Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojony_25

Czy da się jakoś wyleczyć złe nawyki masturbacyjne?

Polecane posty

Gość zaniepokojony_25

Od wielu lat się masturbowałem, bardzo często. Z dziewczynami zawsze miałem ciężko, dopiero w wieku 23 lat straciłem prawictwo, ale tamten związek to była klapa, rozstaliśmy się po pół roku. Potem znowu byłem sam aż wreszcie poznałem świetną dziewczynę i jesteśmy od 2 miesięcy razem. Niestety mam problem. Wieloletnia masturbacja wytworzyła we mnie taki nawyk, że cieżko mi osiągnąć wzwód inaczej niż poprzez "walenie konia". Kilka razy już dochodziło do takiej sytuacji że mam wejść w dziewczynę i mi wtedy opada. Natomiast gdy chwilę wcześniej go pomasuję ręką to jest ok. Tylko że głupio mi to robić przy dziewczynie. Ograniczyłem teraz mocno masturbację, do jednego razu w tygodniu. Ale jak na razie niewiele to pomaga. Czy da się jakoś ten problem rozwiązać?

Gość tre543
lepiej to robic niz byc ojcem z wpadki .. CZy ojcem w wieku 19 lat ..

Gość zaniepokojony_25
No ale ja mam problem i zadałem konkretne pytanie.

Gość Niewyżyty starszy pan
Ja tam mam żonę i mimo tego codziennie walnę sobie kapucyna bo baba by się wykończyła, zresztą sama powiedziała rób co chcesz ale ja już nie mogę. I tak już parę dziesiątek lat, no chyba że załapię się na jakąś społecznice.

Gość _Misiek_
Zrób sobie wizytę u seksuologa i po problemie.

nie ma co sie wstydzic a ty myslisz ze jak masz "go" postawic skoro chcesz sie kochac z panna? normalka jak dla mnie he he zawsze mozesz powiedziec pannie by samam go postawiła :-P

Gość Jarek26
Polecam pas cnoty męski cb3000 lub cb-6000 :) po 4 dniach nie będzie problemów ze wzwodem :)

Gość jon z lasku obok
a lec sie dalej ,po co leczyc

Gość odrąb obie ręce
i idź na kolanach do Torunia

Gość starszy-walacz-konia
Twoje problemy nie maja nic wspolnego z masturbacja !!!! Mam czasami podobnie ale wtedy albo ja albo moja pani nim sie zajmuje (rosnie w jej rekach) i jest super. Nic na sile ! Biore go do reki i pocieram o wargi sromowe zoneczki i wraca jego gotowosc. (a dla niej tez jest podniecajace, dla mnie tez). Tylko sie nie przejmuj, powiedz partnerce zeby ci pomogla, bo tak sie napaliles, ze on sie az zmeczyl.

Gość alexia9999999999999
a mnie podnieca jak facet sie przy mnie zabawia :) sam sobie znajdujesz problemy