Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nicca

Body- Jet

Polecane posty

Go艣膰 kalippo
Beata juz po napisz mi czy dlugo bylas opuchnieta jak obrz臋ki itp. bola艂 cie zabieg? Ja jestem juz po konsultacji i narazie zastanawiam sie nad zabiegiem. Lekarz tez mi doradza艂 vesera bo po nim podobno sa najlepsze efekty i szybko wraca sie do formy. Zazdroszcze Ci, ze jests juz po zabiegu.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sneks32
dawno mnie nie by艂o. Wszystko przez ten nadmiar pracy i obowiazkow ledwo sie ogarniam. Jak widac jestm juz prawie dwa miesiace po zabiegu. Tak jak Wam pisa艂am tez waha艂am sie miedzy body jet a vaserem. Nie wiem jaki efekt bym mia艂a po body jet ale po vaserze jestem bardzo zadowolona. Szybko zesz艂y mi siniaki takze sladu nie ma:) dla czekajacych na szybkie efekty i szybki powrot do formy - polecam;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jagodowa wisnia
piszcie dziewczynki piszcie jak po tym calym vaserze bo jestem mocno zainteresowana. kurde ale ja wam zazdroszcze odwagi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sneks32
jak masz potrzebe, zeby zrobic zabieg nie ma nad czym sie zastanawiac. Sam zabieg nie boli. Ja mia艂am robiony przy asyscie Pani anestezjolog. Znieczulenie miejscowe ale do zylnie dostalm "glupiego jasia" mialam kontakt z lekarzem ale troszke sobie drzemalam. Czas mi szybko zlecia艂 i oglnie atmosfera by艂a bardzo mi艂a. Po zabiegu slodka kawa, posiedzia艂m jeszcze z godzinke i moglam wracac do domu. Wazne jest to, ze nie mozna wracac samemu samochodem bo jest sie pod wplywem lek贸w. Pozniej nic mnie nie bolalo dopiero chyba 3 doba by艂a bolesna. Generalnie do przezycia. Ubranko uciskowe nosi艂am 4 tygodnie. Jak tylko masz takie mozliwosci to na serio warto ja jestem mega zadowolona z efektu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 S臋ka
呕eby to zrobi膰 nie trzeba mie膰 odwagi a by膰 zdesperowan膮. Zastanawia艂am si臋 kilka miesi臋cy robi膰 nie robi膰. Lata 膰wicze艅 na si艂owni nie da艂y nic na moje nogi. G贸ra rozmiar 36 d贸艂 rozmiar 44. Makabreska. Maj膮c 21 lat , co dalej . Czy doj臋 do rozmiaru 50 na dole? Jak ty艂am ty艂y nogi, jak chud艂am ty艂a tylko g贸ra. Prze艣ladowa艂 mnie m贸j d贸艂 i do艂owa艂. Nie raz s艂ysza艂am teksty o, niskopodwozi贸wa idzie. Bah, koniec. Wyb贸r metoda. Przeczyta艂am wszystko co by艂o na temat Vasera, Slim Lipo, Body Jeta. Na gor膮co konsultacja w jednym, drugim, trzecim miejscu. Wyb贸r lekarza. Zrobione. Obrz臋ki na nogach przez 3 tygodnie. Siniaki by艂y ma艂e i szybko zesz艂y. Po 3 miesi膮cach rozmiar g贸ra bez zmian 36 a d贸艂 38. Jestem normaln膮 dziewczyn膮, koniec z niskopodwozi贸w膮. Po偶egna艂am si臋 z ni膮. Nie ba艂am si臋 jak niekt贸re tu pisz膮. Zrobi艂am i jestem ju偶 po, wybra艂am Body Jet, poniewa偶 chcia艂am wykorzysta膰 t艂uszcz z moich udek i czyta艂am du偶o dobrego na jego temat. Gdybym mia艂a wybiera膰 jeszcze raz, ZROBI艁ABYM bez zastanowienia. Jak jest z Wami co艣 nie tak, nie zastanawiajcie si臋, bo 膰wiczenia i dieta nie pomog膮. Jestem tego przyk艂adem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BlairWillows
Wed艂ug mnie ka偶dy z tych zabieg贸w jest pozyteczny. Vasera robi艂am na kolana, Smart Lipo na brzuch a Body Jet na plecy. Osobi艣cie jestem najbardziej zadowolona z brzucha, z 90 na 82 cm, po miesi膮cu od Smart Lipo mog艂am ubra膰 obci艣lejsz膮 bluzeczk臋. Niestety jak zobaczy艂am si臋 na zdj臋ciu z ty艂u musia艂am zrobi膰 plecy. Po miesi膮cu od Body Jet za艂o偶y艂am obci艣lejsz膮 bluzeczk臋 i z przodu i z ty艂u mi si臋 podoba艂o. Kolana to z powodu na艂ogu, wciagn臋艂am si臋 w te zabiegi. Kolana najd艂uzej dochodzi艂y do siebie. Ze dwa miesi膮ce mia艂am problemy z chodzeniem, bola艂y mnie, ci膮gn臋艂y. Po wcze艣niejszych zabiegach tak nie by艂o. Wszystkie zabiegi by艂y dla mnie po偶yteczne. Ale najbardziej brzuch, kt贸ry ma艂y nie by艂. Wydaje mi si臋, 偶e laser Smart Lipo swietnie dzia艂a na sk贸r臋, staje si臋 bardzo mi臋sista, j臋drna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do didi6
witam,twoje opowiadanie mnie zalamalo. tak jak ty robilam u pernak-a body i mam MASAKRE !!! gory i doliny,nic nie mozna z tym zrobic, jetsem po 60 endermologi,kwasie i lipolozie ,nic, chodze od lekarza do lekarza wszystcy rozkladaja reca, 3miasto bylam u wszystkich !! teraz chce konsulacje u bromy w warszawie ,moze on cos poradzi, u pernaka robilam brzuch,bryczesy,uda, zaplacilam 15,tys reszty nawet nie licze,juz myslalam zeby sprawe w sadzie zrobic, a na plaze juz nie chodze jak i z dziecmi na basen,jest mi wstyd ,chetnie bym sie z toba spodkala i wymienila doswiadczenie albo moze zjednoczymy sily? ja zaluje na maksa, gdybym mogla cofnac czas ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 porenata
Moja kole偶anka mia艂a podobny problem, wiem, 偶e wyr贸wnali jej to laserem spalaj膮cym t艂uszcz. Porozsy艂aj zdjecia do lekarzy, kt贸rzy maj膮 laser i kto艣 Ci doradzi co mo偶na z tym zrobi膰. Jeszce teraz te偶 robi膮 takie nier贸wno艣ci zastrzykami. Moja kole偶anka tak zrobi艂a i ma 艂adny brzuszek teraz a by艂a za艂amana. Zr贸b jak Magda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 porenata
Z zatorami to jest tak, 偶e przepisuj膮 po zabiegu zastrzyki, kt贸re trzeba robi膰 w brzuch po to aby nie by艂o zator贸w. To sie nazywa profilaktyka przeciw zatorom. Ja robi臋 kolanka w przysz艂ym tygodniu i my艣le o przeszczepie w policzki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Missi44
Do S臋ki ja mam pdobny problem jak Ty, czy mog艂aby艣 jakie艣 fotki, chcia艂abym zobaczy膰 jaka to jest rzeczywista r贸偶nica, czy zmiana jest taka du偶a, 偶e warto to zrobi膰. Wiadomo, ze nic nie ma bez b贸lu, robi艂am implanty piersi dwa lata temu, bola艂o przez p贸艂 roku, tak jest, wiedzia艂am na co sie decyduj臋, ale piersi mam du偶e C z ma艂go B. Zosta艂y jeszcze uda, s膮 okropne, jak przytyj臋 to tylko one tyja, a jak chudn臋 to chudnie mi g臋ba i ramiona. Mo偶esz sobie wyobrazi膰 jak to wygl膮da.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kama100
Hey wszystkim. Jestem po zabiegu 2 dni,mia艂am robiony w sobot臋.Co do zabiegu to mia艂am strasznego stracha,i nastawi艂am si臋 na straszny b贸l.Mo偶ecie mi wierzy膰 lub nie,ja nic nie czu艂am.Sam zabieg trwa艂 godzin臋,i po wszystkim 艣mialam lsi臋,偶e by艂o to przyjemniejsze niz wizyta u dentysty. Lekarz odessa艂 mi z brzucha 400 ml.Po zabiegu jak puszcza znieczulenie,te偶 mia艂o bole膰,ale sie b贸lu nie doczeka艂am.Troszeczk臋 w nocy co艣 tam poczu艂am,ale tego nie mo偶na nazwa膰 b贸lem. Jak na razie nie mam siniak贸w,ani opuchlizny,troszk臋 niewygodne jest tylko ubranko,ale i do tego mo偶na si臋 przyzwyczai膰.Po moim i waszych doswiadczeniach dosz艂am do wniosku,偶e mo偶e to zale偶y od precyzji lekarza.Nie b贸jcie si臋 dziewczyny,i nie rezygnujcie z marze艅 o szczup艂ej sylwetce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joaana
hej, w pi膮tek mialam body jet na brzuch, nie mam 呕ADNYCH siniak贸w, nie mia艂am 偶adnych "wyciek贸w". W sobot臋 艂ykn臋艂am 1 ketonal tak na wszelki wypadek. Przez trzy dni bra艂am antybiotyk.We wtorek wr贸ci艂am ju偶 do pracy, jest ok !!!tylko troch臋 nie wygodnie siedzi si臋 w tym sztywnym gumowym pasie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bilobaloona
Bryczesik贸w si臋 pozby艂am w艂a艣nie za pomoc膮 Body jet-a. Mnie te偶 nie bola艂o a rezultat zabiegu widoczny jest od razu. To jest zabieg szybki i skuteczny. Zastanawia艂am sie p贸艂 roku, zdecydowa艂am sie na Body jet bo jest najskuteczniejszy z p贸艂ki Slim Lipo, Vaser i Body. Jest super.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sexy city
Nudzi Ci臋 zwyk艂e miasto ? Ludzie kt贸rzy zgrywaj膮 kogo艣, kim tak naprawd臋 nie s膮 ? Chcesz wst膮pi膰 do unikalnej spo艂eczno艣ci ? Nasze miasto Ci na to pozwoli, SexyCity stanie si臋 Tym czego szukasz! Odwied藕 nas na www.sexycity.pl/polecam/894

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MarijaKossak56
Do BilbOna Ja te偶 przejrza艂am wszystko co mo偶na nt. tych zabieg贸w i wybra艂am Body Jet na moje bryczesy. Dobry wyb贸r, praktycznie ich nie mam. Zabieg nie boli tak jak sie naczyta艂am. Pojecha艂am i wesz艂am z oczami jak "sraj膮cy kot" tak przestraszona, wysz艂am z u艣miechem na twarzy jak prze偶y艂am to na w艂asnej sk贸rze. Nie boli tak jak si臋 naczyta艂am. Nie piszcie bzdur, bo to nieprawda. Tylko straszycie i niepotrzebnie. Po co to robi膰? Szybko i skutecznie, to jest prawda. Koszt tez nie jest taki jak pisz膮. Zap艂aci艂am 2 tys z艂, do tego koszt ubranka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magda98
hej dziewczyny. Mam pytanie, czy ktoras z Was po zabiegu body jet, badz innej metody odsysania tluszczu, wstrzyknela go w posladki? Widze, ze zdecydowana wiekszosc powieksza w ten sposob piersi, ale czy ktos wie jak sprawa wyglada z posladkami? Czy odessanego tluszczu musi byc wiecej niz w przypadku piersi? prosze o odpowiedz. serdecznie pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magda98
a, i jak sprawa wyglada z ustami? czy praktykuje sie rowniez wstrzykiwanie wlasnego tluszczu w celu powiekszenia ust? co pol roku wstrzykuje kwas hialuronowy i za kazdym razem place 1400zl. fakt, ze zawsze jestem bardzo zadowolona, ale moze wlasny tluszc to lepsz alternatywa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do magdy
oczywiscie, ze musi byc wiecej tluszczu niz do piersi i musi byc baaardzo rownomiernie wstrzykniety. z gory zaznaczam, ze na jednym zabiegu nie koniec, by osiagnac przyzwoity efekt. potrzebne jakies 3 zabiegi w odstepach polrocznych albo i dluzej, by pozwolic tluszczykowi sie dobrze "zadomowic".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do marija kossak
a gdzie robilas tak tanio?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podbr贸dekipopodbr贸dek
Do MariiKosak a ile p艂aci艂a艣 za ubranko? Robi艂膮m p贸艂 roku temu podbr贸dek lipoliz膮 laserow膮, teraz kolej na bryczesy. Interesuje mnie koszt ubranka. Kole偶anka robi艂a kolana i chce mi odsprzeda膰 swoje, ale chce 500z艂. Nie wiem czy to nie za du偶o.

Udost臋pnij ten post

Witam wkr贸tce wybieram si臋 na Body Jet do La Perli, zabieg b臋dzie przeprowadza膰 Dr. Radzikowska, w planach mam korekt臋 kszta艂tu piersi w艂asnym t艂uszcem , oraz odsysanie z brzucha i ud, czy kt贸ra艣 z Was przesz艂a taki zabieg u Dr. Radzikowskiej? Je艣li tak to z jakim rezultamem. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sneks32
do jagodowa wi艣nia robi艂am w Otwocku w kriocentrum. pozdrawiam i powodzenia:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mwiem
wypelnianie tluszczem to dobry pomysl

Udost臋pnij ten post

Dr,Pernak Sopot. poszukuje wszyskich kt贸rzy robili body jet w sopocie i sa OSZPECENI do konca zycia, ja robilam body i mam dziury i mega nierownosci ,u dr zaplacilam 16tys a za poprawki a nie bedzie idealnie pare zabiegow 50 tys, Chce odszkodowanie,chetnie bym z kims jednoczyla, odszkodowanie za wadliw膮 operacj臋 plastyczn膮.po zabiegu nie otrzymalam karty ile i gdzie mi odessal ani pokwitowania wplaty. a wy? oczywiscie by艂am prozna !dr mily i obiecywal wszystko a tu ? nawet kombinezom musialm sobie kupic sama i wykupic masarze.Ciezko pracowalam na te pieniadze a teraz nawet na plaze i basen nie chodze takie mam nogi ....jest nie doswiadczony w liposukcji, lekarze nie chca robic poprawek po nim taka jest masakra,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 445
niestety po bj, jak i po innych liposukcjach z odsysaniem, tak mo偶e si臋 zdarzy膰. mo偶e si臋 to trafi膰 najlepszemu lekarzowi, na pewno czyta艂a o tym w informacji przed zabiegiem. Ja mia艂am robiony brzuch, nogi i motylki (ramiona) mam nier贸wno艣ci na ramionach reszta wysz艂a bardzo 艂adnie, robi艂 to jeden lekarz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mi臋k贸wka
Nier贸wno艣ci podobno zale偶膮 od rodzaju t艂uszczu. Nie znam sie, tak s艂ysza艂am.Po swoim zabiegu zacz臋艂am masowa膰 po 3 dniach i masowa艂am przez miesi膮c, mo偶e troche d艂u偶ej. Tak sie przyzwyczai艂am do wa艂ka, 偶e nie kojarzy mi si臋 z wa艂kowaniem ciastek na Gwiazdk臋 a z wa艂kowaniem moich n贸g. Ja nie mam nier贸wno艣ci, uda zewn臋trzne, uda wewn臋trzne z przeszczepem w piersi. W udach du偶o du偶o szczuplej, spodnie, kt贸re mia艂am wcze艣niej wisz膮 w udach, nieestetycznie wygl膮daj膮, trzeba by艂o zmieni膰 na nowe. Fakt, 偶e problemu z zakupem spodni nie mam. Wcze艣niej w por贸wnaniu z pasem by艂 problem z zakupem spodni, to w艂a艣ciwie mnie zmotywowa艂o do zabiegu. Piersi nie s膮 jak u 18stki, ale jak sprzed ci膮偶y, takiego rezultatu si臋 spodziewa艂am. Teraz tylko czeka膰 jak d艂ugo si臋 utrzyma. Czytajac wcze艣niej forum, my艣la艂am, z臋 to ubranko uciskowe to jakies zelazo a to typu getr贸w do kolan z dziur膮 pomi臋dzy nogami na sprawy fizjologiczne. 艁adne, czarne z koronk膮 przy kolanach. Nie zwracaj膮ce uwagi pod czarnymi rajstopami. Tyle moich wra偶e艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aa ja
mam nierownosci po mimo masazy, wiec ta metoda to jeden diabel ze zwykla lipo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pernacytka
Zg艂臋bi艂am wiedz臋 na temat Body Jet przez dzisiejsz膮 noc. Wys艂a艂am maile ze zdj臋ciami do kilku kliniki i czekam na odp. Mam zewnetrzne biodra za du偶e do reszty cia艂a. Podobno Body Jet daje najlepsze efektu na udach. Czy kto艣 ma sprzeda膰 uzywane ubranko na uda, rozmiar 42?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pernacytka
Zg艂臋bi艂am wiedz臋 na temat Body Jet przez dzisiejsz膮 noc. Wys艂a艂am maile ze zdj臋ciami do kilku kliniki i czekam na odp. Mam zewnetrzne biodra za du偶e do reszty cia艂a. Podobno Body Jet daje najlepsze efektu na udach. Czy kto艣 ma sprzeda膰 uzywane ubranko na uda, rozmiar 42?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Joaana
dlaczego chcesz kupowa膰 "ubranko"???? ja dosta艂am swoje w cenie zabiegu !!!!!

Udost臋pnij ten post