Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 32 latkaa

BANAL PEWNIE ALE JUZ TERAZ ROZUMIEM BANALNE PYTANIA

Polecane posty

Gość 32 latkaa

bardzo prosze o pomoc ! ja kompletnie nigdy nie robilam sobie testu ciazowego mam 5 letnia corcie wyczekana wymarzona potwierdzona od razu u lekarza , ale mianowicie dzis zrobilam sobie test poniewaz ostatni okres mialam w polowie czerwca , ale choruje na hiperprolaktynemie wiec obsuw to u mnie norma , i zrobilam test po 3 min nic po 10 tez nic wyszlam z domu wrocilam po 2 godzinach i zobaczylam druga kreseczke blada ktora z kazda minuta zaczela grubiec i ciemniec i jest teraz rozowa moze nie intensywnie ale rozowa,,,,,tylko CHODZI MI O TEN UPYW CZASU test robilam rano po kawie BLAGAM!!pomozcie kobitki odp na ile wynik tesu po 2-3 godz moze byc wiarygodny ..?

powtorz test jutro z rana powinno byc lepiej widoczne jesli to ciaza po 2-3 h wynik raczej nie jest wiarygodny u mnie byla slaba 2 kreska po 2-3 minutach

Gość 32 latkaa
tak wlasnie pomyslalam - ze zbyt dlugo - ale sama niewiem no kreski sa dwie ,,, kiedys gin mi pow ze test jesli wyjdzie pozytywny to tak jest , gdyby wyszedl negatywny to mozna sie zastanawiac ale ze jesli 2 kreski to na 99 % ciaza , tylko ten cholerny czas ktory uplynal,,

test odczytujesz po czasie podanym w ulotce (zwykle 5-10 minut). po tym czasie wyrzucasz i nie patrzysz. bardzo często zachodzą w nim zmiany poprzez procesy chemiczne toczące sie na pasku. powtórz test jutro ale dczytaj po odpowiednim czasie i ten wynik przyjmij do wiadomości.

Gość ulotka ulotka
należy się stosować do ULOTKI !!! jak nie wierzysz, to weź nowy test i poproś męża o próbkę moczu, sama zobaczysz, że po 2 godzinach będzie widoczna druga kreska ! to z powodu reakcji chemicznych zachodzących na pasku, wynik należy odczytać po upływie 3-5 min, a zwykle po 20 min jest już nieważny, zawsze należy się stosować do ulotki !

Gość zrób rano
jutro powtórke i to najlepiej z pierwszego moczu, wynik odczytuj po 3 minutach a potem test wyrzuć, bo po takim upływie to już wynik fałszywy prawdziwy jest po tych 3 jak podane w ulotce,powodzenia :))

u mnie było podobnie robiłam test i po upływie czasu na ulotce odłożyłam go wyszła tylko jedna kreska po poł godzinie wziełam test do ręki bo chciałam go wyrzucić patrzę a tam druga kreska bardzo blada ale była. Na drugi dzien poszłam do labolatorium zrobić test z krwi no i beta potwierdziła ciąże

Gość 32latkaa
DZIEKUJE!!! naprawde jestem " stata baba"a z testem zetknelam sie 1 raz w zyciu:)i przewazaja opinie ze "niewazny' tylko ostatnia opinia ciachhh i rozna wiec zrobe jutro drui z rana zupelnie na czczo z 1 moczu jesli po ok 10 min nic tzn ze nic tak mysle ale i tak 2 mc czekam na okres DZIEKUJE SERDECZNIE

Gość ej 32latka
jeśli to twój wiek to ty nie stara babka tylko w sam raz :)

Gość 32 latkaa
zena drugie :) heh , dziekuje . ale jakos Nam nie spieszno na razie , jestem ciut spokojniejsza wg . opinia ze po 10 mn itd ,,,ale widze takie 2 grube krechy dziekuje serdecznie i pozdrawiam

u mnie bylo tak... po 3 minutach mialam jedna kreska, test wrzucilam do kosmetyczki i wyszlam z domu, po powrocie pomyslalam ze nie chcialabym aby wpadl w rece mojego meza i postanowilam go wyrzucic.........tam byly dwie krechy:))) mam corcie

Gość 32 latkaa
jenki i wchodze wciaz w ten temat gdzie juz zajelam teoretyczne stanowisko,, a tu prosze kolejna wypowiedz,,,, no ja tak ok godz lookalam na ten test wyszlam i patrze blada kreseczka sasiadka mowi ze widzi jej 10 letnia corka ze tez a potem ta kreska zrobila sie KRECHA....:O