Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

dyskusje internetowe for dummies

Polecane posty

slusznie, lub siedzi sie na nich z piwem i patrzy na gawiedz lub odwraca wzrok " ewentualnie sięga sie po nastepnego "bosmana" na marginesie to nie moje klmaty .. na łódce wymiotuje :P

Ike ,Twój top sie nie liczy,bo to był tylko topik Twa,gdzie pisały tfu rozmawiały osoby o dupie marynie,zs musiał spełnić swoją misję i zaprowadzić TAM porządek. Dyskusja przede wszystkim ,a nie rozmowa-- wzruszylem sie, tyle uwagi mi poswiecasz w swoich postach :-)

Gość zmanierr
lub spluwa siarczyscie lub nawet i to nie :)

Gość słona zuppa
zs czytaj ze zrozumieniem ,to był post do Ike :) zajmij sie swoją dyskusją,bo CI jakiś wątek umknie i zaczniesz odbijać piłeczkę,oczywiście zgodnie z Twoją definicją dyskusji:)

Gość zmanierr
nota bene zawsze szczery zalozysz topik a inni wchodza tu wylacznie po to zeby cie atakowac..

,bo to był tylko topik Twa,gdzie pisały tfu rozmawiały osoby o dupie maryni jak to był???? :P

Gość zmanierr
jak to był???? ostrzegalam :p

Gość słona zuppa
tak pisałam o Tobie,ale Ty jako znawca dyskusji,zareagowałeś,tym samym zacząłeś odbiegać od tematu.:) a przecież ignorujemy osoby nie na naszym poziomie:) i nie poświęcałam Ci uwagi ,tylko podałam przykład NIE ROZWALANIA TEMATÓW, ups ,przykład topiku Ike nie jest przykładem:) no to na tyle --pa

nota bene zawsze szczery zalozysz topik a inni wchodza tu wylacznie po to zeby cie atakowac.. o przepraszam ja sobie tylko rozmawiam obcas jest cały

Gość zmanierr
naturalnie zarzucajac hipokryzje :) ja natomiast wchoze na kafe wylacznie po to zeby odbijac pileczke jesli przy okazji wyniknie dyskusja to przepraszam efekt uboczny :)

zmanierr i ok przynajmniej wiesz czego oczekujesz i co lubisz

Gość zmanierr
przynajmniej wiesz czego oczekujesz i co lubisz zabrzmialo jak pochwala ale to pewnie efekt uboczny :)

to ta slawna zabawa i zabawa żebyś wiedział bo albo bawisz się sam i wyrywasz łopatki- więc nie dziw się, że dostaniesz w łeb wiaderkiem i następnym razem będziesz bawił się sam albo budujesz zgodnie zamki w piasku

Gość zmanierr
to ta slawna zabawa i zabawa zawsze szczery badzmy szczerzy :) nie ma kosztu innych nie ma zabawy inna sprawa, ze do roli kozla ofiarnego castingu nie trzeba robic tu sa kolejki

Gość zmanierr
albo budujesz zgodnie zamki w piasku sound like fun :)

Gość zmanierr
sounds

Gość Pełna podziwu
Na początek profesjonalne definicje i lista wymagań. Potem dyskusja, wymiana argumentów najbardziej merytorycznych i logicznych ze zbioru argumentów logicznych i merytorycznych. Perfekcyjny, komputerowy dobór tematów i nie mniej perfekcyjny dobór dyskutantów. Zero zbędnych słów, emocji. Absolutny profesjonalizm. Ideał. Wzór Niedościgniony. Wzorzec z Sèvres. Zawsze Szczery.

Gość zmanierr
nie mniej perfekcyjny dobór dyskutantów. to o nas ike :)

Jak się dyskusja rozwija? Aaa, to drugi set dopiero. Piłeczki się nie skończą. Ale trenerka się zastanawia czy dobrze zrobiła wystawiając do gry zawodnika bez przygotowania technicznego a jedynie z chęcią do gry... :) Przynajmniej tytuł zawodów jest odpowiedni. ------ http://www.youtube.com/watch?v=a3Oip5Zgu2U ------ Zobacz sam zs, ile z dyskusji zostało. Usiadź wygodnie, zadumaj się... W minimalnym przypływie samokrytyki powiedz, bracie - - czy to możliwe, że NIKT NIC nie ma ciekawego do powiedzenia? To trudne, ale uwierz, że ludzie mają do powiedzenia wiele. Wystarczy ich ..... posłuchać. Spróbuj. Serio.

nie mniej perfekcyjny dobór dyskutantów. to o nas ike czy mi się wydaje, czy to zabrzmiało jak pochwała :P?? :D