Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian20cc

Dziewczyny czemu mnie nie chcecie?

Polecane posty

To nie jest śmieszne, mnie się zachciało płakać jak usłyszałam, że mam cztery historie w tygodniu :O i po co mi było rozszerzenie? :O Ale już po wszystkim, 20 min tragedii za mną :classic_cool: Co tam, Adrian? ;) :D napiszcie potem, jak było na spotkaniu z Agami :)

Witam wszystkich;] Ooooo jak spokojnie;] Nie ma moich "ulubieńców" ;p

tez jestem ciekawa jak tam wypali spotkanie z Agami ja sie balam pierwszego spotkania z moim, ale bylo fajnie, zaprosil mnie do kina i na obiad i chociaz na chwile przy mnie zapomnial o 4 kolkach

Dokładnie.. bardzo specyficzny człowiek.. zastanawiałam się, dlaczego tak wiele osób go nie lubi..;p Teraz juz wiem;D

no i jaki wysnulas wniosek? na moje odczucie, za bardzo sie wymadrza a przy tym ma starsznie kontrowwersyjne poglady

Prowokator z Niego i tyle. Lubi wkurzać ludzi... I on chce być z kimś szczesliwy- jak z nim nie da sie wytrzymac;/

Dawniej spotykałam sie z chłopakiem bez ręki..wiele osób mnie za to ganiło... To było strasznie wkurzające..

Jeszcze się nie spotkaliśmy.Ma po mnie przyjechać po pracy o 18.Sama się zdziwiłam, że ma zdane prawko.Znam takich co mają po 25 lat i do tej pory nie chciało im się zdać lub oblewają raz po razie.Ja nie zrobię, bo nie mogę, może i dobrze jeszcze bym kogoś zabiła gdybym dostała ataku na drodzę:(

Gość Mnie to nic nie obchodzi
czy się spotkacie czy się nie spotkacie.Tyle mam do powiedzenia

Gość kolejny nic nie wart temat
ktory zaśmieca kafeterię.

Jak kogoś nie interesuje to nie trzeba się udzielać;/;/ Paulina- wielki powrót??;/

Gość i juz po rozpoczeciu
liceum ? spokojnie jutro na 8 do szkoly marsz :classic_cool:🖐️

Paulino-Szkoda że nie ma tu Doktora_housa albo Fundor;p Byście porozmawiali;p heh

Gość anioleczek39
Adrian,bardzo Ci współczuje. Ale nie możesz tak postępować, że żyjesz tylko myślą o znalezieniu dziewczyny. To, że się nei całowałeś czy nie kochałeś to także Twoja wina.Odpowiedz sobie na pytania czy wychodzisz do ludzi?Na imprezki czy piwko?Na pewnoe masz kolegów/koleżanki wychodź jak najczęściej poznawaj nowych ludzi, usmiechaj się, bądź gadułą i ludzie Cię będą uwielbiać! Ale nie chodź tam z myślą, żeby znaleźć dziewczynę-tylko rób to dla siebie! TYLKO I WYŁĄCZNIE! Zajmij się sobą, pokochaj siebie. I doceń to co masz wokół siebie np. rodzinę, Boga(jeśli wierzysz), dom-oazę spokoju. Inwestuj w siebie-ucz się języków, ucz się życia..rozmawiaj z ludźmi to dowartościowuje. I pamiętaj jeśli nie pokochasz sam siebie to ciężko bedzie dziewczynie pochac Ciebie. Jedni piszą, żebyś związał się z osobą niepełnosprawną-staram sie zrozumieć i myśle, że czytając takie słowa mozesz czuć sie skrzywdzony i urażony(przydzielony do jakiejś grupy zdyskryminowanych przez społeczeństwo). Jeśli będzie Ci pisane i jeśli sam się postarasz to znajdziesz fajną,pełnosprawną dziewczynę. Uwierz w siebie, miej nadzieję i bądź pokorny. Nigdy się nie wywyższaj,nawet gdy osiągniesz sukces. Bądź po prostu dobry, uczynny, sympatyczny i czasem usmiechaj sie do ludzi bo nie jesteś sam :) PAMIĘTAJ.."Kto wytrwa do końca,ten będzie zbawiony.." Życze Ci wszystkiego dobrego.

Jestem :classic_cool: Cześć viki agami Agami, powodzenia na randce! :D Do tego kogoś powyżej: a właśnie, że ja mam na 8.50... :classic_cool: Słuchajcie, byłam dzisiaj na zakupach i na rynku spotkałam taką parę: chłopak na wózku, a obok niego śliczna, uśmiechnięta dziewczyna. Nie wmówisz mi Paulinko, że ta para jest poszkodowana, czy jakiekolwiek inne bzdety: wyglądali na naprawdę szczęśliwych i nie przejmowali się spojrzeniami.

Gość . bono
Ja też życzę ci wszystkiego dobrego i pozostałym również, Wiele osób w tej dyskusji mnie pocieszało a zwłaszcza kobiet to dla mnie ważne,Dobrze że są jeszcze tolerancyjne osoby

Gość jak Agami19 zobaczy
mikropenisa Adriana to ucieknie gdzie pieprz rośnie:)

Teraz tylko czekać jak pojawi się prawiczek z wiarą, on zawsze TRAFNIE komentuje to co się dzieje tutaj.

witajcie a ci pomaranczowi wciaz swoje, jak wam sie nie podoba to won, po co tu siedzicie? zeby glosno wyrazac swoje niezadowolenie? Adrian gdziezes zaginal? odezwij sie