Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chwilowo tu

Czy ktos widzial ducha?

Polecane posty

Ja sie boje tego ze moze przyjsc z nienacka... I tego ze moge sie oszczedzac itd bo jestem za mloda a umre przed 18... Dlategoż mam motto: "Żyj krótko, ale pięknie.."

Gość hehe sluchajcie to...
od ponad 2 lat prauje w domach starcow odrazam ta prace, nie jest lekka ani wdzieczna ale praca to praca:(

i powiem wam ze wasnie w tej pray aczelam zastanawiac sie co wlasne sie dzieje z ludzmi jak umra , troch do bani idzie przez nia dostac.

dobranoc pozdrawiam:):):):)

Gość dupiatka
To i ja coś opowiem: kiedyś wywoływałam duchy z koleżanką tak dla zabawy, właściwie to nic się nie działo, niby trochę talerzyk się poruszył, ale wydawało mi się, że to ściema jakaś. Za to kiedy koleżanka poszła do domu stało się coś dziwnego, okna i drzwi były zamknięta więc nie ma mowy o przeciągu, chodzi o to, że spadł kwiat doniczkowy z szafy, szafa była szeroka a kwiat tak w środku stał. Raptem takim posuwistym ruchem przesunął się i spadł prościusieńko. To jedna rzecz, teraz druga, często z mężem ( jeszcze chłopakiem) wtedy chodziliśmy po cmentarzach, pewnego razu mój chłopak postanowił wypic piwo pod krzyżem na cmentarzu ja mówiłam żeby tego nie robił , ale on się uparł, była noc, cicho i spokojnie. Chłopak wziął łyka i nagle zerwał się taki wicher, że prawie łamał drzewa, ale to nie było wcale aż tak dziwne gdyby nie fakt, że za murem cmentarza był taki spokój jak nigdy, drzewa się nie ruszały, tak jakby nie było wiatru, ale był na cmentarzu......uciekłam, a on za mną. to było straszne :(

Gość dupiatka
masz rację, nie można igrac :( i wiem też, że można kogoś przeklnąc na amen......ale to inna historia....

Gość dupiatka
zresztą opowiem, ale bez szczegółów i tylko częściowo bo takich rzeczy było więcej ;) pracowałam w jednym miejscu, parę lat i zostałam zwolniona, dowiedziałam sie o tym za pózno żeby znalezc pracę :( wychodząc ze świadectwem pracy przeklęłam to miejsce. Wiem, że na moim miejscu jest ciągle ktoś inny, ciągle zmieniają się osoby, nikt tam nie może dłużej popracowac niż rok, i tak jest cały czas. Wiem jedno to było moje miejsce i koniec, a z ludzmi nie wolno postępowac nieuczciwie...........bo to się czkawką odbija pózniej.............

Gość kantrabutor
dupiatka-chyba nie wiesz o tym ze jezeli robi sie takie rzeczy jak np.rzucanie przeklenstw,czarow itp-to to pozniej tez dotyka tej osoby od ktorej to wyszlo.Wiesz dlaczego?Bo to jest kontakt z duchami zlymi.Z diablami.Wywolywanie duchow czesto prowadzi do kontaktow z szatanem a nawet do opetania.Chcesz to ci podrzuce kikla linkow.

Gość dupiatka
Też tak myślę, ale ja się uparłam i nie mogę przebaczyc osobie, która mi tak namieszała w życiu. Może kiedyś przebaczę. To było moje miejsce pracy............dopóki nie ułożę sobie życia zawodowego dopóty to będzie trzymac.............za dużo przeszłam upokorzenia...........

Gość dupiatka
Trzeba byc człowiekiem, jeśli pracodawca wybrał mamone, to niech się nią dusi teraz....

Gość tamara fobja
odnośnie rzucania przekleństw ---to prawda ---mam dowody na to. Czasami człowiek nie zdaje sobie sprawy że rzuca przekleństwo, a mówi źle szczerze ze swojego serca oszołomiony nienawiścią. To przekleństwo zawsze wróci , czy to będzie za 2 miesiące czy 8 lat wróci ze zwiększoną mocą. Dlatego nie wolno komuś życzyć źle, zawsze tak mówiono jeszcze w średniowieczu i nie jest to bezpodstawne.

Gość tamara fobja
pamiętaj ---jeśli cię ktoś skrzywdzi to spotka go kara za to na pewno. Odpowie za skrzywdzenie bo do niego to wróci. Przyjdzie czas że zrozumie swój błąd. Ty nie złość się i nie mścij się.

Gość Teraz sie boje
Witajcie Chwiliowo Tu i Reszta. Widzialam Twoje zdjecie, widziałam tez zdjecia Rodzyny. Wierze. Tylko moze ktos wytlumaczyc, jak to sie dzieje, ze na zdjeciach uwieczniaja sie te postaci?

Gość majka majewska
one po prostu żyją w równoległych światach, to wg fizyki kwantowej a osobiście to nie wiem bo jest wiele teorii, mam książki o życiu po śmierci jedną opartą na odkryciach współczesnej neuroligii i fizyki kwantowej i wiele innych mówiących o życiu po śmierci, parapsycholigii, reinkarnacji. Każda mówi co innego!

Witam serdecznie. Pokazalam dzis te zdjecia osobie, ktora, jak sie okazalo, tez ma podobne doswiadczenia++na kilku zrobionych przezen fotach sa widoczne takie dziwne postacie.to nikt nawiedzony...kladzie terakote w lazience, budowlaniec.poprosil,bym mu to wydrukowala, chcial pokazac zonie.i co?nie wiem, co o tym myslec, ale wzdrukowac sie owe foty nie daly.z drukary wylazl zadrukowany na szaro papier.zrobilam probe++inne, moje foty drukuje normalnie.paranoja.....

Gość zmiksowana rodzyna
freydis a to ciekawe , az mnie ciary przeszly, sama nigdy nie probowalam drukowac tego zdjecia wiec nie wiem, szkoda ze mam drukarke popsuta bo bym sprobowala

Cos moze w tzm byc, bo jesli chodzi o duchy i zdjecia to juz od kilku osob slzszalam zbiezne relacje...otoz podobno osoba ktora ma wkrotce umrzec czesto wzchodzi rozmazana na foto albo nie wychodzi wcale....i takie tam.nie wiem co o tzm sadzic....

jak sie dobrze przypatrzeć to z przodu stoi jakaś kobieta wydaje mi się ,że ma coś na głowie jakiś kapelusz albo cos i jakiś dlugi ciemny płaszcz czy sukienkę, a z tylu jest jakaś druga twarz jakby faceta. Ja mam mieszane uczucia co do takich rzeczy ,ale pare niewytłumaczalnych rzaezcy się wydarzyło w mojej rodzinie. Raz w w moim domu nawet spadla książka ze regalu mimo ,że wszytskie były wsunięte..

Gość nie widziałam
ale jak to czytam to sie zaczynam bać, ale najbardziej mi siedzi w głowie to zdjęcie w zamku z tą postacią, straszneeee

Gość zmiksowana rodzyna
ja mialam jakis rok temu taka sytuacje ze nagle w nocy a mieszkalam sama spadl ze sciany zegar, ciezki zegar, obudzona tym hukiem ze strachu doslownie mnie sparalizowalo, nie potrafilam sie ruszyc, i do rana nie podnioslam sie ze strachu, pozniej sie smialam nawet ze jesliby to byl jakis morderca czy zlodziej to przeciez nie umialabym uciekac w tym skamienieniu :D rano okazalo sie ze zegar owszem lezal na podlodze , tylko ze gwozdz wciaz byl wbity w sciane, wic jak to mozliwe ze sobie w srodku nocy zegar wielkki spada na podloge a gwozdz zostaje w scianie?

Ogladalam kiedyś jakiś program o duchach. I mówili w nim ,że czas jest względny , co udowodnił Einstein , rózwnież przenoszenie się w czasie jest możliwe. Wg naukowców czasoprzestrzeń może się na siebie nakładać bo skoro czas jest wzgledny to tak naprawdę jednocześnie dzieje się parę rzeczy w tym samym czasie i dlatego czasem widzimy ,, duchy". nie potrafię dokladnie tego powtórzyć bo sie na tym nie znam ,ale jakoś tak to było powiedziane...