Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzozniecierpliwionjadzidziu

Pierwsze oznaki ciąży-ważne.

Polecane posty

Czy da się zauwazyć jakieś objawy ciąży już w tydzień po zapłodnieniu? Pytam powaznie doświadczone mamy- czy da się jakkolwiek rozpoznać tka wczesnie, że mozliwa jest ciąża? jakieś specyficzne oznaki? Bardzo chcemy dziecka i chyba nie wytzrymamy do teog czasu kiedy da się robić wszelkie badania :)

Gość kobieto wrzuc na luz
tydzień po zapłodnieniu? no nie przesadzaj... dopiero co z łóżka wyszłaś a juz chcesz oznak ciąży :O

ja jestem w 6 tym i dopóki nie poszlam do lekarza trzy dni temu nic nie czułam oprócz senności i lekkiego zmęczenia.

Nie, nie można. To za wcześnie. Wiem, że bardzo ciężko jest spasować, ale postaraj się o tym jak najmniej myśleć. My z M planowaliśmy przez 3 miesiące dzidzię, ściśle trzymaliśmy się wszelkich zaleceń i kalendarzyka i nic z tego nie było poza rozczarowaniem. A jak machnęłam ręką to od razu "wpadliśmy" ;) Trzymam kciuki, powodzenia. Ja poczułam coś w dniu, kiedy powinnambyła dostać okres, od razu rano zrobiłam test, druga kreseczka była baaardzo delikatna, ale widoczna. Uzbrój się w cierpliwość.

heh chyba nic innego mi nie pozostaje chociaż chciałabym juz cokolwiek widziec, jakieś symptomy, np. zmieniający się śluz czy senność czy cokolwiek...COKOLWIEK.

Gość ugfu
ja nie mialam pojecia ze jestem w ciazy.Oznaki byly takie same jak przed @.bolaly mnie sutki,ale zawsze przed@ tak mam.Takze wrzuc na luz bo sie zameczysz.Trzymam kciuki!!

chyba z 2 tyg. po zaplodnieniu moga pojawic sie u kobiety takie male grudki na sutkach, jak lepek od szpilki, jesli wczesniej tego nie miala to moze to byc oznaka ciazy(u mnie sie sprawdzilo)....