Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka_zdrada

rozwód? boję się co będzie dalej...

Polecane posty

Gość olka_zdrada
Nie żadnej!!!!

Gość Anka_1977
facet chyba chce cie wykonczyc, czuje sie winny, bo ja daje sobie glowe obciac,ze kogos ma na boku, i teraz chce pokazac ci, ze czuje skruche i ze to Ty i że to przez ciebie bedzie jesli wam nie wyjdzie, chce odwrocic cala sytuacje, bo on bedzie sie w sadzie tlumaczyl, ze przeciez ci obiecywal poprawe a ty powiedzialas nie,ze on wierzyl a ty mowilas nie, ze nawet zmienil sie dla dzieci a ty tego nie widzialas.samce zawsze strzepuja swoja wine na zone albo na kogos innego. nie mozna uogoolniac ale jak skrzywdzil cie raz to zrobi to i nastepny,a swoim zachowaniem chce tylko zmienic odpowiednio twoje,zebys mu wybaczyla. tak ja tow idze

Gość Anka_1977
chce zwalic wine na Ciebie,chociaz ewidentnie wszystko jest przez niego.... rzeczywiscie dobry aktor

Gość anyone_anyone
Ania ma rację - ten facet chce Cię po prostu psychicznie wykończyć, no chyba, że Ty sama wierzysz w jego poprawę i smutną minę i widzisz zmiany? Skoro jednak obiecał zająć się dziećmi i nic w tym kierunku nie robi to jest troszkę dziwne, nie sądzisz? Nie rzucił się na kolana, nie prawi komplementów, nie kupił kwiatów.... hmmm

Gość meski punkt widzenia
"Tak mnie denerwuje ..." a co Cię w nim czy też w jego zachowaniu najbardziej teraz denerwuje?

Gość olka_zdrada
Anyone rozmawiałyśmy i wiesz że z mojej strony decyzja zapadła nie chcę z nim być!!!! Po jego powrocie chyba z nim porozmawiam raz jeszcze, albo oddam mu obrączkę

a ja od myślników poproszę ;) czekam i czekam na odpowiedzi..... moze kwiatki na zachetę 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 muszę się podszkolić na innych forach i nauczyć robić serduszka i inne takie

moze obraczka przemowi mu do wyobrazni, ze to juz koniec i nie musi byc wiecej aktorem, ze ma sie wynosic bo nic tu po nim badz delikatna ale stanowcza, bez zlosci, bo po co? jesli naprawde podejmujesz taka decyzje to sie od niej juz nie odwracaj i nie pozwol sobie nakladac tej obraczki spowrotem na palec, no chyba ze walnie nia w dywan jak moj zrobil to sprawa wyglada inaczej. Powiedz mu, ze w pewien sposob zawsze dla niego bedzie miejsce w twoim sercu, bo razem wiele przeszliscie, macie wspolne dzieci i ich macie kochac oboje, nawet jak ni kochacie siebie, ale na palcu juz nie masz dla niego tego miejsca. jak ci odda to poloz ja w lazience do jego szafki albo do portfela,jesli ja chce to niech nosi sobie w portfelu na piamiatke takie jest moje zdanie

😠 😡

:classic_cool: 🖐️

Gość OLKA_ZDRADA
męski jakie odpowiedzi co mnie denerwuje?? Wszystko!!! Szczególnie jak gra cierpiennika, jak udaje, że mu zależy, zachowuje się wobec mnie jakbym była chora psychicznie

Ola, nie denerwuj się :) tak -o te odpwoiedzi mi chodziło, wydaje mi się, że czasami jest łatwiej jak sie komuś coś opowie, zwłaszcza, że jesteśmy chyba całkiem anonimowi ;) chyba, ale jak nie chcesz to napisz, że nie chcesz :)

no i biorac pod uwage teorie o manipulacji to jestesmy juz skresleni ;) chociaz drut kolczasty wczoraj doszedl do wniosku, że to mama manipuluje Olką ;)

Gość anyone_anyone
teraz ma minę cierpiętnika a jak groził Ci, że Cię zniszczy to jakoś pewnie nie miał...

Gość ewita2009
Olka !!! Zastanow sie dobrze , dziewczyny na topiku cie nakrecaja a ty ich słuchasz . Podejrzewam ze tu ze 2 osoby tylko pisza . Nie masz żadnych dowodow na zdrade tylko jakieś wydumane podejrzenia. Zostaniesz sama z malymi dziećmi to dopiero będziesz plakać i żałowac. W każdym małżeństwie są kryzysy i podejrzenia ale nikt sie nie rozchodzi nie mając dowodow. Skrzywdzisz dzieci i siebie , to ty masz kryzys chyba i dość związku. Ja też mialam taki okres że myślalam ze nie kocham iże mąż ma kogoś , zaczęlam weszyć a tu sie okazało ze siostrze w tajemnicy pomagał............ Dziewczyno obserwuj go i nie myśl narazie o rozwodzie🌼

dziękuję że zostałem określony dziewczyną :P poza tym nikt nikogo nie nakręca, wymiana doświadczeń-a to chyba wszędzie dozwolone? decyzja jest Oli i w każdej chwili może napisać, że dziękuje za rady i że zamyka wątek pozdrawiam 🌻

Gość ewita2009
A Ty meski punkt widzenia z ciebie widze ciota straszna bo siedzisz na damskim forum i polewe z olki robisz . Zajmij sie swoim życiem ,chlopie zniewieścialy te twoje rady to o tylek potluc, masz lpewnie z 17 lat...

Gość do ewity
ale on wogóle nic nie robi żeby zmienić ich relacjach , ile ma czasu czekać na jakieś zmiany z jego strony ........czy ktoś kto kocha tak postępuje

nie mam 17 lat, jeśli przeczytałabyś wątek od początku to ja mam dzieci w tym wieku, więc nie wyciagaj pochopnych wniosków, nie jestem ciotą, to forum ma nazwę "życie uczuciowe" a nie "życie uczuciowe kobiet" i nie udzielam żadnych rad, może jedynie piszę swoją opinię ponieważ mam doswiadczenie w tym temacie :classic_cool:

a juz najmniej robie sobie polewke z Oli jak to określiłaś

Gość ewita2009
ja bym mu dala szanse jednak . Ja tak zrobilam i dobrze na tym wyszlam . Dopuki są tylko podejrzenia to niech da sobie spokój .

o - i tak mozesz napisać ;) Twoja opinia jest ważna tak samo jak opinie innych osób a decyzja jest Oli i nie musisz nikogo obrażać :)

Gość Anna_1977 do ewity
widzisz niektorzy już cos takiego przeszli. Moj facet achowywal sie identycznie i na koniec chyba sie cieszyl ze wszystko sie skonczylo napisalam, ze nie mozna uogolniac,ze raz nie znaczy wiecej,ale zwykle tak jest.jesli mu by było szkoda tego malzenstwa to by lezal u jej stop i blagal o przebaczenie a on nic nie robi

Gość Anka_1977
ja tez sie wahalam czy nie dac mu szansy nie dalam i nie zaluje

Gość mortadellla
olka pisze malo o męzu,ale z tego co widac to jest niezly, poza tym nic nie robi,zeby poprawic stosunki między nimi. a puste słówa przez telefon nic nie znaczą,w koncu to nie sa dzieci

Gość Fajopletta
tak tak ja jestem wszystkimi na raz ;)

Gość do ewity
"Nie masz żadnych dowodow na zdrade" ale w tym wszystkim nie o zdrade chodzi - poczytaj od pierwszej strony :)

Gość anyone_anyone
a ja nie dałam swojemu szansy i wierzę, że dobrze na tym wyjdę i nie bedę żałować. Nie zamierzam!!!! Moje życie i postąpiłam tak jak chciałam i nic nikomu do tego :)