem lekarskim, ale konkurencja tego nie mo偶e zrozumie膰, co艣 musi wypisywa膰, aby podjudzi膰 sumienie kobiet , by nie korzysta艂y z us艂ug Pani doktor, ale to nic nie pomaga, bo kolejki s膮 d艂ugie do Pani doktor zapisy na nast臋pne tygodnie, to co艣 o tym 艣wiadczy, znajdzcie sobie inne zainteresowania , Pozdrawiam wszystkie Panie , kt贸re korzystaj膮 z us艂ug Pani Doktor

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艁aaaa艂lll!!!!
Ty 'niebiesko oka' A sk膮d ty wiesz,偶e kolejka jest z wyprzedrzeniem do tygodnia? prowadzisz jej rejestr? wychwalanie takie jak w przys艂owiu ludowym; "Mamo chwal膮 nas! Kto? My Ciebie A Ty Nas!..."

Udost臋pnij ten post

Przypadek sprawi艂, ze umawiam sie do Pani doktor, prawie logiczne, Ale niestety trzeba to wyt艂umaczy膰 pewnym osobom , Ka偶dy wybiera , wed艂ug swojego sumienia , tak偶e nie potrzebne obrazy innych os贸b, to uwa偶am , ze jest nie potrzebne, Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bdjk
Hej Za tydzie艅 b臋de mia艂a robione body jet brzucha i bok贸w.Polecicie mi dziewczynki jakie艣 dobre studio masa偶u na Kabatach. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

djk, ju偶 pewnie nie mo偶esz doczeka膰 si臋 zabiegu. Liposukcja Body Jet to najlepsza alternatywa dla dotychczasowych sposob贸w walki z nadmiarem kilogram贸w - jest niezwykle precyzyjna i o wiele mniej inwazyjna ni偶 tradycyjne metody chirurgiczne. Wybieraj膮c gabinet zwr贸膰 uwag臋, czy jest on certyfikowany. Wykaz specjalistycznych lekarzy medycyny estetycznej znajdziesz na: http://certyfikowani.org/lekarze/szukaj.html Po pami臋taj r贸wnie偶, 偶e w trakcie okresu po zabiegu konieczne jest noszenie specjalistycznego ubrania uciskowego, kt贸re nie utrudnia wykonywania lekkich, codziennych czynno艣ci. Zwykle stosuje si臋 j膮 przez trzy tygodnie - dok艂adny czas zale偶y od decyzji lekarza.

Udost臋pnij ten post

djk, ju偶 pewnie nie mo偶esz doczeka膰 si臋 zabiegu. Liposukcja Body Jet to najlepsza alternatywa dla dotychczasowych sposob贸w walki z nadmiarem kilogram贸w - jest niezwykle precyzyjna i o wiele mniej inwazyjna ni偶 tradycyjne metody chirurgiczne. Wybieraj膮c gabinet zwr贸膰 uwag臋, czy jest on certyfikowany. Wykaz specjalistycznych lekarzy medycyny estetycznej znajdziesz na: http://certyfikowani.org/lekarze/szukaj.html Po pami臋taj r贸wnie偶, 偶e w trakcie okresu po zabiegu konieczne jest noszenie specjalistycznego ubrania uciskowego, kt贸re nie utrudnia wykonywania lekkich, codziennych czynno艣ci. Zwykle stosuje si臋 j膮 przez trzy tygodnie - dok艂adny czas zale偶y od decyzji lekarza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 diva2424
witam.wsyzstkich.takye yamieryam poddac sie smartlipo lub bodz jet,racyej to pierwsze.Jestem z Lubuskiego i tez duzo czytalam o tej dr.Kasi,ma tak jak kazdy lekarz dobre i zle opinie.to chyba normalne ze to co Tobie sie podoba mnie nie musi itd.skoro w tv.zadne z nas nie zobaczylo ze ktos w sulecinie zmarl na stole operacyjnym to swiadczy o tym ze tragedi tam nie ma!!!!!!!!Mam pytanie do tych,ktorzy robili zabieg i tak jak ja nie rodzili dzieci,ja mam maly brzuszek ktory jest poprostu moja tragedia,zmora i kompleksem!!!!!!!!!ogolnie jestem szczupla bo 50kg. waze!!!Mam obawy bo w przyszlosci chce miec dziecko i co wtedy__????!!!boje sie ze bede wygladala jak potwor,ktoremu tkanka sie wszedzie poodkladala tylko nie w odessanym miejscu:(((Poradzcie cos...ale sama nie wiem czy wyjscie mam cwiczyc niemam czasu!!!

Udost臋pnij ten post

Witam , robi艂am u Dr Turczy艅skiej, jesli Pani jest zainteresowana, to odpowiem na pytania dotycz膮ce jak to wyglada i jak jest po zabiegu, jestem ju偶 11 miesi臋cy po, Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eieszzzzka
S艂uchajcie a kt贸ry z zabieg贸w jest skuteczniejszy w przypadku braku jedrno艣ci sk贸ry,cellulitu i rozst臋p贸w-ten wspomniany przez Was zabieg,czy zabieg mezoterapii?

Udost臋pnij ten post

@eieszzzzka, o liposukcji Body Jet ju偶 na pewno wiesz. Powinna艣 zapyta膰 lekarza medycyny estetycznej, kt贸ry zabieg by艂by dla Ciebie najlepszy. 艢wietne efekty daj膮 r贸wnie偶 : elektrostymulacja mi臋艣ni, endomasa偶 i ultrad藕wi臋ki. W pierwszym zabiegu wykorzystywane s膮 elektrody - pasy owijane wok贸艂 brzucha, bioder i ud. Po pierwszym zabiegu mo偶na uzyska膰 utrat臋 nawet do 20 cm w sumie w obwodach talii, n贸g i brzucha. Emdomasa偶 to jedno z najbardziej efektywnych urz膮dze艅 modeluj膮cych sylwetk臋, redukuj膮cych cellulit oraz poprawiaj膮cych budow臋 i kszta艂t piersi. Terapia ultrad藕wi臋kowa za艣 pozwala na wykonanie delikatnego masa偶u w g艂臋bi tkanek. Pobudza on kr膮偶enie i przep艂yw limfy oraz lokaln膮 przemian臋 materii. Usprawnia wymian臋 kom贸rkow膮, dzi臋ki czemu organizm lepiej przyswaja zwi膮zki od偶ywcze i pozbywa si臋 szkodliwych produkt贸w przemiany materii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 diva2424
witam.Dzieki za odp.jesli mozesz przeslij mi na moj adres diva2424@wp.pl,ile zaplacilas,jak to sie wogole goji,i jak to wyglada,czy to wogole boli. Ja mia艂am ta elektosymulacje uwazam,ze to strata kasy tylko zadnych efektow nie widzialam mimo,iz jestem szczupla i wcale niemam duzego brzucha,tak samo jak lipoliza iniekcyjna,robilam takze ten zabieg,bol masakryczny a efekty hmm moga byc,choc co z tego ze spala tkanke jak zostala mi sk贸ra:///

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lucluc
Dziewczyny, ja tez robilam zabieg tak body jet jak i smart lipo na rozne partie ciala (brzuch, boki, talia, kolana). Szczerze polecam obydwa. W tym miesiacu bede wyciagac tluszcz z ramion. Oczywiscie jest to zabieg inwazyjny ale efekty sa rewelacyjne i zadna elektrostymulacja, dieta, sport itp. nie dadza takich efektow. Wiec jesli macie jakis obszar problemowy - nie ma sie co zastanawiac i wyssac ten wstretny tluszcz na zewnatrz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marbic
Witam:) 艢ledz臋 w膮tek od pocz膮tku i raczej da艂am si臋 nam贸wi膰:) Wiem, 偶e by艂y negatywne opinie ale b膮d藕my szczere nigdy nie ma tak 偶eby 100% by艂o idealnie. I to w ka偶dej bran偶y. Zawsze b臋dzie kto艣 niezadowolony. I nie nale偶y doszukiwa膰 si臋 w tym winy lekarza, bo nikt specjalnie nie chce nikomu zrobi膰 krzywdy. Czasami jest tak, 偶e nawet jak si臋 najbardziej starasz to co艣 si臋 po prostu spieprzy:) Wiem co m贸wi臋. Trzeba mie膰 nadziej臋, 偶e wszytko p贸jdzie dobrze, 偶e lekarz odpowiednie oceni ilo艣膰 jak膮 mo偶e odessa膰, 偶e tkanki w艂asne zareaguj膮 prawid艂owo. Nie ma si臋 co nakr臋ca膰. Skoro metoda zosta艂a wprowadzona na rynek to musia艂a by膰 wnikliwie przetestowana i jest dla ludzi. To tytu艂em wst臋pu:) Ja by艂am ju偶 na konsultacji i planuj臋 zrobi膰 uda, moj膮 zmor臋, wewn., zewn, kolanka:) Zastanawiam si臋 nad piersiami ale troch臋 si臋 boj臋, 偶e w przysz艂o艣ci mog膮 si臋 zrobi膰 torbiele, kt贸re b臋d膮 imitowa膰 zmiany nowotworowe. One same w sobie nie s膮 gro藕ne ale mog膮 cz艂owieka nie藕le nastraszy膰. I nie wiem czy jest sens fundowa膰 sobie tak膮 mo偶liwo艣膰. P贸ki co my艣l臋 i kompletuj臋 badania:) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

@marbic, masz ca艂kowit膮 racj臋 - oczywi艣cie negatywne opinie si臋 zdarzaj膮, poniewa偶 nie zawsze chc膮c wykona膰 zabieg zwraca si臋 uwag臋 na to czy lekarz wykonuj膮cy zabieg posiada certyfikat, tylko wybiera si臋 gabinet bez sprawdzenia. Kompletuj badania:) 呕yczymy powodzenia przy planowanych zabiegach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gabry艣ka73
A ja jestem ciekawa, czy np. po2 latach t艂uszczyk mo偶e si臋 wch艂on膮膰???????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marbic
Mam jeszcze gor膮c膮 pro艣b臋 je艣li kt贸ra艣 z Was mog艂aby przys艂a膰 mi zdj臋cia przed i po by艂abym bardzo wdzi臋czna. Bo nigdzie nie znalaz艂am np. jak wygl膮daj膮 siniaki, blizny obrz臋ki po bj. A chcia艂abym zobaczy膰 z czym b臋d臋 si臋 musia艂a zmierzy膰:) marbic@o2.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zebra1111
dziewczyny omijajcie Maestri臋 w Krakowie szerokim 艂ukiem zniszczyli mi cia艂o i nic nie moge im zrobi膰 , czytajcie co podpisujecie bo niestety potem jest za p贸偶no....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ju z po
witam Chcia艂am kilka s艂贸w napisac osobom kt贸re zdecyduj膮 si臋 na BJ.Ja robi艂am go 2 tyg temu w klinice dr Bromy w Warszawie.Jestem zadowolona.Robi艂am brzuch i boki .O rodzaju znieczulenia zdecydowa艂 anastazjolog po rozmowie ze mn膮 przed zabiegiem -wybra艂am znieczulenie ca艂kowite ze wzgl臋du na d艂ugo艣c zabiegu i jego rozleg艂osc.Po zabiegu zosta艂am w klinice na noc .Super opieka .Doktor nie zaszywa dziurek ....ca艂y czs opaktunki by艂y zmieniane i ca艂y czas mialam uzupe艂niane p艂yny fizjologiczne.Rano zosta艂am zaproszona na pierwszy z "masa偶y"-By艂 to laser i ultra dziwi臋ki pan masa偶ysta zdj膮艂 banda偶e i stare opatrunki ...wmasowa艂 bardzo delikatnie 偶el na obrz臋ki i za艂o偶yl ubranko W cenie zabiegu s膮 trzy spotkania z masa偶yst膮.Po trzech dniach by艂am u niego znowu.Wiele was pisa艂o 偶e nie da si臋 dotkn膮c do cia艂a ...mi te偶 si臋 tak wydawa艂o ....ale specjalista kt贸ry wykonuje masa偶e po bj i wie jak to si臋 robi czyni CUDA.Ka偶dy kolejny zabieg dawal coraz to lepsze rezultaty( wykupi艂am dodatkowe zabiegi)....op贸chlizna schodzi艂 ,brak zgrubie艅 i nier贸wno艣ci....Ubranko musz臋 jeszcze nosi....ale polecam dr Brom臋 ,a szczeg贸lnie jego fizykoterap臋艂t臋 p. Staszka -kt贸ry ma ogromn膮 cierpliwo艣c do kobiet....;-) po zabiegach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ju z po
Do marbic Obrz臋k jest spory i utrzymuje si臋 ok 7dni ..kulminacja (w moim przypadku to 4 dzie艅) Krwiaki i siniaki w przypadku bj brzucha i bok贸w s膮 w dolnej cz臋sci czyli na wysoko艣ci bioder cz臋sciowo w poachwinach.Ja jestem 14 dzie艅 po bj i jeszcze widac za偶贸艂cenia po siniakach.Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marbic
Dzi臋ki za odpowied藕:) Dosta艂am ponadto zdj臋cia jednej z Pa艅 i z tego co widz臋 to nie ma tragedii. A efekty rewelacyjne. Co prawda widzia艂am brzuch a ja b臋d臋 robi膰 nogi, wi臋c jakby kt贸ra艣 z Was mia艂a zdj臋cia z tych okolic to by艂abym wdzi臋czna:) I powiem Wam szczerze, 偶e im bli偶ej do zabiegu tym bardziej si臋 stresuj臋:( Ale widz臋, 偶e warto:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciesze sie ze juz po
Wreszcie sie zdecydowalam i mam nadzieje, ze bedzie dobrze. Jestem 5 dni po zabiegu BJ. Talia i brzuch spuchniete i sine, uda w lepszej formie. Po nogach patrzac bedzie OK:) Robi艂am w Warszawie w La Perla i bardzo polecam. Napisze za kilka jakie zmiany:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gabry艣ka73
Mam pytanie, czy kt贸ra艣 s艂ysza艂a 偶e 2-3 latach t艂uszczyk mo偶e si臋 wch艂on膮膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dla was kochane...
Dowiedzia艂am si臋 o tym na innym forum , wiele z Was planuj臋 lipoliz臋 iniekcyjn膮 i inne cuda. Te偶 chcia艂am i艣膰 ,ale zrezygnowa艂am .Robi艂am jedynie rok temu podbr贸dek, bez rezultatu. Lipoliza iniekcyjna i inne bezoperacyjne metody usuwania t艂uszczu SZKODZ膭 ! Wszystkie wiemy, 偶e lekarz wstrzykuje preparat i ten t艂uszczyk ma wch艂on膮膰 organizm samodzielnie. Tak si臋 niestety cz臋sto nie dzieje ! T艂uszcz kr膮偶y po ciele, obci膮偶a w膮trobe oraz nerki , zatyka 偶y艂y ..co to oznacza ? Pewnie si臋 domy艣lacie, mo偶liwo艣膰 zawalu w przysz艂o艣ci. Ostatnio we Francji zakazano bezoperacyjnego powi臋kszania biustu ze wzgl臋du na raka piersi. Teraz do tej listy do艂膮czaj膮 : - lipoliza iniekcyjna , fosfatydylocholina i inne produkty do usuwania t艂uszczu - laserowa w tym SmartLipo i inne lasery - ultrad藕wi臋ki - fale radiowe Podaj臋 藕r贸d艂o w j臋zyku angielskim , s膮 tam przyk艂ady powik艂an m.in zator贸w t艂uszczowych , je艣li kto艣 zna j臋zyk francuski to mo偶e poszuka膰 informacji w Google.fr http://fitnessredifined.com/e-magazine/cellul ite-why-lipodissolution-will-be-banned/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kama100
Witam serdecznie, Czy kt贸ra艣 z Was robi艂a mo偶e body jet w skinclinic w Warszawie. Je艣li tak to prosz臋 o wypowied偶 na temat tej kliniki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beata juz po
Witam Jestem 3 tygodnie po zabiegu Vaser Lipo na brzuch , dla mnie rewelacja Zastanawialam sie nad dwoma metodami Body Jet i Vaser Lipo ale wybralam Vaser Lipo. Lekarz odessal mi 1300 ml Warto by艂o Polecam

Udost臋pnij ten post