Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicca

Body- Jet

Polecane posty

Gość Magda pyta o Body Tite ?
Witam dziewczyny, Chcialam zapytac czy wykonywala ktoras z forumowiczek zabieg ktory ponoc kladzie na lopatki slynny juz body-jet. Bo robi jednoczesnie zabieg odessania ale rozpuszczonego tluszczu i to na zawsze wraz z jedniczesnym wymodelowaniem skory i napieciem jej do efektu ktory ponoc ma miec spektakularny efekt. Zabieg nazywa sie Body Tite, mozna go zrobic jak narazie tylko w Krakowie. Opinie jakie znalazlam raczej dotyczytly osob tore wspomnaly o zadowoleniu "kolezanek" wiec szukam osob ktore obiektywnie moga ocenic efekty zabiegu, opisac cene i potwierdzic te wszystkie obietnice ktore sa w ofercie: czyli bez opuchlizny, bez siniakow, spektakularny efekt natychmiastowy i trwaly i skora dobrze napieta nie wymagajaca innych pozabiegowych edermologii itp. prosze o opinie. Magda

Gość Bulba bez brzucha
a skąd wiesz, że kładzie na łopatki? Nie znam nikogo, kto przeszedłby przez ten zabieg ... w odróżnieniu do bj (sama miałam dwa miesiące temu) ... Ta klinika w Krakowie ma to od kilku miesięcy i nic o tym nie wiadomo... nie ma tego nikt inny (choć technologia wcale nie jest nowością) ... jakoś trudno uwierzyć, są to cuda.

Do bulba bez brzucha Ponoc jak samo slowo wskazuje nie jest niczym pewnym. Ja szukam wsrod Pan potwierdzenia tego co mozna znalezc w obiecnicach wsrod osob ktore moze to wykonywaly. Przekonuje mnie rozpowszechniona reklama o rozpuszczonym tluszczu i braku dolegliwosci wiec szukam potwierdzenia. A Ty zdaje sie masz problem z rozumieniem tekstu poza tym sama przeszlam body jet 3 miesiace temu na dwa obszary brzuch i boki i mam naprawde mozliwosc oceny body-jet ktore ani bezbolesne ani dokladne sie okazalo wiec skoro szukam atlternatywy i zadaje pytanie to nie kierowalam ich do osob ktore maja dobre lub zle wrazenia po body-jet bo mam wlasna na wlasnej skorze odczuwalna wiec soorki wyrwalas sie chyba nie pytana do odpowiedzi a przy okazji krytukujesz cos co sama nie znasz.Byc moze tak sa zadowolone ze nie maja potrzeby udzialania sie na forach bo czym innym maja zajete teraz glowy. Ja sama nabralam sie na obietnice body-jeta i teraz sie zmierzam z efektami. I blagam tylko nie pisz mi prosze o wyborze lekarza, doswiadczen , kliniki bo zupelnie mnie to nie przekonuje

Gość Bulba bez brzucha
Mądralińska ;-) jak to jest, że co chwila na tym wątku pojawiają się zachwalacze innych metod. Jeśli dr Broma postawił na bj a nie jakieś odgrzewane nibynowinki z zachodu to dla mnie coś znaczy. A na marginesie bawią mnie wpisy robiłam to i to i to.... Bo oznacza to, że jesteśmy megabogatym narodem - ja za brzuch zapłaciłam 7000 , więc ty za trzy obszary pewnie jakieś 15 000, albo i więcej. Teraz planujesz kolejny zabieg - zapewne też nie w cenie pedicure ;-) Toż to trzeba być conajmniej właścicielem lub przynajmniej managerem kliniki ;-) :-0 ;-) :-) :-0

do Bulba bez brzucha . Nie licze nikomu na co wydaje swoje pieniadze wiec PANI DOCIEKLIWA powinnas czytac uwazniej jak juz pisalam wczesniej bo i tym razem cos przeczytalas nie tak. Nie trzy, a dwa obszary robilam a ile zaplacilam to moja sprawa. Jakie zajmuje stanowisko i gdzie pracuje to tez chyba nie jest Twoja sprawa i nie powinno stanowic przyzwolenia na wykonanie zabiegow w ilosci jaka sama so bie zechce wykonac.Fakt, t ze jestem rozczarowana wykonaniem body-jet i wbrew zapewnieniom o efekcie glosno wypowiadanymzmierzam sie teraz pomimo innych dodatkowych zabiegow z tymi gorami i dolinami nie wyklucza mnie chyba z prawa do wykonania innego moze bardziej precyzyjnego zabegu jesli sie taki pojawil na rynku i zezwala mi na szukanie opinii o nim? wiec skoro Ty jestes zadowolona z zabigu u Dr. Broma to ja nie musze. I jeszcze jedno jak to sie dzeje ze kazdy kto smie powatpiewac w zabieg body jet musi zaraz byc jakims wlascicielem Kliniki ktora proponuje conajmniuej inny lepszy zabieg i podszywac sie pod pacjentke? Czy nie mam pytac na forum i dociekac? po to jest to forum. Zwlaszcze jesli mnie stac na kolejny i jeszcze pare innych zabiegow. i wybacz ale nie mam ochoty wiecej dyskutowac z toba na temat zasobnosci mojego portfela. Nie zagladam Tobie do portfela wiec prosze nie zagladaj do mojego. Nie krytykuj mnie za zadane pytanie do tych ktorzy mogliby mi cos powiedziec o innym zabiegu bo nadal wyskakujesz do opowiedzi nie pytana. Nie majac nic co z tematem zwiazane do powiedzenia. I

Gość matylda 29
DO Magda pytMa o Body Tite ? Nie przejmuj sie Magda tymi pseudolojalnymi pacjentkami . One wszystkie sa reformowalne w miare tego jak ich lekarz GORU zakupi nowe urzadzenie i sam zacznie glosno je promowac wtedy oczywiscie okaze sie ze jest ono faktcznie dobre i skuteczne ale tak dlugo jak lekarz ich zbierac bedzie na nowe urzadzenia nie ma mowy o lepszych od tych na ktorych sam pracuje. Wiec sam sie zastanawiam jak to jest czy my placimy za zabieg i wymagamy czy to nam pacjentkom placa przynajmniej co niektorzy za te pozal sie boze lojalnosc niczym nie uzasadniona, rzucajaca sie na kazda oznake niezadowolenia ze strony tych co wydaly wielka kase bo uwierzyly w obiecany efekt . Mamy prawo wymagac tego co sie nam obiecywalo. I wiecie co prosze przynajmniej popatrzec na takich super GORU lekarzy przez pryzmat ew. poprawki po zabiegu. ostatnio bylam na stronie jakiejs Kliniki z naleczowa nie pamietam nazwiska lekarza ale ujol mnie jednym. Moze nie robi on body0jet czy smart lipo( przynajmniej na stronie www nie ma takiej oferty) ale jest tradycyjna liposukcja i jak w malo ktorej klinice jest tam GWARANCJA ZADOWOLENIA- wyrazona deklaracja poprawki jesli bedzie taka koniecznosc. I co tez zostane posadzona o to ze jestem pracownikiem tamtejszej kliniki? Poprostu nie rzucajac sie na kazda nowinke a dopytujac i szukajac najlepszych opcji dla siebie mozna dotrzec i do tych lekarzy ktorzy pewni swoich umiejetnosci nie naraziliby sie na pewne tabuny niezadowolonych pacjentek i nie deklarowaliby z pewnoscia tego ze daja gwarancje zadowolenia. to jest dopiero klasa !!!i to tworzy prowdopodobnie ocene jakosci a nie tam jakies przepychanki na forach przez ogolnie powszechnie posadzjace sie grono zadowolonych kontra niezadowolonych . Tym czasem ile z nich pacjentek falszywie sie podszywajacych a ile tych wierzacych w lekarza jak w Boga nie wiem. Obawiam sie jednak dgyby ta bulba bez brzucha miala jakies ale do swojego zabiegu i jej lekarz nie zechcialby w ramach zaplaconych pieniedzy wykonac poprawki to pewn ie inaczej by pisala..wiec spokojnie z tymi zacieklymi opiniami dziwczyny bo GWARANCJA JAKOSCI lekarza do wykonania uslugi zabiegu jest jak najbardziej zrozuumiala!! wiec szukamy dalej ....?

Gość Bulba bez brzucha
Nie jestem pseudozadowolona jestem po prostu bardzo zadowolona.

Gość Bulba bez brzucha
Bo nie jestem pseudolojalna ;-) jestem wierna sobie

Gość OlaPaola
Ojej, ja też miałam Body Jet u doktora Witwickiego! On przyjmuje teraz w Warszawie na Wąwozowej, w salonie Elite. Świetny specjalista - no i właśnie chirurg plastyk, to co dziewczyny pisały, zawsze bezpieczniej jest iśc do plastyka niż lekarza innej specjalności, który sie nauczył obsługiwac maszynę i szlus. Body Jet strasznie dużo mi dał, opuchlizna zeszła szybko, efekty naprawdę zadziwiające. Udziska odchudzone, tyłek mały się nagle zrobił... Nic nie czułam, nie było bólu, kiedy znieczulenie przestało działać, trochę czułam, że miałam zabieg, ale generalnie nie mogę tego nie polecić. Body Jet górą!!

Gość dorota 123
Postanowilam sie wlaczyc do rozmowy. No coz sa zadowolone ale sa i tekie ktorym zabieg nie spelnil oczekiwan wiec o co Wam chodzi dziewczyny? Przeciez wystarczy poczytac wstecz to forum aby sprawdzic ze opinie w zasadziesie po rowno rozkladaja na zadowolone i te nie zadowolone. Trudno ale przyznam racje jednej z poprzedniczek ze efekty gorsze sa zapewne wtedy gdy robimy po kilka okolic naraz bo i bol wiekszy i czasu zbyt malo na dokladne odessanie . Ale nie przesadzajmy tez tak znowu z tymi zachwytami bo az mdli od tych super zadowolonych ktore dyzuruja na formum w temacie body-jeta by przypadkiem statystycznie nie okazalo sie ze jest wiecej niezadowolonych. moze jak juz jestescie tak zachwycone to zwyczajnie co robicie ciagle na tym forum dyzurujecie? normalnie zadowolony czlowiek zadowolony nie wraca ciagle i montematycznie do tematu tylko zyje dalej i co najwyzej w innych tematach teraz szuka dla siebie czegos interesujacego a ja widze ze co rusz w tej samej odpowiedzi pod roznymi wczesniej nie dostrzeganymi nickami na tym forum same dyzuryu pelnia te super zadowolone pilnujace statystyk zachecajacych do zabiegu ktry co tu duzo mowic jest przereklamowany i teraz tylko "forumowiczki" trzymaja fason

Gość BlackAndBlue
Czy ty miałaś w Elite, bo mnie tam poinformowano, że jak się zdecyduję to zabieg będę miała gdzie indziej... i wydało mi się to dziwne, dlatego na razie się wstrzymałam.

Gość matylda 29
hihihi , nasza bulba bez brzucha ma chyba faktycznie trudnosci z rozumieniem tekstu dlatego bo dopiero za drugim razem doczytala ze chodzilo o pseudolojalna a nie pseudozadowolona .Ale numer juz wiem skąd ten nick "bulba" ale co tam wazne ze bez brzucha :-)

Gość OLATALOLA
Do matylda 29 A wiesz ze ty mozesz miec racje? bo jak tak przesledzic te aktywne wypowiedzi zachwytow nad Klinika dr. bromy to jakos te wszystkie wpisy jakby w godzinach pracy sie dokonują, nie w czasie wolnym jak to czynia zwykle forumowiczki ktore na swoje zabiegi zarabiaja ciezkie pienaidze wiec po pracy maja czas na wyrazenie opinii a te zachwyty to jakby podczas kiedy normalni ludzie pracuja wiec moze faktycznie w godzinach pracy tych zachwyconych bo na tym polega ich praca. Jakos dziwnie po poludniu milkna te zachwyty nad Klinika wiec zapewne Panie/Pani po pracy ma inne zajecia prywatne nie koniecznie zwiazane z praca nad zachwytami zabiegow dr. Bromy

Gość OlaPaola
@BackAndBlue - to wcale nie jest dziwne, tylko po prostu jest kilka gabinetów Elite w Warszawie, ale to wszystko jedna firma, tylko po prostu mają salony tak rozłozone żeby z różnych dzielnic było bliżej. I możesz mieć konsultacje np. na Pereca, a zabieg na Kabatach i odwrotnie. To normalne. P.S. Ja też piszę z pracy :P Szef nie patrzy mi na ręce na szczęście :P

Gość do olipaoli
u kogo mialas ten zabieg w elite? u doktora witwickiego?

Gość BlackAndBlue
ja byłam na Kabatach i powiedziano mi, że zabieg też będzie na Kabatach, ale w innym miejscu, nie Elite i właśnie tego nie rozumiem. Zrozumiałam to tak, że Elite sprzedaje zabiegi których nie wykonuje, tylko działa jak pośrednik pana doktora. I zastanawiam się kto w takim wypadku bierze odpowiedzialność - coś pójdzie nie tak i u kogo mam reklamować, albo żądać odszkodowania . Oczywiście oby nie, ale chyba warto o tym pomyśleć na zaś. Kto ponosi wtedy odpowiedzialność ? Czy wiecie dziewczyny gdzie się tego typu sprawy sprawdza? Jakiś urząd? Organizacja? Jakieś strony w sieci?

Gość BlackAndBlue
A skoro pytam, to zapytam jeszcze o jedno - o co chodzi z tym czepianiem się w pracy nie w pracy? Dopiero tutaj zawitałam i atmosfera podwyższonego ciśnienia nie jest fajna. Rozumiem zadawać pytania. Mam nadzieję, że pytając nie sprowadzę na siebie burzy? Dlatego podkreślam - mam pokojowe zamiary, ale chcę się dowiedzieć na maxa zanim podejmę decyzję gdzie zrobić zabieg. Że będzie to body jet wiem na 99%. Przeglądnęłam materiały w sieci - jakieś badania, wypowiedzi chirurgów z amerykańskich klinik. Jest tego bardzo wiele i bardzo przekonujące. Głównie anglojęzyczne. Macie linki do ciekawych źródeł? Dzielmy się nimi. Może to jest pomysł na to, żeby wątek przestał być awanturą tylko fajną wymianą wiedzy . Zadawajmy mnóstwo pytań i odpowiadajmy wzajmnie. To oczywiste, że są tu osoby z klinik, gabinetów . Niech będą - wyjaśniają , ale darują sobie reklamę, zachwalanie siebie, bo przecież nie jesteśmy idiotkami i od razu łapiemy, że ktoś tu stara się coś wcisnąć. Niech mówią: zadbajcie o to lub o to, zapytajcie o to lub to, zwróćcie uwagę na to lub to . :-) :-) Co o tym sądzicie? :-)

Gość BlackAndBlue
Ale się rozpisałam.

Gość ryskka
Jestem za, ale pewnym osobom bedzie cięzko wytlumaczyc, ze reklamowac to sie trzeba za pieniadze w odpowiednich ku temu miejscach a fora słuzą do wyrazania opinii przez pacjentki.

Gość udawewizew
witam, po ty forum spodzeiwalam sie zupelnie czegos innego, nudno jest czytac jakies obelgi, a jeszcze nikt nie napisal nic konkretnego..."mam super nogi" "juz nie jestem gruba" czy to sa konkrety to bardzo subiektywne odczucia i nie zabardzo mnie to interesuje...milo poczytac ze ktos jest zadowolony i ze tego wlasnie oczekiwal ale mogl by to poprzez konkretami (ile cm zgubil) i kazda kobie ta bedzie mogla ocenic czy np przy okreslonej wadze i wroscie i cm przed to by jej odpowiadalo- cos mozna cobie wyobrazic a slowa "jest super" "ale jestem szczupla" malo mi pomagaja w oszacowaniu efektow jakie moze dac bj- interesuje mnie nie tyle ile tluszczu mozne odessac bo to malo wymiarowe lecz np panie ktore robily uda zew i wew ile centymetrow stracily ile mialy przed a ile po zabiegu...takie rzeczy- ja jestem 1 tydzien po zabiegu na uda najpierw powiekszyly sie baeszo(1 i drugi dzien przyrost ok 3 cm) teraz wrocily do obwodu przedzabiegowego.to normalne- jak dlugi trzeba czekac na efekty i jakich egektow sie spodziewa? pozdrawaim serdecznie

Gość Leal po kolejnej przerwie
Znowu ja :-) Kontynuuję endermologię, smaruję miejsca nacięć contratubexem - czy wiecie jak długo powinno się to goić - chciałabym , żeby jak najszybciej. Efekt widzę przede wszystkim po spodniach, centymetr pokazuje 3 cm mniej w obwodzie. Nie wiem czy to dużo , ale mnie cieszy, zwłaszcza, że podobno to jeszcze nie jest końcowy efekt. Kosmetyczka ktora robi mi endermologie mówi, że mam bardzo ładną skórę i że bez celulitu. Mój kolejny cel to rozstępy.

Witam Was po raz pierwszy z Łodzi, przewertowałam forum, wasze doświadczenia i mam nadzieję, że i ja przyłączę się do grona zadowolonych. Za parę godzin spróbują mi zlikwidować "wałek" w dolnej części brzucha, którego, pomimo codziennych ćwiczeń, nie mogę się pozbyć. To jest główny cel zabiegu. Dobiegam 50 i może już się tam korek zrobił? :) Zdecydowałam się na zabieg w Dream Med u p.dr Marzeny Majcherczyk, która przeprowadzała u mnie zabieg Sculptry. Minęło od tego czasu kilka miesięcy i postanowiłam zaufać jej ponownie. Mam nadzieję, że nazwa gabinetu "dream", okaże się spełnieniem mojego marzenia. Jeszcze nie "pękam", ale napięcie rośnie :) To na razie tyle, "skrobnę" już po zabiegu, a więc na razie.....

Gość iwlam
Wiec tak jestem wniebowzięta ! Z cala odpowiedzialnością polecam dr Witwickiego ! Po pierwsze: CHIRURG PLASTYK Z DOŚWIADCZENIEM I DOBRA REKA!! Dziewczyny po dobrym zabiegu nie ma żadnych bul i zgrubień tego typu o jakich tutaj mówicie ! ( nie wiem być możne to kwestia indywidualna ) ja takowych nie miałam, i z tego co mi powiedziała babka w klinice to im lepiej wykonany zabieg tym miej tego typu " wybryków" Body jet to maszyna jak każda inna... przystosowana do innej metody liposukcji.. a metoda nie zastąpi człowieka ! Wczoraj widzialm znajoma która wybrałam tańsza wersje u jakiegos chirurga z Katowic i sie przeraziłam.. Moje " zgrunienia" to byla zwykla opuchlizna a jej to twarde buly... Poza tym decyzja o asyście anestezjologa byla trafiona w sedno ! Jezeli macie niski prog na bol to bierzcie taka opcje, doplata 500 zl ale nie warto ryczej przez 3 godziny ! Ogolnie rzecz mowiac, jestem z siebie dumna... :) ze nie podjelam decyzji pochobnie, pod wplywem madralinskich pracujacych w konkurencyjnych klinikach i glupich opiniach niezadowolonych lasek - bo sorry ale jak robisz w psciniu dolnym i nie patrzysz na doświadczenie i ilosc lat spedzonych robiac liposukcje a sluchasz pracownicy z kliniki ktora wiadomo ze chce ciebie jako klienta... to sorry....:) Kiedys mnie tutaj strasznie skrytykowano, ze robie bj juz od pol roku i zrobic nie moge...:) Mam nadzieje, ze te " madralinskie" sobie przeczytaja bo to one przez 3/4 forum byly niezadowolone i katowaly sie zabiegami wpomagajacymi efekty BJ... Ja mialam tylko masaze.. nie wydalam ani grosza na endermologie i inne cuda.. wydalam wiecej na chirurga ale mam spokuj i ciesze sie super nozkami !

Gość BlackAndBlue
Iwlam, ale gdzie robiłaś zabieg u pana Witwickiego? Też pod innym adresem, w jego klinice? Wybacz, że dopytuję, ale podobnie jak ty chcę wiedzeieć wszystko, żeby podjąć dobrą decyzję. I bardzo chcę móc Cię za jakiś czas zacytować :-) w twoim zadowoleniu

Gość iwlam
to nie ma znaczenia gdzie... tylko KTO:) a poszukaj na jego stronie internetowej w jakich miejscach robi... nie bede tutaj robic reklamy klinice bo zaraz ktos sie doczepi...a nie chce mi sie potem dyskutowac i odpierac zarzuty ze pracuje w klinice... Jestem tutaj od poczatku forum wiec jezeli ktos ma ochote przesledzic cale 40 stron to sie dowie, ze mialam mnustwo watpliwosc kogo wybrac i bylam w Warszawie prawie wszedzie, od I@ medica do La-perli... i na cale szczescie posluchalam swojego rozsadku:)

Gość BlackAndBlue
Dzięki za wskazówkę, widzę że dobrze mi się zdawało. To on robi zabiegi, a k jeśli ktoś trafia do elite to jest tam odsyłany- ciekawe ile kosztuje takie pośrednictwo. Po niedzieli zadzwonię bezpośrednio do doktora. Myślisz, że będzie taniej?

Gość BlackAndBlue
A z zarzutów się śmiej :-)

Gość Ja na uda wybrałam body jet
I sądzę, że był to dobry wybór. Po litrze z każdego uda, z wymodelowaniem pośladków i przeszczepem części tłuszczu do biustu - efekt po dwóch miesiącach - nowa garderoba - rozmiar z 42 na 38 :-) i biust o rozmiar większy. Sam zabieg bezbolesny - no może etap wstrzykiwania do biustu mało fajny, ale dasię przeżyć.

Gość iwlam
do: black and blue Nie jest najtaniej, w sumie zaplacilam 12 tys za uda wew i zew, dodatkowe koszta mialam w cenie, nie ma zadnych znizek za jeden czy dwa czy trzy obszary tak jak to robia niektore kliniki... Nie wiem czy bedzie taniej, nie wydaje mi sie zeby robil jakies promocje, tym bardziej ze to on ustala cene za zabieg, a nie klinika... bo jak placilam to Pani sie pytala ile droktor powiedzial... np w skin clinik wykonuje zabieg zwykly chirurg, do tego facet ktory wykonuje liposukcje od roku... jak skonfrontowalam pania pracujaca z tym faktem, to powiedziala, ze to nawet lepiej, ze ich lekarz nie ma doswiadczenia w tradycyjnej liposukcji bo Body JET jest delikatniejsza forma ! Sorry ale jestem po zabiegu i wiem ze to sciema jakich malo... bo przy zabiegu dr witwicki sie naprawde spocil i wcale to nie sa jakies delikatne ruchy... a wrecz normalnie mocne i szybki ! bo zeby oddesac tluszcz trzeba sie troche napracowac i napocic!! Co moge jeszcze powiedziec: Podczas konsultacji w IQ medica ( kiedys sie zastanawialam nad Vibro lipo) dr Chomicka powiedziala mi ze body jet nie jest takie idealne, bo podawana jest duza ilosc roztworu ktory moze utrudniac rozeznanie gdzie jest tluszcz..! i to jest prawda! bo akurat sluchalam rozmowy dr witwickiego z jakims aststentem podczas mojego zabiegu... DLATEGO TAK WAZNE JEST DOSWIADCZENIE CHIRURGA ! Zaleta BJ jest to, ze po zabiegu mozna zaraz chodzic, nie ma jakiegos bolu ( po vibro podobno jest gorzej troche, bo 2-3 dni trzeba zarezerwowac na siedzenie w domu ) aczkolwiek nie mam porownania bo robilam BJ... metoda BJ nie gwarantuje ci nierownosci... ani vibro lipo ani inne liposukcje.. tylko CHIRURG PLASTYK !! MAM NADZIEJE ZE POMOGLAM TROCHE NIEKTORYM Z DECYZJA :)

Gość BlackAndBlue
Rozmawiałam z chirurgiem plastykiem i on mi powiedział, że tak naprawdę nie ma większego znaczenia czy będzie to plastyk czy po prostu chirurg, ważne , żeby był czynnym operatorem. Mówił to oczywiście nieoficjalnie, bo gdyby otwarcie dzielił się taką opiną plastycy nałożyliby na niego ekskomunikę ;-) chodzi tylko o to, że nie chce się do tego przynoszącego ogromne profity "cechu" dopuszczać innych , spoza własnego kręgu.