Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

dyskusje internetowe for dummies

Polecane posty

tak twierdzisz? zdania sa podzielone udowodnij

Gość baby jestescie glupie
( nie wszystkie ) z ta sekta religijna to przesadzilas Zabka :O

na wszystkie dyskusje o tematach życiowych zatem moj przyklad - klaps jako metoda wychowawcza - do takiej dyskusji niezbedna jest dla ciebie znajomosc danych osob wypowiadajacych sie?

kto szuka wiarygodnosci w luznych rozmowach internetowych - jest sam sobie winny :O ludzie znaja sie latami - mieszkaja ze soba - czy tez obok siebie - a nie wiedza o sobie nawzajem wiele , wiarygodnosc :O nasza osobista opinia o nas samych - najczesciej nie pokrywa sie z rzeczywistoscia ;) jak wiec mozemy wymagac do drugiej osoby wiarygodnosci ?

Gość baby jestescie glupie
zs odpusc sobie na dzis z ike nie da sie logicznie podyskutowac

zatem moj przyklad - klaps jako metoda wychowawcza - do takiej dyskusji niezbedna jest dla ciebie znajomosc danych osob wypowiadajacych sie? to zależy co rozumiesz pod pojęciem danych:) ale wiek i doświadczenie tak

ale wiek i doświadczenie tak i jak zweryfikujesz ten wiek i doswiadczenie? bo ktos tak powiedzial?, i to jest wlasnie to o czym pisalem

a zakończenie- gdybyś czytaj uważniej to byś zauważył moje stwierdzenie, że i tak to wyjdzie w praniu po drugie- wychodząc z założenia, że wszyscy lub większość osób na necie to kłamcy można popaść w paranoję a teraz się grzecznie żegnam

15:40 zawsze szczery sama ironia i krytykanctwo tak twierdzisz? zdania sa podzielone .....hmmm .... a jaka cisza nt. scjentologii .....:-) chyba trafiłam w dziesiątkę ;-)

- Ach... - westchnął Szukanie (3 słowa) - Pokochać zs czy olać? (3 słowa, bo zs ze słowem się nie kojarzy) - Pośrednio się nie da (4 słowa) NIe licząc słów, które i tak nie mają znaczenia, myślę sobie: - Zginę tu! Zginę! - Ale nie... [ale o tym Ani MruMru]

Gość dlatego lubie twoj nick zs
:)

Szukanie, teraz mnie szczerze rozbawiles :-) ten sufler z cala pewnoscia mial racje i z cala pewnoscia przewyzszasz mnie talentem literackim:-)

Gość do zabkazielona
ze scjentologią to na pudelka proszę ;)

a zakończenie- gdybyś czytaj uważniej to byś zauważył moje stwierdzenie, że i tak to wyjdzie w praniu czytalem uwaznie kazdy twoj post, ale nic nie poradze na to, ze jesli sa ze soba sprzeczne, to bede o tym pisal bo jesli cos ma wyjsc w praniu, to po co pytac

Gość chyba po to by zaznaczyć
Zs ma rację,większość informacji o sobie jest udzielanych zupełnie niepotrzebnie ,mało tego ,może działać na niekorzyść nicków,które piszą za dużo o sobie :D:) Bliżej ,mozna poznawać sie dzięki komunikatorom:)

16:00 chyba po to by zaznaczyć Zs ma rację,większość informacji o sobie jest udzielanych zupełnie niepotrzebnie ,mało tego ,może działać na niekorzyść nicków,które piszą za dużo o sobie Bliżej ,mozna poznawać sie dzięki komunikatorom .... skypowi.... gadugadu .....pla pla.....

Gość a ja czytam i czytam wciaz
I stwierdzam ze w 80 % przypadków - zawsze mają rację te same nicki. Nie będę wymieniać, bo jeszcze bardziej obrosną w piórka. Dodam tylko że są to niestety albo jak to woli - stety - MĘŻCZYŹNI.

16:12 [zgłoś do usunięcia] a ja czytam i czytam wciaz I stwierdzam ze w 80 % przypadków - zawsze mają rację te same nicki. Nie będę wymieniać, bo jeszcze bardziej obrosną w piórka. Dodam tylko że są to niestety albo jak to woli - stety - MĘŻCZYŹNI. to jeszcze jeden dowód na to, że możliwości doboru nicków są nieograniczone:-) a zmiana płci ....możliwa w parę zaledwie sekund :-)

Gość a ja czytam i czytam wciaz
Wszystko wyszlo w praniu - wszak pranie brudów to domena kobiet :)

Gość mimala reszty
nie zrozumiala

Gość mi mala czy mozesz wymienic
kto w tym topiku wg. Ciebie "rozwalił" temat ?