Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka_zdrada

rozwód? boję się co będzie dalej...

Polecane posty

Gość przecudnej Urodu
3M ;)

Gość olka_zdada
No to skąd jesteś???

Gość olka_zdrada
ja już pisałam ;)

Gość olka_zdrada
mam fajne stópki ;)

Gość olka_zdrada
Męski no co Ty ... ale jeden dzień nie chce się stresować. Wiem, że muszę być czujna!!! W weekend może jutro zostawię dzieci u mamy i wszystko z nim ustale do końca na piśmie.

Gość olka_zdrada
No poszedł spać ... Nie mogę się doczekać poniedziałku - tydzień spokoju ... Przecudnej a Ty ile liczysz wiosen???

ze czydzieści minąłem już jakis czas temu :D wiesz co Olka zanim on wyjedzie to go spytaj czy nie potrzebuje pomocy w pakowaniu, bo w Biedronce mają promocję na czarne worki,ale tylko do niedzieli :D a tak serio to uważaj,żeby przez tydzieńnieobecnosci sie nie rozmyślił....

Gość Bretnej z Pirs
no i nie zapomnij o obrączce.... niech ją zabiera ze soba

Gość olka_zdrada
niee, zrobił mi się mały kocioł w pracy ...

Gość korporacyjna ćma
moj malzonek opamietal sie dopiero u adwokata,normalnie jakby obudzil sie z letargu!!!!!! dopiero tam zaczal klekac i przepraszac,wiec przygotuj sie naprawde na absolutnie wszystko, bo faceci naprawde mają przerozne zagrywki moze i twoj szykuje jakies hocki klocki w sadzie oczywiscie zachowywal sie podobnie az sedzina sie smiala pod nosem :D

Gość olka_zdrada
Poważnie? Żenada, zero poczucia honoru ...

Gość korporacyjna ćma
ale to była gra jak żadna wczesniej, kochana co ja usłyszałam, ze jestem najlepsza,najpiękniejsza itepe.... normalnie róża wielkości słońca.... a kłamał przy tym!!!!!!!!!!!!!! dlatego musisz nauczyc sie odróżniać gre od prawdy... dla mnie to milczenie Twojego byłoby nieco podejrzane,sama zgoda na rozwód bez kłótni ? nie wydaje Ci sie top dziwne? i ktoś tam z wczoraj ma rację,że powinnaś zacząć zbierać coś na niego,tak na wszelki wypadek ;)

Gość korporacyjna ćma
a skąd wiesz, że Twoj nic nie wymyśli za Twoimi plecami? zależy jakiego weźmie adwokata ,czy babe czy faceta. Ja tez po moim się tego nei spodziewałam,zaliczylam takie zdziwo,ze szok ;)

Gość olka_zdrada
No niczego nie mogę być pewna w 100%. Przeciez to jasne, nie siedzę w jego głowie, ale mam nadzieję, to się kończy.

Gość korporacyjna ćma
skończy sie pewien kawałek jak się wyprowadzi. to będzie spory sukces,bo dopóki siedzi u Ciebe to uważaj, moze mieć różne zagrywki

Gość olka_zdrada
Piekło jest ciekawsze ;)

Gość gwiazdeczka1981
czesc Ola! fajnie ze masz dobry humor,ja w sumie juz tez.czasem tylko stresuje sie zblizajacym sie tereminem w sadzie.juz sie nawet przyzwyczailam do mieszkania bez niego. kazdegoo dnia jest coraz lepiej.zobaczysz,wszystko sie pouklada i Tobie. najwazniejsze jest ze sie usmiechasz !!! :)

Gość anyone_anyone
Olka,trzymaj się dzielnie! I uważaj na męża,bo ta jego uległosc i grzeczność dla mnie też jest dziwnie podejrzana ;) Może on ma jakiegoś kumpla adwokacinę i obmyślają razem jakąś technikę? Jak zamkniesz za nim drzwi i wymienisz zamki to odetchniesz,ale teraz lepiej na bezdechu go obserwuj! Pamiętaj:oczy dookoła głowy! Spokojnego weekendu dla wszystkich już dzisiaj! :)